Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prakseda22

odchudzanie na wakacjach...

Polecane posty

Gość Prakseda22

hej, mam taki problem: Jakiś czas temu zaczęłam się odchudzać (160,60kg). Na razie schudłam 4kg, mam w planach jeszcze kilka, postawiłam sobie za cel schudnąć do wymarzonej wagi do 1.10.2011. Idzie mi dobrze, pierwszy raz nie poddałam się po kilku dniach, nie zamówiłam pizzy kiedy miałam chwilę słabości itp. Ale za 3 tygodnie jadę nad morze ze znajomymi (na tydzień). A wiadomo jak to na wakacjach - pizze, fast foody, napoje gazowane, czipsy..Nie chcę cały czas myśleć o kaloriach zamiast odpoczywać ale wiem, że po tygodniu rozpusty będzie mi strasznie ciężko wrócić do diety. Boję się strasznie tego, że zaprzepaszczę wszystko co uda mi się schudnąć. Ogólnie zamiast się cieszyć na wakacje to marudzę i smęcę.. Macie jakiś pomysł jak przeżyć te wakacje bez dodatkowych kilogramów??

Gość no tak bo chciałam
nie żreć a jeść a nie utyjesz.

Gość Prakseda22
tak sobie myślę, żeby trzymać dietę a jak się zdarzy jakaś pizza albo lody czy czipsy to nic się nie stanie te kilka razy ale od razu mi się ciężko robi na samą myśl. Bo mam zakodowaną jakąś głupią zasadę "wszystko albo nic" i wiem, że jak zjem 1 czipsa to się nie opanuję i wpieprzę całą pakę..

Gość Prakseda22
up