Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wełniane stringiiiii

Moje randki,katastrofa...

Polecane posty

Gość wełniane stringiii
proszę bardzo,nastepnego mogę dorzucić do tego worka.. spotkalismy się raz,było miło i sympatycznie,po spotkaniu sie odzywał ,pisał ze chętnie by mnie przytulił itp...ze mam zmysłowy głos,ze jestem miła,sympatyczna itp. po tyg pisania od ostatniego spotkania tego jednego napisał ze spotkajmy sie itp.napisałam mu zgodnie z prawdą ze teraz mam mało czasu i ewentualnie mozemy sie spotkać jakoś w tyg.no i temat ucichł..na jakis czas.. kazdego dnia cos tam naspiał do mnie,co robił,jak dzien mu minął i co u mnie ..bla bla bla.. ostatnio wczoraj naszła mnie ochota zeby się ot tak przytulic i mu napisałam ze chetnie bym sie przytuliła dzisiaj i zasneła. a on do kogo? no to napisałam że moze do ciebie.. po jakiejs godzinie dostałam odpowiedz ;nie obraż się jesteś miłą i sympatyczną dziewczyną,ale ja mam troszkę inny gust........ napisałam mu "że ja tez i że napisalam to bardziej w żartach.".i bądz tu kurwa mądra....

Gość wełniane stringiii
nie sypiam z nimi,czekam ąz będę na prawdę tego chciała,raczej jestem mało dostępna,o ile można to tak nazwać,nie piszę raczej pierwszado nich,nie proponuje spotkań,unikam czułych słowek i nie kleje się do nich, napisałam mu tak dlatego że sam jakiś czas temu o tym wspomniał..wtedy napisałam mu że to musi wyjsc spontanicznie bla bla bla... a potem nie potrzebnie mu sama napisałam ze bym sie do niego przytuliła,... ale przynajmniej wiem na czym stoję..zresztą,jak zwykle,,,, może to jakieś fatum? allo może faktycznie mam tak ze przyciagam samych nieudaczników ,mami synków,niedojrzałych popaprańców,ruchaczy i wszysko co najgorszę... myślałam żeby się poddać ,ale nie włąsnie że się nie poddam i będe dalej chodziła na randki,mam nadzieję ze nie bedzie juz tak tragicznie jak do tej pory .a jak będzie dalej tak to będe tutaj systematycznie to wpisywać,może będzie to dla kogoś,ostrzeżeniem...;p