Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaJakieGrzechy!?:((((

JUTRO ŚLUB A ON..

Polecane posty

Gość złaaaaaaa
zaproś swoich przyjaciół i zrób sobie i im mega impreze!!! z jakiej okazji?? a z takiej, że na czas się opamiętałaś!!!

Gość nie zrozumiemmmm
A ja myślę,ze nie powinna odwoływać ślubu. Co sioe ma stac,to sie stanie.Ma ja zdradzic p[onownie,to ją zdradzi,nie bedzie mial jej zdradzic,to jej nie zdradzi.

Gość czekolada z orzeszkami
gdyby chociaż powiedział, ze się spił i nie wiedział co robi...

Gość TaSamaCoZawsze
Jak dla mnie taki facet nie miałby u mnie szans, nawet jeśli byłby załatwiony cały ślub, nawet jeśli wpłacone byłyby miliardy złotych. Po prostu u mnie zdrada równa się koniec związku. Zrobisz jak zechcesz, ale jak dla mnie ie wróży to dobrze. Skoro raz potrafił Cię zdradzić to na pewno zrobi to kolejny raz. Skąd wiesz, może do następnego razu się nie przyzna i będziesz żyła w kłamstwie, w zakłamanym małżeństwie. Bezsens.

Gość rrrssrrsrssrrssrrsr
A wyobrażasz sobie, że jutro po ślubie możliwe, że będzie chcieli się kochać a Ty będziesz mieć w głowie, że niedawno posuwał inną.. Ja bym zwymiotowała na samą myśl. Co Cię obchodzi zdanie innych. Nikt za Ciebie życia z nim nie przeżyje.

Gość nie zrozumiemmmm
Jak czytam to trochję smiacmi sie chce :-) jak to wszystkie nie dopusciły nu7 do sluibu:-) A guzik prawda,zapłąkane byłbybyscie,ale przed ołtarz byscie poszły.Teraz to sobie tylko tak piszecie,ale jabyscie sie znalazły na autorki miejscu,to nie odwołałybyscie slubu.

Gość rrrssrrsrssrrssrrsr
Ślubu nie odwołałyby kobiety, które boją się zdania rodziny itd a nie liczą się ze swoim. Takich faceci nie szanują więc prędzej czy później można spodziewać się powtórki z rozrywki. Np na wieczorze kawalerskim kumpla.

Gość nie zrozumiemmmm
rrrssrrsrssrrssrrsr a Ty zapewne bys odwołała ;-) A guzik prawda:-)

Gość yyyyyyyyyyy
nie zrozumiemmmm Nie zgadzam się z Tobą, ja bym na pewno odwołała, dla mnie zdrada to koniec związku i nawet jakbym dowiedziała się o niej w dzień ślubu to bym go odwołała, a rodzina by mi w tym pomogła, przynajmniej rodzeństwo

Gość nie zrozumiemmmm
yyyyyyyyyyy nie osmieszaj sie tym stwierdzeniem,ze na pewno bys odwołała slub :-) Teraz to ty po prostu patrzysz na to co spotkało autorkę z dystansem,ale jakbys sie sama znalazła w takiej sytuacji,to bys garami powywujała,wypłakałabys sie io poszłabys do slubu. Jakos tylko w filmach panny młode odwołuja slub z dnia na dzien lub przed ołtarfzem :-)

Gość nie zrozumiemmmm
yyyyyyyyyyy a zdrada seksualna to tylko zdrada cielesna.Boli,nie tyle,ze ktos przeleciał inna,ze okłamał,ale boli duma,ze jak on mógł mi to zrobic.

"Mój facet mnie zdradził, do czego się przyznał, ale stwierdził, że to się nie liczy, bo to niewinny seks, ostatni z inną w życiu itp" co za kurwa bełkot :O kopnełabym go w same jaja i zostawiła juz nawet nie za samą zdrade tylko za takie kurewskie tłumaczenie... żygac sie chce :O

moj byly wrocil z wieczoru kawalerskiego w piatek wieczorem (pojechali nad morze ze swiadkiem bez mojej zgody i wiedzy po czym nie dali znaku zycia 4 dni), slub mial byc w sobote. Odwolalam go, rozstalismy sie. Ale to bardzo ciezko zrobic, nie wyobrazam sobie zdrady i slubu!! ja tylko poinformowalam wszystkich a po wiecej szczegolow odsylalam do niedoszlego meza. Jesli ktos jest tak nieodpowiedzialny to niestety nie zasluguje nawet na to zeby byc kumplem. Tak wiec-tak, mozna odwolac slub 1 dzien przed terminem. I nawet mozna po tym zyc.

Gość to juz nawet nie chodzi o
zdrade,a le facet, ktory przelatuje pare kobiet na raz to zwykla szmata, traktuje dziewczyny jak przedmioty, po co taki?

Gość nie zrozumiemmmm
stokrotatka dobre sobie,bez twojej zgody :-) A to on dziecko,ze musiałas dac mu zgode :-) A poza tym mozesz trafic na faceta,ktory ci nic nie paowie a i tak bedzie cie zdradzał :-)

Gość yyyyyyyyyyy
To Ty tak uważasz, są rzeczy których nie da się wybaczyć, w moim wypadku to zdrada, rozumiem kasa dla Ciebie jest ważna, ale pomyśl jak odwołasz ślub to zaoszczędzisz, bo przepadną Ci tylko zaliczki, a tak po ślubie jak on znów zdradzi, to co rozwód czy znów wybaczysz, bo on będzie tłumaczył, że np nigdy nie kochał się z dziewczyną o piwnych oczach, albo z dziewczyna po 30, no proszę Cię trzeba mieć jakieś zasady i się ich trzymać a nie patrzeć na to co rodzina powie

Gość mmmmmmmxxxxmmm
Boże, stokrotatka, bardzo Ci współczuję :o. Mam nadzieję, że już u Ciebie wszystko dobrze.

Gość mmmmmmmxxxxmmm
do nie zrozumiemmmm To nie kwestia zgody, ale sam fakt, że koleś słowa nie pisnął, gdzie i na ile jedzie, jest już dowodem na to, że nie liczy się z drugą osobą (i pewnie nie będzie się liczył z nią w przyszłości).

Gość yyyyyyyyyyy
nie zrozumiemmmm Ok może i ciężko byłoby odwołać, ale ma się swoje zasady, i zwracając na nie uwagę podejmujesz decyzję, mówisz najbliższej rodzinie co i dlaczego i oni Cię wspierają, i tylko nie pisz, że rodzina nakłaniała by mnie do zmiany zdania, bo Cię wyśmieję

Gość nie zrozumiemmmm
Ten cały temat to prowokacja,bo autorka zamiast spac czy nawet przegadac z przyszłym mezem to co sie stało i co ma nastapic wpadła do kompa i żali sie nam :-)

Gość yyyyyyyyyyy
Nawet jeśli prowokacja, to ciekawe jest Twoje podejście.... Ile Ty masz lat?? Chłopak czy dziewczyna?

Gość teraz dla nas to takiegdybanie
bo tak naprawde nie wiemy jakbysmy sie zachowaly po wiesci ze narzeczony tydzien przed slubem ruchal inna/inne. i nie wiem czemu wiekszosc jest tu taka zdziwiona,myslicie,ze malo ktory facet zdradza na swoim kawalerskim i pozniej kobiety chca odwolac slub? ja np po takiej wiesci najprawdopodobniej popadlam bym w jeszcze wieksza depresje niz mam juz i raczej ze wzgledu na to bym sie nie pojawila,w tym momencie mialabym w nosie wszystko.

Gość ZaJakieGrzechy!?:((((
Cześć wszystkim. Chciałam tylko napisać, że nie zrobiłam tego. dużo myślałam nad tym i stwierdziłam, że tak będzie lepiej... Nie wiem czy żałuję, szkoda mi tylko mojej mamy, która cały czas płacze... A ja jestem w kompletnej rozsypce...

Gość Nie było slubu??
?? Swoją drogą współczuję ci takiego faceta!!!To zwykła szmata bo normalny facet tak by nie postąpił i to na swoim kawalerskim

Gość tzn. nie wyszłaś za drania
????????????

A dlaczego Twoja mama płacze, chyba Ty masz powody do płaczu. Przecież zasługujesz na wiernego chłopaka i męza. Gratuluję odwagi:)

ja bym nie odwołała ślubu, jeśli facet w innych dziedzinach życia sie sprawdza. są większe zła niż zdrada, wg mnie. Ale skoro odwołałaś, to znaczy że tak dyktowało Ci serce a teraz musisz wziać się mocno w garsć i odbudować swoje życie. powodzenia.

Gość kama 22
Autorko, gratuluję Cidobrej decyzji, lepiej teraz sobie popłakać niż całe życie płakać albo wiele lat i się rozwodzić. To doswiadczenie wzmocni Cię i inaczej będziesz patrzała na facetów, każdej dziewczyny szkoda na takiego szmaciarza. Póżniej przychodzi dziecko na świat a szmaciarz zawsze znajdzie wytłumaczenie dlaczego poszedł na dziwki. Wyjedż sobie na urlop, to szybciej dojdziesz do rownowagi psychicznej.