Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2011 a do tego Polka :) zaprojektowała Nickowi kask http://www.f1talks.pl/wp-content/uploads/2011/07/d11ger408-1.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adonay, Eloim Napisano Lipiec 22, 2011 Dobra, Luśka, przecież wiemy, że to twoja fota :D Już się tak nie chwal :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tzn. jej projekt zostal Napisano Lipiec 22, 2011 wybrany z wielu, wielu innych :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Turk Kizi 33 0 Napisano Lipiec 22, 2011 sliczna???? raczej normalna przecietna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2011 chciałabym byc taka ładna ;) TEMU Niemcowi bym ręki nie podała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie możeeee być Napisano Lipiec 22, 2011 Lusi,jak tam nasz Kubica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 22, 2011 Kubica zdrowieje ;) jak ja za nim tęsknię podobno mu Alonso symulator pożyczy do ćwiczeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Robek kaleka Napisano Lipiec 22, 2011 ach Ferdek, cóż za gest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladyhj Napisano Lipiec 22, 2011 przeciętna ta dziewczyna, widziałam bardziej atrakcyjne i nie jestem wcale złośliwa, tylko szczera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladyhj Napisano Lipiec 23, 2011 oczywiście reprezentuję blądynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliksandra 0 Napisano Lipiec 23, 2011 lusesita ty jesteś tą blondyną co tańczy dla Kubicy na youtube ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladyhj Napisano Lipiec 23, 2011 lusita jest brunetkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k arolyna 0 Napisano Lipiec 23, 2011 Ładna, ale szału nie ma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliksandra 0 Napisano Lipiec 23, 2011 tu http://www.youtube.com/watch?v=F8LS6x2xJWw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alexandra stan Napisano Lipiec 23, 2011 aliksandra - skąd żeś to wytrzasnęła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zbigniefff Napisano Lipiec 23, 2011 jestescie zazdrośnicami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aliksandra 0 Napisano Lipiec 23, 2011 to zagorzała fanka Kubicy , myślałam że może lusesita ją jest :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 24, 2011 ten kask raczej nie przyniósł mu dziś szczęścia :D:D:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach