Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana___

były mąż chce

Polecane posty

Gość załamana___

zabrac syna do Uk (mamy 3ke dzieci) nie wiem co robic, tam chce go dac do szkoły, na samą mysl czuje sie jak wyrodna matka że "oddam" dziecko..ciężko mi jest nie ukrywam, nawet porozmawiać o tym nie mam z kim:( a jego tekst mnie dobił " zabiore go ze sobą jak Ci przeszkadza", heh, prosilam tylko żeby porozmawial z synem bo jest niegrzeczny ale nie powiedzialam że mi przeszkadza :( nie wiem co robić

Gość w uk
na pewno syn sie nawróci :o

Gość załamana___
własnie, moze i bedzie mial lepiej niz tutaj ale ja nie wytrzymam bez niego, chore to wszystko :( były nie kwapi sie do pracy wiec jesli ją tam straci to wróci, ze tam zostanie na zawsze jest maloprawdopodobne :o

Gość dsfgtyj
jezu przeciez on ci tylko tak specjalnie poweidzia myslisz ze naprawde cce go zabrac?

Gość załamana___
nie wiem, jak jest w PL to niezbyt chetnie zabiera dzieci do siebie, zreszta nie chodzi o to ze syn sie tam nawroci czy cos wiadomo,tylko o to ze ze nawet jesli go wezmie to potem to wykorzysta powie ze chcialam sie pozbyc syna i td :(w wychowanie tez nie ingeruje tylko pozwala na wszystko :o

ja mam podobną sytuację, licz sie z tym ze syn wróci jeszcze "gorszy" skoro ojciec na wszystko mu pozwala