Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamaaa???

Druga kreska słaba ,ale widoczna każdy ją widzi:)

Polecane posty

Gość Mamaaa???

Dziewczyny mam pytanie a mianowicie za 5 dni mam miec planowany @... Dzisiaj zrobiłam test i są dwie kreski ,tylko druga słaba ,ale tego samego koloru co pierwsza i każdy ją widzi:). Miała tak któraś z Was?? Buziakiii!

Gość sabril
Miała, gratulacje.

Gość Aneta222
miałam :) i byłam w ciąży. Mąż nie wierzył, bo za słaba, ale w ulotce było napisane, że barwa nie ma znaczenia. Później martwiłam się, bo to było 6dni do @ i wiadomo wszytsko może się zdarzyć. Trzymam kciuki :)

Gość pokaz
zdjecie. zaladuj link. ocenimy

Gość amokigr
gratulije napoczatku ciazy ten chormon czy jak to sie tam doklanie mowi jest slaby i dlatego kreska jest slabiutka :) jesli nie mozesz sie doczekac zrob badanie krwi :)

Gość pokaz
mowi sie podobnie: Hormon

Gość siemasiema
GRATULACJE!

Gość Mamaaa???
Kochane a jak wstawia się tu zdjęcie???

Ja też miałam na 3 testach jedna mocna kreska druga słabsza... w poniedziałek do ginekologa i mam nadzieję że potwierdzi że bede mamusią:D

Gość Mamaaa???
No to super!!!!. Gratuluję:). Ja też mam nadzieję ,że mamusią będę:). Muszę kupic test i Go powtórzyć:))).

Ja do poniedziałku dostanę obsesji... bo chcę żeby to już było potwierdzone przez lekarza... Bardzo sie boje... I strasznie źle się czuję:(

Gość Mamaaa???
Nie masz się czego bać ! :). Skoro aż 3 testy to potwierdziły:)))..... Ja teraz co chwilę biegam i zaglądam na test czy ta druga kreska nie znikneła:). Hihi

U mnie tez na poczatku ciazy kreska byla slaba, ale po tygodniu mocniejsza, po nastepnym tygodniu bardzo mocna:) (mieszkam w uk i do poloznej moglam isc dopiro w 10tygodniu wiec nie wierzylam to robilam testy:) Gratuluje bedziesz mama!

Gość pokaz
wejdz na fotosik.pl, tam wstaw zdjecie i wyslij nam link. robilam test dwa dni przed spodziewana @ i wyszedl negatywny. a dwa dni pozniej, po poludniu juz byla druga krecha. pociecha ma prawie pol roku i smacznie spi:)

Gość Mamaaa???
Fajna mama:))). Ja też mieszka w Uk:). I chciałam się Ciebie zapytać co ile się tu chodzi do gina??

Gość pokaz
robilam podobny test. i wygladal tak samo:) moze nawet bledsza kreska byla. potem zrobilam drugi, plytkowy to sie chyba nazywa. gratulacje!! kwietniowa mamusia:)

Gość iuytfdfgh
To są Wasze pierwsze ciąże czy macie już dziecko ? :) Gratuluję serdecznie !!! Mama, ciąża bez dwóch zdań :D

Gość wfrwfr2tf2t
Pamiętam jak moim znajomym (dwóm )wyszły bardzo wyraźne 2 kreski juz planowały marzyły a jednak okazało sie ze nie były w ciązy ,a ja myslałam że jestem w w ziazy robiłam 5 testów i ciągle brak ale brak miesiączki tez niepokoił i poszłam do lekarza i jednak była ciąża :) ale te biedulki sie nastawiały a tu nic :(

Gość pokaz
dobrze, ze nie ma upalow, bo to w ciazy nic milego:/ ja sie w zeszlym roku zalapalam i bylo nie za fajnie. ogolnie ciaza fajna sprawa, ale wali na dekiel:p przynajmniej ja tak mialam

Tak ogolnie to tutaj prowadzi ciaze midwife- polozna jesli wszystko jest oki to lekarza nie widzisz wcale! Pierwsza wizyta zazwyczaj po 8smym tygodniu- szczegolowy wywiad o przebytych chorobach i przypadkach w rodzinie, i pobranie krwi do badania..., potem raz w miesiacu, a przez ostatnie dwa miesiace co dwa tygodnie- wizyty trwaja jakies 5 minut:) Okolo 14tygodnia pierwsze USG w szpitalu, drugie okolo 20 tygodnia (poczta przychodzi dzien i godzina wizyty). A w jakim miescie mieszkasz?

Gość Mamaaa???
Jeżeli to ciąża:). To moja pierwsza i staramy się od Czerwca w Czerwcu nie wyszło ,ale tym razem chyba się udało:))). No i biorę kwas foliowy już miesiąc:)

A my sie staraliśmy od końca czerwca no i wyszło:D Będziemy prawie w jednakowym czasie tymi mamusiami:D

Gość Mamaaa???
Ja mieszkam koło Blackpool a Ty??