Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komubijedzown

wiecie co...

Polecane posty

Gość komubijedzown

Napisze wam cos - napisze wam tak - moze zmienie zdanie ale raczej nie a takie jest moje zdanie - czego tak napirawde tej mojej matce zawiścily? Gwaltu Otta niudolnego zyciowo - ale zgwalcic i zabrac MATCE dziecko umial. Typowy Niemiec - oni wszyscy tacy sa. I zeby sie nim zajął - zabrał i oddał KOMPLETNYM GNIOTOM, ktorzy jada sobie na mnie do dziś, ja ich musze bronic, bac sie wiecie O WSZYSTKO - a co ja z tego mam i tyle? No to tyle OTTO umial bo sie dowiem, ze to Angliczek bo takie maniery, a ja sie nie chce z ojcem spotkac. Jakby za to siedział to moze byc. A ta rodzina tez bo to sa nie sa normalni magazynierzy bo by sie do dziecka przyznali - do 2 dzieci. No wiec jakie prawo mial on zabrac CUDZOZIEMCE jej wlasne dziecko, ktore urodzila w wyniku gwaltu i tyle? JAKIE PRAWO? Łożył na to dziecko? No wiecie co. Brygidki mnie pomawiaja - nic nie dostane - dostane bo stoje o Zydow - pomawiaja mnie bo nie stoje o nie. No ale jak sluchajcie? I jeszcze wzial te moja matke i W SLUBNEJ SUKNI wiecie na katafalk na rekach ja niosl. Ludzie sie pytali CZY ONA BYLA MEZATKA? Nie tam podobno cos w tym zakonie bylo i to trzeba bylo ograc BIALA SUKNIA. Przeciez on podobno ja zgwalcil. No ale wybaczyla i mieli sie pobrac ale chyba jej nie chcial czy cos tam w kazdym razie na krowim lancuchu sie powiesila. Podobno kilka razy sie wieszala az do skutku. No ale to katoliczka , nie? Eee tam - ale anglikanka i tyle. Anglikanka? No wydac sie w kosciele anglikanskim mogla. Hmmm.. no nie pasowalo to wiecie. I tylko kosciol anglikanski jakie mial stroje? Czarne. Hmmm... ludzie mysleli mysleli. No dobrze i anglikanie wszystkim pieprznely ale dyrektorka szkoly nie wiem jak bylo, ale uczniowie zaczeli odchodzic i sie powiesila tak samo jak matka bo nie wiedziala, ze matka ma grob w Londynie wiecie. No i poszlaby tam i dalaby rade, ale jej nie znosilo bo wolala od niej lesby, a w koncu zaszla wiecie, miala sie wydac, no cos tam zle w tym zakonie podobno cos sie stalo i to takie - zaczeli uczniowie odchodzic. Najgorsze. Tylko nie rozumieli czemu powiedziala Faustyna a nie prawde jak sie nazywa. Na nia Ania mowili i ze jej rodzice sie powiesili? Co? Rodzice? A czemu. I podobno ze dziecko sie nazywa tak a tak i to dziecko diabla jest wiecie i gdzies w Polsce jest. No to tak akurat i bylo cicho. Pogrzeb sie skonczyl - kosciol anglikanski swoje zrobil i mieli ja wywieźć do Niemiec na katolicki cmentarz. No i pojechali troche dalej trumne wzieli i ja bez trumny - mysleli mysleli - bez trumny. Ale tym brygidkom nie pasowalo. W trumnie - w trumnie miala byc i PO NIEJ. Musi sie poddawac. I nie wiem czy po niej, ale no ja sie wykopie. No i rzeczywiscie takie byly plany, a ze szkoly byl telefon, ze podobno pania Faustyne pochowano na cmentarzu w Londynie. No tak - nie Faustyne - inaczej sie nazywala -ale nazwisko sie zgadzalo. A jest to ta - jest. Moze na drugie tak sie nazywala i wiecie to bylo wyjasnione tylko nie wiedzialy, ze ci rodzice mowili na nia ANIA i by tym pieprznely, a tak wiecie nie umialy ograc niczego - zaczely sie dziac straszne - dzieci zaczely ze szkoly odchodzic - mialy prawo. One sie chyba wszystkie razem zabily wiecie. Taki chyba byl koniec. Pierwsza byla dyrektorka a reszta za nia - a niech sie dzieje co chce i tak sa skonczone. No wiecie - jakie ja mialam szanse na normalne zycie? A ja co narobilam, ze stalam tu o to MALZENSTWO? Same trupy za mna. Ale szkola ma dobra opinie bo patron jest SWIETY doslownie. No i tego im sie nie zabierze. Ten patron tez wiele ratuje - ale reszta DRAMAT. A tam nawet patrona powie matka nie przejmuj sie. I tyle mogla chociaz zrobic ta dyrektorka. Wiecie - nie wiecie gdzie ta szkola jest - Charlesa Darwina? Kurde - lepiej jak jest co jest. Na morze z Charlesa Darwina bo dzieci mowily , ze chcialy plywac, ona miala Linneusza ta Faustyna a one chcialy plywac od Darwina, zeby miec zwierzeta i tak sie zaczelo to wyjasniac, i na nia ze nie miala tego Darwina, a czy miala Lorda Jima i uznali ze miala wiecie LORDA JIMA. Jakiego? I wszyscy sie smiali wiecie. I po tym ta dyrektorka sie powiesila W GABINECIE na przerwie na krowim lancuchu. I tyle. A reszta chyba po pogrzebie wiecie. Cos takiego. I to bylo oskarzenie i tyle. Eee skomplikowane. A ja po co to pisze -zebyscie uwazali na tego diabla i tyle. I uznali te dzieci za glupie, ze mialy miec lorda Jima i z biologa zwierzeta - miala i Ok. Kiedy to dopiero po smierci i tyle. Ze sie na tym krowim lancuchu powiesila i te dzieci samobojstwa popelnialy, ze niczego w zyciu nie osiagna bo sa takie glupie , ze nawet policja sie z nich smieje. Jak zaczely dzieci wieszac to byl koniec. A one nic nie mowily, baly sie po co poszly na pogrzeb - one sie boja, za nia sie wieszaja. Jakies masowe samobojstwo tez bylo i tyle. Takie rzeczy wiecie. No i wszyscy zaczeli sie bac. Ale Elzbieta Pierwsza byla WYZEJ sluchajcie to mogla byc, ja tez. i tyle. A lord Jim? Nie mogli plywac z tego. i tyle. No i ja tez tak przepadlam w szkole samobojstwem, ale... a mnie powiedza - no to tam takie pol na pol, ale co ja to zrobilam - zostawilam dyre jak chcialam isc wyzej? Eee bez sensu tak sie nie robi. Agnieszke Smieszke - i tez sie smieja, ale... a Lord Jim na uczelni i tez leja. Pan sobi robil zarciki. No ... nie wiem - gdybym uczyla bioli, nie? Ale inny przedmiot. Kuratorium mialo dzwonic i jest OK, a tam jakies baby w tym sw. Jozefie. No i tyle. A wiecie wroce i zas to samo bo nie warze obiadu i tyle. Bo za to wylecialam, ze mi smakuje obiad matki i ja obzeram. No ja tak rozumiem. I nie dalam rady sw. Jozefowi i tyle. No wiecie - jak ja to mam odebrac? No tak i tyle. No nie jestem Zydowka to co robic? Takie rzeczy. No widzicie - mialam te dyrke niszczyc. Glupia jestem. Czego zaluje? Tego. No ale malzenstwo mojej matki i Otto. Diana i Otto i tyle. I ja. I tak bym po lebie dostala w zyciu. Ale ten lord Jim w USA jest nie do ogrania uwazaja. Tak sie ogral tym petem ze wszystkich pobil i jeszcze BANDYCI go wypalili. Co za bandyci mnie wypalili? Niezle :( I takie zycie jest... :( Szkoda matki i tyle. Miala mnie poronic i bylaby NA ROWNI z Elzbieta Pierwsza. Bez przesady im powiem. Elzbieta Pierwsza a ona. Oni te Elzbiete wkopali w Hiszpani. Tak ich nienawidzili wiecie. Troche by jej zaufali i byloby wszystko inaczej. I wiecie jedynie, ze te mapy byly w Europie. Jedynie to. Reszta POZAL SIE BOZE i budowle - no to Rzym sie wypalil, a Hitler to w ogole nie ma co gadac. A wczesniej tez sie dowiem no ale tak sie zrujnowac to tylko Hitler i tyle :( I koniec. Co jeszcze napisac? :(

Gość łelkam znowu
:)

Gość hgad
a kto by to czytał :-O

Gość komubijedzown
A powiem wam w tej szkole beze mnie pieklo. Czyli dyrektorka sie powiesila na krowim lancuchu na rpzewie PO NAGU w gabinecie. A reszta przyszla. Gabinet byl zamkniety i tyle. A reszta - zalezy ile przyjdzie na pogrzeb. Dzieci przyszly, wszystko. No i one doszly do wniosku, ze sa bez szans. A to za dyrektorke sie powiesza. Bo bez pogrzebu wczesniej ja pochowali. I normalna kobiete skrzywdzili. Jedynie ze nie miala dzieci i tyle. I koniec. No i szkole zamkneli i tyle. Straszne. Ograli czyms i tyle. No czyja to jest wina... sami widzicie - takie zycie jest i tyle. A w Polsce w komunie ile bylo zwolnien dyscyplinarnych ale za to juz po glowie dostalam - za telefony za wszystko. Ale tam sie tak nie daje, a tu zwolnienia - OD DŻINA - bo wiecie ludzie pracuja uczciwie a teraz co te brygidki beda robic, one nic nie robia. One nie wyleca dyscyplinarnie, a inni? To wszystko przez szatana i tyle. To tylko papier byl sie dowiem. W tej szkole tez tak uważali i matke wyrzucili wiecie ZA OJCA bo podobno bardzo go kochala. Kochala? Gardzila nimi, ze biedni. No wiecie TAM JEST JEDNO POMOWIENIE. Nie gardzila nimi - po prostu miala ich gdzies, ci kradli. Normalna rodzina az przyszlo 20 i tyle. Co ona miala robic? Zajsc w sredniej. Tak myslal ten ojciec? Czy to bylo realne? Czy to bylo madre? Logiczne? ZAJSC W SREDNIEJ - taki byl plan. A studia? A po co komu studia. I liczyla na matke, ale nic z tego i to bylo takie straszne bo nie chce rozmawiac bo to samo. Ale ja sie zajechalam w szkole wiecie - ja sie zajechalam Polska i tyle. I ja dostalam silnej depresji ze szkoly bo ja to wiem. No ale takie zycie... tak widocznie mialo byc bo ja wiem co sie stalo wiecie. Bo czemu ja stoje o Zydow a nie o normalnych. Ja bym wyszla w zyciu na normalnych. i tak mnie nie chca na uczelni. No wlasnie wiem, ale i tak wiecie to co robilam to mialo sens i tak mi pozwolili, ale reszta mnie nienawidzila i nic z tego. No a teraz powrot to sie powiesic jak bez dzieci z taka opinia z zachodu, ze nie umialam utrzymac...amazona na ...wrzesien? Eee glupie wariatki i tyle. Utrzymac amazona - bez sensu i tyle. I kazdy niech sobie mysli co chce. A deszcz lal strasznie na pogrzebie i te nauczycielki przyszly i przez to sie powiesily - mialy nie isc, taka kurwa, nawet nie powiedziala, ze jest po slubie. Bo powiedzialy ze jest po slubie. No zwariowala? Nie mogla powiedziec, ze chce zostac dyrektorka? Przeciez by jej ustapily. I wiecie wciagnela je wszystkie - zaraz sie pogodzily i powiedziala im SORRY, mialyscie powiedziec, ze mialysmy se razem zapalic. Nie sluchaj - twoje dziecko tez tak przepadnie - czys ty zwariowala. Wszystkie juz sie powiesilysmy przez ciebie wariatko ze SLASKA i tyle. Bo tak pasuje bo mowili o tym dziecku, ze gdzies na Slasku gdzie to jest? Po co ? Co ty zrobilas? No i se pogadaly i powiedzialy ze Otto dziecko zabral jej w szpitalu i nie mial kto po nie pojechac i plakala ze tak to jest. Dzieci poumieraly one na to - nasze dzieci poumieraly za DARWINA - jemu tez umarlo. I tak tam bylo a pozniej bylo dalej. No i co to te dziecko i tyle. Dziecko diabla urodzilam ona na to i ze tak dalej bedzie i jeszcze gorzej. Aaa i wiem ze moze byc to co jest teraz, ale powinna byc szkola. Wiecie tego ojca zwolnili dyscyplinarnie ja nie wiedzialam - matka razem z nim, ja myslalam ze oni pojechali. I tak sobie pogadaly. Ale ludzi mialas na pogrzebie , jeszcze niosl na rekach - w bialej sukni, jakies sluby no i im powiedziala o bygidkach podziekowaly, a tej dyrki nie ma. Wisi w tym gabinecie naga na tej przerwie i o mnie stoi bo przegiela. Przez nia nie moglam isc na angiistyke bo anglistka ale Anglie mialam z rodziny krolewskiej wiecie no i poszlo o morze do dzis idzie - i o pogrzeb. One razem pochowane, a ta? oddzielnie? To bede wiedziec wiecie. I tyle wam napisze. Ze je oszukiwala z Darwinem i przez to sie nie znosily - ta chciala splawic FAUSTYNE, dogadac sie z tamtymi. Tam nigdy biologa nie bylo i tyle. Przez Darwina - te dzieci tez nic nie powiedzialy. Wiecie one sie same przez siebie wieszaly - tez nie po nich. I tu mnie olali a byly 2 listy samobojcow bo co tu mam wiecie - no ale mieli mi pokazac albo nie mowic. To nie jest moja wina te 20 osob. No niby moja ale ja to zaraz bym ograla gdyby o mnie chodzilo i to jest ograne, ale to ja nie wiedzialam i tyle. A na studiach bym sie W OGOLE nie smiala. Jak trup bym chodzila i wilk wiecznie glodny i tyle. A ze sie smialam to marnie skonczylam. Bo wiecie wszyscy wielkie kariery, a ja co? I tyle :( Ja germanistka sie dowiem po Ottonie. O to chodzi. Wszystko po matce i tyle. Ja od razu w szkole przepadlam i wiecie takie rzeczy szkole zamkneli i koniec. policja mowila woleliby strzelanine i tyle. Z dala od Londynu matka i tyle. Inne osoby tez - to nie ma sensu. Ale ta dyrektorka ja wciagnela w ten dwor krolewski. To juz przegiela rowno, cyganila z tym Darwinem - no tyle ile, ale bredzila w sumie, no przeginala. Tamtym niewiele sie stalo, a ta jeczy strasznie, ale niedlugo koniec. Za wysoko i tyle. Za plecami sie takich rzeczy nie robi i tyle. Jak ja za nia oberwalam to wy pojecia nie macie. takie cos wybaczyc to jest COS STRASZNEGO. Przez otto ja niosl bo...tak wypadalo. No a zwloki mialy byc w Niemczech i WSZYSTKO GRA, ale brygidki i koniec wiecie :( Bo to jej nic nie pomagalo, a tylko sie narodowosci by pozmienialy, inne panstwa i koniec. A tak? I nie byla sadzona zadna - przy mnie dopiero na ostatni dzien, a tak robia co chca. Szwendaja sie po swojej szkole bo tam straszy jest ciezko , nie maja sie gdzie wyniesc, wszystko spada, jeden koszmar, tam nikt nie chce pracowac - chyba ze ja. W ZYCIU i tyle. Ledwo przezylam przezylam takie w lutym. Matka poszla o szkole nie stala, a te tam stale - jak ta moja pierwsza szkola. LONDYNU NIE MIALAM. I tyle :( Tam mialam siedziec do dzis i przepadlam po roku. W sumie rok za dlugo i tyle. Nie znosily dyry - takie samo cos i tyle. No i takie zycie i tyle. Hmmm co wy na to? Ja spadam tymczasem i tyle :(

Gość komubijedzown
Wiecie w tej szkole jest cos co powinno byc przeniesione. tam powinno sie znowu szkole otworzyc i powinna MIEC PATRONA TA SZKOLA. Ale jest tylko jeden patron i wtedy te nauczycielki sobie pojda - bez obrazy, one a ona. Ona - jeden zielnik a one lekcja do widzenia i koniec. I wiecie nigdy tam nie przyjda - otwieraja szkole pozbywaja sie ich. Skad one mialy wiedziec ze stara dzwonic po palacu gdzie wywalic Faustyne i tyle. Te dziwke - za taka ja miala. Matko jak ona sie klei. A ona - tak sobie tam kojarzyla o co chodzi. W koncu dyscypliarnie wyleciala. No i poza tym tragedia dzieci. Wiecie - tam zawsze byly drzwi zamkniete jak w mojej pierwszej szkole - ona na pierwszej przerwie sie powiesila, wiecie ktoras przerwa nic i one NAWET NIE OTWIERALY i ZLE mialy otworzyc i ... po niej. Co wyprawiala? A ona wiecie dzwonila sobie po rodzinie krolewskiej tam czy sluzbie zamiast patrona dac szkole bo to przeciez szkola bez patrona i z patronem. No to one nie wiedzialy bo by ja zaszczuly, a ta sie chciala wyniesc WYZEJ np. do wydzialu edukacji - tam tez same lesby wiecie no i w koncu sie kropnela ale policja przyszla nie zyje. To podejrzewaly - to wszystko jej wina, ale co zastrzelila - nawet byl HUK jakis dzieci mowily. Zmija jedna - my sie powiesimy w razie co i tyle z uczciwej pracy mowily i juz to braly pod uwage my a ta Faustyna ale dobrze - one po prostu mialy sobie isc bo tam ich nikt nie chcial, szkola miala byc zamknieta i potrzebowali lokal pod zupelnie inny cel, zabytek- tak jak moja pierwsza szkola IDENTYCZNIE i tyle. No i ze nie wiedzialy ze tamta PO NAGU NA KROWIM LANCUCHU sie powiesila ale wiedzialy sprzataczki bo byla recepcja podsluchiwaly rozmowy , zawsze haja byla o to. Ze postanowila cos zrobic dla Ani Shirley - i oni mysleli - co zas przedstawienie to dobrze. A ona sie POWIESILA NA KROWIM LANCUCHU bo uwazala, ze kobieta byla chora psychicznie ale niech im bedzie. I ona miala tego nie robic. Reszta mogla ze zlosci, ale ona nie wiecie i tyle. Bo ograla caly telefon a ta sluzba glupia i poszlo wszystko bo moja matka byla gwiazda. Bo ta rodzina zawsze cos znaczyla, a teraz nic zeby znaczyli choc symbolicznie. No i znacza. Tam z ta dyrka jak wyjasnia to moga cos robic - one byly takie , ze do milimetra wszystko - wszystko musi byc ograne idealnie i w ogole. Wiecie ta moja matka AZ TAKA nie byla, ale z czasem ale tak trzeba. Tam trzeba wszystko pogrywac zeby nikomu nic sie nie stalo bo TAKIE BYLY i tyle.TAKIE BYLY. No nie umialy inaczej. teraz juz straszyc nie powinny choc to tam - zalezy od pogody sie dowiaduje i tyle. Bo myslaly ze sie zastrzelila bo by ja ...pieprzyly i tyle. I koniec. A tu strzal no to one sie wieszaja i tyle. Niech bedzie ze nie mialy racji, opinia straszna , powiesic sie. I tyle :( I wiecie w Polsce jest PARAFIA - tam tez NO PRAWIE. Ale jest morze, jest morze z patronem. I tak by im nikt nie dal takiego patrona wtedy wiecie, no ale i tyle... I koniec :( No i ta dyrka do wyjasnienia. Chyba miala paszport amerykanski i w te moja matke. To wszystko musi wyjsc. Co to wyjechac chce? Tu sluzyc krolowej i tyle. I koniec. I ze ONA miala o mnie stac, ale nie to cos tam. Czy moze mi sluzyc ona bo zyje i ma sie dobrze - nie, nie, nie. Nie zyje i powiesila na pierwszej przerwie. Oni mnie beda w kule robic bo nie wiem tacy sa. A ja nie i tyle. I wiecie i ona na mnie - co wydzial edukacji zrobil dla szczurow w tej szkole? Eee bez sensu - wycieczki mialy robic nad morze i tak mieli miec uczniowie morze. I chyba tak mysla wydzial a szczury to one. I pojawily sie szczury i tyle. I te matke moja zaczely przepedzac. Nie miala tam isc. Od razu miala stac o policji, ale z tej szkoly to samobojstwo a ja tak samo. To wyleciala dyscyplinarnie za paszportu USA zeby nie bylo ze jest idiotka ale tego nie wiedziala. I znowu jakas wariatka od bajek - bracia Grimm na pewno - Agnieszka Smieszka LESBA na stolku - takie cos. Koniec straszny wszystkich, ale jej najgorszy, ale najwyzej i tyle. A w Polsce wiecie dyrektor to jest FUNKCJA. PO rodzinie krolewskiej sobie dzownila. Teraz dopiero jest normalnie - wszystko trzeba zawsze ogrywac , linie telefoniczne - wszystko. I ja tak umiem - jest Ok teraz. Bezczelna bo ma paszport USA i w nich. Bo czemu w Niemczech mnie nie chca. Przez to -niewyczyszczone. Ta matka mojej matki to wiedziala i pieprznela tym. A ja co ja tak dlugo w szkole - TO SAMO sluchajcie - jakby nie to ze teraz to pisze to TO SAMO i teraz powinna wyleciec ta pierwsza dyra albo zrobic to samo co tamta. Po co one mnie z Londynem porownaly wiecie - bez sensu. Tam Szekspir, ale to byla szkola podstawowa. No to tam tez. I mowily idz do sredniej. Nie chcialo jej sie chyba. No to rok i dalej. I tez jej sie nie daly. Ty cwaniaro mowily i ze mialy co innego robic zamiast palic. No ale w domu wiecie to nie to samo i tyle. No i takie rzeczy.. co tam wiecej? Od razu miala isc gdzie indziej i nie po niej a tak? I tyle :( I takie tragedie bez sensu wiecie... a ide juz bo to bez sensu. Ona nie wiedziala, ze lesbijki ale miala po roku spadac, taka prawda, ale jak - nie umiala i tyle. Wciagnelo cie sie smialy to tak jest. Beznadzieja to tamto - ona taka nie byla az, miala swoje zycie i robila co chciala. Po co ona sie z nimi zadaje - ta ja wywali, wezmnie inna. Takie zycie, ale... miala im powiedziec o tym diable i spadaka - poszukaj se innej budy. Z TWOIMI KWALIFIKACJAMI i wiecie ta dyrka chciala sie jej pozbyc bo miala szkole gdzies, ale nie umiala. Jakies niemieckie studia po co jej to. A najpierw ja przyjela i myslala ze cos tam cos tam nia osiagnie. A wszyscy wiedzieli, ze jechala na paszporcie. Ta Faustyna moglaby dyrka byc tylko wydac sie i maz. Juz nawet dzieci nie musialo byc. Ona sie w z tym nie liczyla bo by stala o te szkole. I to wszystko mialo byc powiedziane w Polsce bo stad ja mam paszport niemiecki od ADOLFA HITLERA jak dla mnie, a z siebie to nie rozumialam nic. Ludzie sie zabijali przez to sluchajcie bo niczego nie dojda. Na szczescie tylko 20 ale 20 za duzo. I ten moj ojciec powie, ze myslal o Londynie i ...szczesciu we dwoje, no ale ona cos. Wiecie czemu? TAKIE MiESZKANIE otto Boj sie Boga powiedziala , nie w Niemczech musimy mieszkac i tyle. W Niemczech co cos ty Faustyno. Bo on do niej tak mowil. I tak sie spotkali. No cos ty - cos tam cos tam i chciala wracac - gdzie zielnik? Co ty pieprzysz czlowieku? Ty chyba jestes ozarty do niego. I tylko troche przesadzila bo jaka byla. Taka. A to spadam bez sensu. I zaraz mu podziekowala - wiesz to byly tylko listy miales przynies zielnik a ty pieniadze - i zaraz szla nazat, a on za nia i ja zgwalcil i powiedzial - teraz mozesz moze wreszcie bedziesz miec dziecko i tyle. I to wszyscy wiedzieli, ze to dziecko z gwaltu i nikt jej nie zawiscil, ale brygidki tak. I wszystko byloby Ok gdyby nie ta zjawa, no ale... :( I tyle :( Aaa takie zycie. I nie mam matki. Umarla :( Zostal Otto co planowal gwalt. On powinien siedziec i tyle. Jak tak mozna i tyle. Bylebym nie zaszla myslala moja matka - zaszla. Data ja uratowala, ale tez zgubila i tyle. Niepokalanego Poczecia nie bylo. My jako sw. Jozef i Maryja mu tam pisala - on ja chyba musial zgwalcic i tyle. I wiecie - ona by sie i tak kropnela. Ale patrzcie jaki glupol mial jej poradzic zmiane mieszkania. Takie okropne mieszkanie - nie tylko mieszkanie - bo wszyscy ze na ojca, ale to nieprawda. Tam sie drzwi same otwieraly, takie rzeczy... jedynie ze nie straszy PISALA Faustyna - naprawde. Dzielnica straszna. A ci tylko mieszkanie w Londynie, Anglie zasmolic, zeby Niemcy byli w londynie. i sa. juz sa. Dzieki mnie bo lepsi oni niz Polacy. i co teraz? Bo Londynu nie mialam w pierwszej szkole , na wladze lecialam - nie w szkole i bez sensu, dawno nieprawda to byla. No i ona ma paszport niemiecki to na tym leci i na corce do dzis. Ale corke w Niemczech ma. Niech nie przegina bo zostaje jej krowi lancuch wiecie na I przerwie. Jedynie ze ma te corke i tyle. To jest tak wysoko juz i tyle. Bo w sumie zawalila mi cale zycie ale czemu i tyle :( No nie wiem... wystarczylo mnie wezwac na dywanik i powiedziec, ze ksiazki do kitu - nowy rok szkolny prosze zmienic ksiazki i tyle. Co to pani za ksiazki wybrala? Ale moja wina. Chyba robili to samo - paszport na paszport. Choc bo ja wiem. Zalezy co tam dzis mysla. Ja bylam tam 2 kroki dalej na uczelni ale wszystko takie. Mialam sie wyniesc. Jak beda swinic mi to bede wiedziec i wiem ze o paszport pojdzie bo teraz moge miec amerykanski po tej dyrze - taka jak ta pierwsza moja. Zostawalo mi sie kropnac NORMALNIE, ale bylo bardzo duzo prace dla ...zoologow - dla anglistow. Byle kogo przyjmowali - poszlam wyzej. Sama nie wiem czemu. Zle. Mialam isc do nastepnej podstawowki i NA NIA wiecie, a ja poszlam wyzej i ja olalam. I dalej tez bylam wyzej i dalej tez bylam wyzej i pozniej tak samo ... i juz na tym 3 poziomie sie wylozylam bo ...poszlo o paszport wiecie. tak pasuje. Dostalam zwolnienie dyscyplinarne za paszport niemiecki i tyle. ja pierdziele - myslalam , ze za oceny za byle co. Za halas na lekcji. Pasuje za paszport. NIEMKA jak moja stara - tak musialo byc. Wyleci dyscyplinarnie -zrobie wszystko zeby ja wyrzucic. Pomszcze ja - taka kurwe z niej zrobil. Chyba tak bylo. Nawet grobu w Polsce nie ma. I chyba mialam opinie - jakas Niemka ze szkoly lesbij, ale nie umie po niemiecku. Cos takiego. Ale nie wiem dokladnie niemniej wiecie bylo tak , ze nie glowny decydowal co dalej - decydowala 2 wice. No cechy ludzkie to mialo, ale nie rozumialam tego - czemu parafia sw. Jozefa, a nie wczesniej. Wykoncze ja samobojczynia - podobno jakas sie przez nia powiesila. I to wszystko jest ten dyrektor i ze nie moge wyjechac bo nie stalam o rodzicow w szkole jedyny blad? No a co by mi pomogli. A poza tym co ja ich nie potrzebowalam. I wiecie ja dokladnie wiem, ze za zone obetrwalam - ona nie zyje jest po mojej stronie - i teraz corke chca dac wyzej i PO MNIE. No ale ja nie chce wrocic - przez to. Bo sie zachowywala wulgarnie w mojej obecnosci i sciany mi kazala scierac. I takie cos - bo nie ma paszportu to tak skonczyla wiecie i teraz cos tam - czekajcie acha ze mi wykonczy paszport bo nikt nie stoi o mnie. EEe tam - on jest chory na leb i co mi po tym paszporcie - nie chcieli mnie bo stara to tyle A poza tym wiecie dostane to mieszkanie i jeszcze mnie za Hitlera zabija ze im roznosze Hitlera - dawno ich pierdolic i nie tylko ich. No ale kasa i tyle. I chyba sie boi gdzie bede mieszkac i bedzie mnie szpiegowal...eee to juz bez sensu. Ze za jego starą mam sie z Polski wynosic, chyba rozumiem wiecie jaka jest sytuacja. jedna WOJNA sie dowiem JEGO - w GACIACH W MAJTACH i tyle. jego i jego starego bo mu matka zwiala i tyle i to jest moja wina i ze zona uciekla do Niemiec to moja wina tez - halas na lekcjach - sciany maja uszy - do dzis mam te listy i tyle. i koniec. Kuurrde powiem wam - raczej mi nic nie powinien zrobic choc no... ale wiecie wroce do tej szkoly - zas to samo - wszyscy pala takie cos i tyle :( A tyle starczy myslcie se co chcecie ja mam juz tego burdelu szkolnego dosyc i tyle :(

Gość komubijedzown
cd. PO MNIE. No ale ja nie chce wrocic - przez to. Bo sie zachowywala wulgarnie w mojej obecnosci i sciany mi kazala scierac. I takie cos - bo nie ma paszportu to tak skonczyla wiecie i teraz cos tam - czekajcie acha ze mi wykonczy paszport bo nikt nie stoi o mnie. EEe tam - on jest chory na leb i co mi po tym paszporcie - nie chcieli mnie bo stara to tyle A poza tym wiecie dostane to mieszkanie i jeszcze mnie za Hitlera zabija ze im roznosze Hitlera - dawno ich pierdolic i nie tylko ich. No ale kasa i tyle. I chyba sie boi gdzie bede mieszkac i bedzie mnie szpiegowal...eee to juz bez sensu. Ze za jego starą mam sie z Polski wynosic, chyba rozumiem wiecie jaka jest sytuacja. jedna WOJNA sie dowiem JEGO - w GACIACH W MAJTACH i tyle. jego i jego starego bo mu matka zwiala i tyle i to jest moja wina i ze zona uciekla do Niemiec to moja wina tez - halas na lekcjach - sciany maja uszy - do dzis mam te listy i tyle. i koniec. Kuurrde powiem wam - raczej mi nic nie powinien zrobic choc no... ale wiecie wroce do tej szkoly - zas to samo - wszyscy pala takie cos i tyle :( A tyle starczy myslcie se co chcecie ja mam juz tego burdelu szkolnego dosyc i tyle :(

Gość komubijedzown
No nie ja za paszport oberwalam, a powinnam za firme. AMAZON. I to bylo tak w tej szkole ze ta dyra wiecie ona strzelila, ale to by bylo za proste - na krowim lancuchu sie powiesze jak ta dziwka. Po co ona sie tak powesila choc czy to mozliwe? I tyle. Ale wiecie - ona chyba nie chciala tak myslala, ze to prosto - i tak samo sie meczyla jak ta moja matka bo policja podejrzewala ja o byle co ... o handel narkotykami czy czyms czy cos tam ale watpie miala ten paszport i nie cchiala wyjechac i tyle. Bo po niej bo by ja zaszczuli jak Faustyne. ona jak szczur przez matke. No wiecie... matka dzwonila po palacu a bylo na nia i tyle. No widzicie. A da rade Zydom? Zydzi i koniec. Bo czemu nie NORMALNI. A co to oni nie normalni? Czy sie Zyd rozni od nNORMALNEGo czlowieka, ze co? Ze takich rzeczy nie robi. Jeszcze przez nich musza miec haremy sie dowiem. No a ja sama patyk, ale cos tam wymysle i tyle. No wiecie pozyjemy zobaczymy, ale swoje zrobie. Nie dam sie nikomu ludzie nie doceniaja Zydow i koniec. Zawsze bede stac o Zydow bo ja omal choroby umyslowej przez nich nie dostalam. jeden na krzyzu a reszta tez krzyz, tez krzyz codzienny - baby to tez krzyz wiadomo jak jest forsa i tyle. Bo mysleli, ze bede latac po palacu i po nich. Absolutnie tylko Zydzi i koniec. Bo geje nie, nie, nie to tam mnie nie obchodzi. No i parki mi zostaja - zielona trawka zas MUZEUM za darmo co sie zmienilo i tyle. Ale to tam na razie nieokreslona przyszlosc i tyle. I tyle :( i koniec :( Co mnie to wszystko obchodzi i tyle. Ale nie sadze, ze Zydzi mnie wydadza. Nie ma komu za bardzo. No co ja nawracam ich? Tylko forsa. Oni sa normalni. No chyba ze cos tam, ale watpie, a reszta niech se robi co chce i tyle :(

Gość komubijedzown
nawet nie muzeum a jak cos to ograc i koniec. Zimna wojna i tyle. Zeby nie bylo ze tam bylam. jak moja matka niewidzialna i tyle jedynie zydzi i koniec. ZA ICH EPOPEJE wiecie i tyle bo cos bym wam napisala, ale... pierdzele wszystko. Parkow nie ogram, ale inne rzeczy gdzie pojde ogram, nie bylo mnie.Ale w parkach to tez... jakby mnie nie bylo. Jedzenie - jakies sklepy cos zjesc i koniec. Co jeszcze? Nie wiem - ksiazki jakies ale po co? i tyle. No muzeum cos by znaczylo gdybym tam byla? Ale ich popierac. takie snoby. Bez sensu. Lepiej stac o misje i tyle :(Doslownie :( O szkole dla szczurow i tyle :(

Gość komubijedzown
Oni mysleli, ze chce NAGO po palacu latac nie, nie, nie - tak jakby mnie nie bylo wiecie. jestem a mnie nie ma. NIEWIDZIALNA jak moj dyrektor. Na szczescie Zydow nie kapuje bo po mnie. A ja widzialam 1 Zyda i to tak mysle te slonie to tak pasowaly bo zaraz by mnie sprzedali ale... komu i tyle :( Hmmm i tyle :(