Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z zasadami

Nie toleruje dziewczyn ktore stracily dziewictwo przed matura

Polecane posty

Gość z zasadami

moze jestem dziwny ale nie szanuje dziewczyn ktore zrobily to przed matura i po znajomosci trwajacej krocej niz pol roku,no moze 18 lat na upartego ujdzie ale ponizej to juz patologia,optymalny wiek to 19-23 lata bo to idealny wiek na poznanie partnera

Gość rtrtryer
najezdzajcie na mnie prosze bardzo ze tak mysle a wiekszosc z was dala dupy pierwszemu lepszemu bo nalegal ,zaslepione pierwszymi milostkami mimo ze nie dojrzalyscie jeszcze do sexu

Gość rtrtryer
zapomnialem sie przelogowac:D

Gość moczus2345
ja skonczyłam studia i nadal nie mam ochoty tracić dziewictwa

Gość rtrtryer
pewnie nie masz pwodzenia,do zakonczenia studiow powino sie juz miec ten pierwszy raz za soba

Gość wrednamalpa26
ja miałam 15 lata teraz mam 26 i cały czas jestem z tym samym facetem i nie uważam się za patologie

Gość moczus2345
nie mam powodzenia u facetów czasami to zastanawiam się co jest nie tak ze mną, widocznie tak musi być itrzeba jakoś żyć

Gość madrakamilka
jeszcze tego brakowalo zeby jakis stary prawik nam w dupe zagladal:O wez sie lepiej za jakas robote zamiast pierdolic bez sensu

Gość madrakamilka
a jaki kretynie jesT 'optymalny' wiek dla facetow zeby sie bzykac co? :O

jaka ciekawa wypowiedź autora, masakra... :D to ty pewnie jeszcze prawiczek mam rozumieć? :D

To do tego potrzebne są przedziały wiekowe? :D Ok, rozumiem, że seks legalnie się uprawia od 16 roku życia... Ale nie rozumiem, dlaczego kobieta musi przeżyć pierwszy raz już na studiach. Czyli co, jak już skończy studia i nadal jest dziewicą, to już nie ma prawa uprawiać seksu? :D

Gość rtrtryer
madrakamilka-tez 19-23,alle faceci saw bardziej uprzywilejowanej sytuaji-suka nie da pies nie wezmie

autor kompletnie gubi się po prostu w tym co pisze i tyle:D

Gość Wooly
A ci co nie ida na studia, albo nawet nie zdali matury?

Gość rtrtryer
ami870-to nie ma nic do rzeczy

znowu ten idiota, który co drugi dzień zakłada ten nudny temat. A nie toleruj sobie i wydupcaj stąd:P

Gość madrakamilka
Co masz na mysli ze faceci sa w bardziej uprzywilejowanej sytuacji w tych sprawach? Jak juz masz nowatorkie idee to choc je laskawie wyjasniaj

"madrakamilka-tez 19-23,alle faceci saw bardziej uprzywilejowanej sytuaji-suka nie da pies nie wezmie" uuuuuuuuuuuuuuuu no tak wszystkiemu winne dziewczyny a co! tylko przypomnę ci, że zarówno wśród kobiet ale także i wśród mężczyzn są takie osoby, które mają tylko jedno w głowie więc daruj sobie to określenie!

Gość rtrtryer
madrakamilka-wiadomo ze chlopakom w wieku 15-18 lat zalezy tylko aby jak najszybciej zaliczyc jakas panienke,zazwyczaj nie z milosci tylko zeby miec to za soba i chwalic sie kumplom

Gość Navya
To mnie nie tolerujesz bo miałam 18 lat dopiero skonczone , byłam w drugiej klasie liceum wtedy tzn to był maj wtedy chyba a tego z ktorym starciłam znałam ze 3 tygodnie był starszy ode mnie 15 lat ! bo miał wtedy 33 . ale nie żałuje byłam z nim potem 3 lata choć każdy mówił ,że za duza różnica wieku tzn mówie o ,,pełnym" seksie bo wcześniej dochodziło do pieszczot z chłopakiem itd jak byłam młodsza

nie rozumiem takiego podejścia, "bo my faceci jesteśmy bardziej w uprzywilejowanej sytuacji" i tym podobne bzdury... a to co jak facet straci dziewictwo w wieku 16 lat to ok, a dziewczyna to już szmata tak!?

Gość lola _lola
Autor jest prawiczkiem , jest tak oblesny ze zadna nie chce sie z nim bzykac ot co wymysla takie tematy:D

"-wiadomo ze chlopakom w wieku 15-18 lat zalezy tylko aby jak najszybciej zaliczyc jakas panienke,zazwyczaj nie z milosci tylko zeby miec to za soba i chwalic sie kumplom" mówisz też o sobie? nie każdy, nie kązdy... pamiętaj, że wszyscy ludzie nie są tacy sami, każdy różni sie od drugiego, dlatego to porównanie jest bez sensu...

Gość anka8889
kurde co to wogle za zasada "stracic dziewictwo po maturze" a te co nie zdaja matury co to ? :) dziewice do konca zycia ??? he he , a tak poważnie to nie uważąm ze dziewczyny ktore mialy swoj pierwszy raz przed 18-stka to sa gorsze. wiadomo niektore stracily dziewictwo majac 16 lat i sa z tymi faceta a inne nie ale takie jest zycie .

anka8889 podpisuję się pod twoją wypowiedzią:) masz rację

Gość madrakamilka
madrakamilka-wiadomo ze chlopakom w wieku 15-18 lat zalezy tylko aby jak najszybciej zaliczyc jakas panienke,zazwyczaj nie z milosci tylko zeby miec to za soba i chwalic sie kumlom Ale miales mi wyjasnic gdzie te meskie przywileje o ktorych wypisujesz

Gość rtrtryer
anka8889-ile jest takich co sa z tym facetem 5%?reszta to tylko nic nie znaczace pierwsze milostki,dziewczyny te daly sie omamic pierwszemu,jesli byly tak bardzo zakochane to d tej 18stki mogly poczekac