Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Surullista mutta totta

Prawdziwy mężczyzna, jakie cechy musi posiadać..

Polecane posty

Gość Demon nie kobieta
Dla mnie liczy się dobre serduszko. Ale coraz więcej kobiet leci na kaskę!!!A gdzie miłość bezinteresowna

Musi mieć kasę i nic więcej. Bezrobotny chociaż super facet nie ma u Was szans.

Gość pytanie reretoryczne
ian_stone, dokladnie wyprzedziles moja mysl. :) w druga storone dziala to zupelnie tak samo.... szuka sie jakiegos drugiego dna... nie wiem dlaczego, ale nie umiem juz inaczej :(

Gość Bollesław Lollesław
tu cię mam: "niezależny kulinarnie, mieszkaniowo, finansowo..."

Gość Bollesław Lollesław
@ Loooser wiesz dobrze że baby to materialistki ;)

Bollesław Lollesław dokladnie! co Cie tak dziwi? czy to cos niemoralnego? :P

Moj punkt widzenia jest taki że dla żony było wszysko ważniejsze niż ja. Wróciłem dla niej z zagranicy, wszysko zainwestowałem w małżeństwo a na pytanie czemu wcale nie okazujesz mi miłości odpowiadała mi "przecież gotuje Ci obiady"... wymiękłem, poza tym jak przebrała się szala goryczy gdy dałem jej wybór koleżanki ( zktórymi bardzo często spotykała się do późnych godzin nocnych czy rannych) albo ja...wybrała koleżanki.. tyle

Gość Bollesław Lollesław
Gotować się nie chce mężusiowi co ? :P

ian_stone no wspolczuje Ci..... wiesz czasami to mysle jak to wszystko jest popieprzone i z obserwacji zycia coraz smielej moge stwierdzic, ze porzadni i fajni mezczyzni najczesciej trafiaja na koszmarne kobiety. Natomiast dobre kobiety zyja najczesciej z dupkami nie umiejacymi tego docenic. wnioski( moje) im wiekszym draniem jestes tym masz lepsza kobiete im bardziej wredna i wymagajaca kobieta jestes- tym lepszego masz faceta. masakra!

Bollesław Lollesław nawet nie ma komu ugotowac wiec mi tu nie mezusiuj!! :P :D

wnioski( moje) im wiekszym draniem jestes tym masz lepsza kobiete im bardziej wredna i wymagajaca kobieta jestes- tym lepszego masz faceta. masakra! i zebys wiedziała , ze cos w tym jest!!:O ian_stone no to szybko się posypało..:(

Gość poniedziałek i sobota
a o to i lista: męski odpowiedzialny (!) zaradny czuły (nie wyklucza sie z tym co powyżej) opiekuńczy dający poczucie siły i bezpieczeństwa (niekoniecznie poprzez posture) silny emocjonalnie/psychicznie i fizycznie

musi umieć wyczyścić kolanko od umywalki i naprawić kontakt, przydała by się także umiejętność malowania pokoju, położenia instalacji elektrycznej, szpachlowania, naprawienia pralki i innych sprzętów, do tego jeszcze musi umieć skręcić/rozkręcić i przerobić meble. Fanie by było gdyby umiał ugotować obiad, prasować i zrobić pranie. Tyle byłoby z prac domowych. Jeśli chodzi o sferę uczuciową to raz dominujący, raz uległy (w zależności od nastroju kobiety), oczywiście opiekuńczy ale z charakterem, zabawny i z dystansem do własnej osoby, potrafiący pocieszyć i przytulić kiedy trzeba i porządnie potrząsnąć gdy wymaga tego sytuacja a baba traci głowę:) Ach i najważniejsze musi być szczery nawet jeśli to miałoby oznaczać wysłuchiwanie co jakiś czas "przybyło ci trochę tłuszczyku kochanie".

miałem się dobrze za granicą a tutaj w polskich realiach wynajmować mieszkanie samemu i wogóle, nie widzę tego jakoś

Gość artysta nocnego zmazu
Mósi siem spuszczoć

mogę...tylko że poznałem fajną kobietę tylko że ma męża :) , ale ma się rozwodzić. Boję sie że znów przez kobietę która mnie nie doceni stracę czas, nerwy i wszystko..

ian_stone na moj glupi rozum to pakujesz sie w chory uklad. przeciez wiadomo, ze to wszystko bedzie Cie kosztowac i nerwow, i przezyc i jeszcze nie masz gwarancji, ze ona sie rozwiedzie. jak dla mnie to na wlasne zyczenie szukasz sobie guza....

może ja już po prostu tak mam :) jak se wbije coś do głowy to koniec. Zobacze jak się sytuacja rozwinie.

ian_stone upartosc to pozytywna cecha jesli jest dobrze ukierunowana.... wybacz, ale Twoje podejscie sugeruje mi kogos kto wiecznie chce byc nieszczesliwy... kto nie umie racjonalnie myslec, a przeciez jest dorosly ;) Twoja upartosc nie ma nic wspolnego ze zdecydowaniem, ktorego kobiety tak potrzebuja. ...jednak rozmowa z Twoja zona to nie taki glupi pomysl, by obiektywniej ocenic sytuacje :)

Gość niewielu teraz prawdziwych
- dla ktorego wazne sa wartosci i zasady jak honor, szacunek, ojczyzna, dobro, rodzina, przyjazn i milosc - z klasa - inteligentny - szczery - szanujacy innych ludzi, ale rownoczesnie zdecydowany - wiedzacy czego chce - dazacy do wyznaczonych celow - o szerokich horyzontach - typ dzentelmena - meski tak w wielkim skrocie;)

Inteligentny, szczery, dowcipny, z dystansem do siebie samego, uprzejmy, kulturalny, lubiący dzieci i zwierzęta, troskliwy, czuły, potrafiący trzymać się swojego zdania, potrafiący docenić starania kobiety ;)