Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamaaa???

Druga kreska słaba ,ale widoczna każdy ją widzi:)

Polecane posty

Gość Mamaaa???
aya-aya-- Dziękuję o wiele mi już lepiej jak to napisałaś!!!!:). To czyli już nie dostanę okresu prawda??. Jeszcze mnie jakoś nerwy biorą !!!

Gość fwfAFRWRGFASTGSD
Wlasnie dla mnie pierdołami są Twoje 2 kreski :) wiec po co tu piszesz o tym ?:>

Gość fwfAFRWRGFASTGSD
Dostaniesz i to pewnie zaraz ;p Weź ty idz do lekarza a nie tu szukasz porady i opinii usg dziewczyno to my tu Ci nie zrobimy :D

Do fwfAFRWRGFASTGSD - jestes pusta dziewczyno, zupelnie nie rozumiemw jakim celu to jestes,chyba tylko po to zeby uprzykrzac ludzia zycie, skoncz juz z tymi glupimi tekstami niedojrzala smarkulo, co Toba kieruje? Moze jestes zadrosna? Do Mamaaa: nic sie nie martw glupimi tekstami,ona Cie tylko prowokuje, na kazdym forum znajdzie sie taki typ co nie ma o czym pisac i tylko probuje ludzia nerwy popsuc, glowa do gory po prostu ja ignoruj. Okresu nie powinnas dostac, chociaz bywa ze wystepuje delikatne plamienie, ja tak mialam,oczywiscie polecialam szybko do szpitala bo balam sie ze cos sie dzieje z dzidziusiem ale na szczescie okazalo sie ze wszystko jest ok i z eczasem ta bywa, ale badz ostrozna, dbaj terz o siebie, pamietaj pierwsze 3 miechy sa najwazniejsze, i jak co to wal do lekarza z kazda pierdola, ja tak robilam tutaj nie przejmuja sie za bardzo ciaza do 10 tyg ale jak masz problem to nie czekaj tylko do lekarza,lepiej na zimne dmuchac; pozdrawiam

Gość wfrqwfefe
Ani nie pusta ani nie zazdrosna mam swoje zdanie które wyrażam :)