Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ty chyba zartujesz

Proszek twierdzi ze dziennie odpisuje na 30 maili

Polecane posty

Gość ty chyba zartujesz

stwierdzajac po mailu jaki podala raczej sa to jedynia maile od osob z kafe, a wiec reka w gore kto pisal do niej maila i jakiej to cennej rady udzieila w odpowiedzi

Gość dghdgd
🖐️ Dzięki cennej poradzie udało mi odzyskać samochód który po pijaku sprzedałem na allegro za połowe wartości. :classic_cool: ps. nudzicie jak sam skurwysyn :O

ja napisałam do niej z zapytaniem co trzeba zrobić, żeby mieć w majtach takiego fajnego indora. oto co mi odpisała: czesc Pśp:D słuchaj mam nadzieje,że tego maila zatrzymasz dla siebie:) cała ta afera na kafe mnie dobija. nie rozumiem tych ludzi, wkurwiają mnie :O ale że Ciebie lubię to Ci się przyznam, że to prwada :O podszyłam się pod kogoś itd. wiesz jak było. no więc skąd mi się wziął indor :) a pewnego razu jak ojciec patroszył świnię to się podłożyłam :O myślałam, że pozna, ze to ja, jego córka :D a on kurwa mnie z tą piłą prosto w tzipe. i oto masz efekt :D🖐️ to jest to co mi odpisała. yebałam jak skoorwysyn kiedy to czytałam :classic_cool:)))

Gość gulgulgulol
pśp ty myślisz że jesteś śmieszna? :O, Taka głupia to nawe proszek nie jest :O

A ty byłaś i będziesz. Wpisujesz te swoje tępoty, i myślisz że jesteś fajna. Tępa, i na dodatek nie wiadomo jakiej płci... A te teksty to z jakiej stronki bierzesz? www.opisynagg.org? :D:D

Gość hfjtrh
pśp lubie cie:)

Gość karola z opola
pśp zawsze bylas żenująca, ale teraz przechodzisz samą siebie:o