Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawikk

Bylibyscie z 24 letnim prawiczkiem?

Polecane posty

Gość prawikk

j.w

Gość w uk
ta, ale zaraz nie bylby prawiczkiem i po sprawie

Gość prawikk
bylybyscie* ,jasne teraz tak mowicie

W życiu nie byłabym z facetem, który ma kompleksy (np. takie, że jest 24letnim prawiczkiem) :classic_cool:

no to po co się pytasz skoro wiesz lepiej . Napisałam ,że byłabym bo nie widze w tym problemu.

Gość siachachahhaa
24 lata i prawiczek :-) Kobeita cnotka w wieku 24 lat jeszcze ujdzie,ale zeby facet w wieku 24 lat był prawiczkiem to śmiechu warte.

No właśnie. Po co się pytanie, skoro znacie odpowiedź. Ogarnijcie się :D

Prawictwo w tym wieku nie jest normalne, wynika z jakichś problemów psychicznych i to na pewno dałoby wam do myślenia że coś jest nie tak skoro prawiczek w tym wieku. Jedna suwka się przyznała że taka jest prawda. :O

Fakt,że jest to spowodowane głównie kompleksami...no ale skoro(hipotetycznie) On chciałby być ze mną to chyba by to prawictwo w końcu stracił,nie?

Gość wspolczuje ci tez raz
Oczywiście masz na myśli mężczyzn,prawda? Pytasz się czy jakiś mężczyzna byłby z 24 letnim prawiczkiem??Bo jeżeli masz na myśli kobietę to czemu napisałeś bylibyście?Powinieneś napisać byłybyście. :D

Gość kocham mojego mężczyznę
Mój mężczyzna ma teraz 26 lat, gdy się poznaliśmy miał 24 i był prawiczkiem :) Nie rozumiem dlaczego robicie z prawictwa takie halo. Przecież to indywidualna sprawa każdego człowieka kiedy zaczyna życie seksualne i nie powinien zwracać uwagi na to, co myślą o nim inni. Jedni zaczynają w wieku 15 lat, a inni przed 30 a nawet później i też jest ok. Ja nie uważam, żeby mój chłopak był jakoś "upośledzony", bo przestał być prawiczkiem w wieku 24 lat a nie wcześniej. Jest bardziej czuły i kochany niż moi poprzedni partnerzy(seks uprawiałam tylko z jednym przed tym obecnym). Cieszę się, że trafiłam akurat na niego :)

Ten ostatni niedziel. I czy tą szczerością zasłużyłam na twój szacunek? :classic_cool:

No ale niedziel,taka prawda.. może dla Ciebie to jest nienormalne. Ale gdyby taki prawik by do siebie kogoś ''dopuścił'' i by się z kimś związał to nie wiem w czym jest problem.

Gość lullllilutek
same kuurwy na tym forum - dlatego robią z tego taki problem :D 🖐️

W tym że która z was chciałaby faceta z kompleksami lub problemami psychicznymi? Prawictwo samo w sobie problemem nie jest, ale na pewno daje wam do myślenia że coś jest nie tak. Poza tym... w tym wieku ludzie szukają partnerów do stałych związków, a jak ktoś z 0 doświadczeniem może stworzyć związek skoro nie wie nawet jak to jest? Dla takiego jak ja i mnie podobnych jest po prostu za późno.

Gość siachachahhaa
kocham mojego mężczyznę--Nie ciesz sie tak,bo Twoj facet zapragnie posmakowac innej cipki i wtedy rogi Ci doprawi.

ten ostatni niedziel a od kiedy to podstawą udanego związku, wróć, podstawą jakiegokolwiek związku jest seks??? Jeżeli Ty uważasz, że seks jest wyznacznikiem miłości, to faktycznie masz jakieś problemy.

Jestescie pokurvieni, głownie Ty niedziel. Normalne kobiety (takie jak ja :classic_cool::O) kieruja sie raczej takimi cechami jak zaradność, inteligencja, ambicje itp, a nie to w ile pizd typ wlozyl kutasa. :classic_cool:🖐️

Gość siachachahhaa
kocham mojego mężczyznę--Oj ,zebys sie keidys nie przejechała wierzac w t.ą miłośc,a myślac,ze seks nie jest taki wazny.

siachachahhaa gdyby chciał mnie tylko przelecieć i zostawić to już dawno by to zrobił i nie oświadczał się. Na szczęście istnieją jeszcze mężczyźni, dla których seks jest dopełnieniem związku a nie priorytetem, którego jak nie spełnią to umrą.

Gość KERI BE FAN KLAB MENEDŻER
Nikt by tego tak dosadnie nie ujął jak Ty ❤️

kocham mojego mężczyznę -> nie wchodz tu, bo jak widzisz przegrance Ci pocisna, ze jestes szczesliwa i wedlug nich to niebawem sie skonczy. Rozumiesz, taka mentalnosc polaczków. 😴🖐️