Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

Zamach w Norwegii

Polecane posty

Nie wiem czy był o tym topic ale w Oslo miał miejsce zamach, zginęły dwie osoby, co najmniej piętnaście zostało rannych. Również na jakiejś norweskiej wyspie ostrzelano młodzieżówkę jakiejś partii politycznej, też zginęli ludzi. Co się dzieje na tym świecie jeszcze pewnie się okaże ze to muzułmanie są winni

Gość suzi162
jakiej wyspie??? Kolo Oslo? mieszkalam tam, mam tam kolezanki! OMG

Gość mogę dołączyć swój topic
i ponawiam swoje pytanie - czy gdzieś na świecie nie ma muzułmanów?????? Pytanie bardzo serio.

Gość czy jest
takie miejsce na świecie gdzie nie ma katolików?

Gość mogę dołączyć swój topic
katolicy mi nie przeszkadzają . Załóż własny topic

Gość ciutke prawdy podaj dalej
a wy im głupki meczety budujecie;/ moim zdaniem takim dzikusom sie nie wierzy. I kazdy powinien byc rejestrowany i sledzony. I miec zakaz posiadania broni, zakaz zgrupowan (wtedy sie namawiają) i zakaz ładunków wybuchowych. Kazdy powinien byc sprawdzany przed wejsciem do autobusu, tramwaju, metra itp..lotnisko itp trudno jego bracia robia złe rzeczy wiec kazdy musi byc przeszukany. Ile ma jeszcze niewinnych zginac? tolerancje to sie buduje ale z narodem cywilizowanym! nie fanatykami religijnymi! a kazdy islamista to potencjalny fanatyk z bombą!

Gość i nadal jest zagrozenie
juz 7 osób zabitych

wszędzie na świecie są wyznawcy Islamu i Katolicy ( no tych drugich w Arabii Saudyjskiej nie ma) ale należy zaznaczyć że w obecnych cywilizowanych czasach katolicy nikogo nie zabijają za wyznawanie innej wiary i przepraszają za haniebne czyny z przeszłości za to Islamiści prowadza świętą wojnę

Gość facet ruchacz
jak zwykle zrobili to arabusy , no bo kto?

Gość facet ruchacz
bo jak to możliwe by z jednoczącej się Europie taka wywrotowa Norwegia była odszczepieńcem jakim cholera niezależnym i niezrzeszonym

"Według telewizji Al-Jazeera, wybuch może być zamachem terrorystycznym. Mułła Krekar, sunnita, który przybył do Norwegii w 1991 roku z Iraku, groził wielokrotnie śmiercią byłej minister Ernie Solberg, przewodniczącej Partii Konserwatywnej." nawet Al-Jazeera o ty mówi :(

"We wtorek prokuratorzy wysunęli przeciwko niemu zarzuty terroryzmu. Krekar odgrażał się, mówiąc m.in., że "Norwegia zapłaci ciężką cenę za moją śmierć"."

Gość pisza tez
ze to polacy stoja za zamachem:O

Gość suzi162
Dlaczego araby, ich wcale tak duzo tam nie ma, dlaczego w Norwegi? Ani nie nalezy do UE, nie miesza sie ogolnie w sprawy swoich sasiadow. To musial byc jakis psychol. Tak jak u nas psychol jakis zaatakowal biuro poselskie PiSu

Gość świat bez islamu
no własnie Norwegia się nie mieszała do pewnego momentu - a potem zaczęła - odsyłam choćby do wujka Google. A muzułmanie lubią takie niespodzianki i ataki z zaskoczenia - tam, gdzie nikt sie nie spodziewa. Dają do zrozumienia, że są wszędzie.

Nie ma wielu Arabow w Norwegii?? Od kiedy? Jest ich mase. A Norwegia siedzi w Afganistanie, chcialam przypomniec. Podobno zlapano jakiegos nordyka w zwiazku ze strzalami.

suzi162 wiem że jesteś zaszokowana ale przeczytaj to co powiedziała arabska tv "Według telewizji Al-Jazeera, wybuch może być zamachem terrorystycznym. Mułła Krekar, sunnita, który przybył do Norwegii w 1991 roku z Iraku, groził wielokrotnie śmiercią byłej minister Ernie Solberg, przewodniczącej Partii Konserwatywnej." "We wtorek prokuratorzy wysunęli przeciwko niemu zarzuty terroryzmu. Krekar odgrażał się, mówiąc m.in., że "Norwegia zapłaci ciężką cenę za moją śmierć" czy to nie dziwne że we wtorek zaczęto przeciwko niemu proces, on zagroził Norwegii a już dwa dni później zamach

Gość suzi162
Jebane araby, ze tez nie wynaleziono na nich jeszcze czegos w rodzaju muchozola, popsikac i leży:(

suzi162 zgadzam się pamiętam gdy byłam w Oslo w 2008 roku wtedy chyba budowali dwa meczety a już jakieś wcześniej istniały, tak to z Islamem jest da się im palec to wezmą rękę należy się za nich modlić :(