Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuoijoijuij

CO MI DOLEGA

Polecane posty

Gość iuoijoijuij

mam skomplikowany problem, otoz oddziecka mialem szerokioe biodra,i mimo ze jestem szczuply zawsze bylem, ,zawsze uprawialem sport od dziecka,to tluszcz odklada mi sie tylko na tylku i udach do tego szerokie biodra , i wygladam jak kobieta z tylu, zawsze tez mialem niski testosteron, okolo 8 mnol/l przy normie od 8 do 38mnol. a mam juz 30 lat a zaczxalem badac w wieku 18, moj czlonek jest maly i chudy , 8 cm w erekcji i 7 obwodu, o dziwo jestem bujnie owlosiony na ciele, bardzo mi dokuaczaja stawy i kosci,strzelaja,chrupia przemieszczajasie dyski mi wyskakuja przy prostych czynnosciach jak chodzenie czy nawet podczas snu, do tego mam refluks zolciowy,przepukline wslizgowa rozw przelykowego, brak apetytu, nionstop zaparcia wydety brzuch, wymiotuje zolcia, moge jesc raz dziennie , musze robic lewatywy codzien bo kal sam nie wyjdzie, na twarzy wygladam jak potwor, chory, staro, ,skora sucha ,obrzeki calego ciala,niska hemoglobina, lęki, bezsennosc, gdy pojde na silownie to potem wymiotuje zolcia i nie moge spac wcale przez 2 dni po treningu, uspokaja mnie za to trening aerobowy, zle sie czuje po magnezie , natomiat wapn mi pomaga ,wciaz mam lekii stan podgoraczkowy 37 ,2 od dziecka, pomoz doradz cos, prosze oblecialem wszystkim lekarzy w trojmiescie i nic ie pomogli, bez diagnozy jestem. dlaczego tak zle dziasla na mnie magnez ,juz male dawki 100mg potrafia sprawic ze wymiotuje zolcia,dusze sie, mam drgawki,goraco mi i zimno na zmiane,mam zimne poty.lęki,strach,niepokoj,juz tak rzadko biore raz na miesiac i zawze to samo,potem musze dochodzic do siebuie kilka dni,biorac duze dawki wapna i kofeiny i troche oleje rycynowego plus lewatywy i blonnik jabkowy sam testosteron no 1 tabl undestoru tez nasila produkcje zolci i puchnie mi jelito jeszcze bardziej powtarzam wszystko dziala na mnie juz w minimalnych dawkach wygladam jak potwor ludzie sie mnie boja na ulicy,, o dziwo nie chudne trzymam wage 75 kg przy 183 cm, mimo ze jem raz na dobe i wale 2 tabsy tse i jezdze codzien po ok 4 godziny na rowerze stacjonarnym w 4 parach dresow zeby sie oszyscic, to mnie uspokaja, wszystko co napisalem moze brzmi jak zart itp ale to prawda ,mam tak dziwne objawy ze nikt nie moze mi pomoc ,smieja sie ze mnie ,wyzywaja od ginomenow,blokuja konta p.s mam pyt odnosnie omegi 3 ,otoz wg badan omega 3 blokuje noradrenaline , wiec nie wiem czy jest takie zdrowe , bo kazdy spalacz podnosii noradrenaline i jesli bierzemy omege 3 jednoczesnie to efekt jest blokowany -co o tym sadzisz ,przeciez noradfenalina to przyjaciel sportowca a omega 3 jadezaktywuje juz 1 gram na 24 godziny

Gość przede wszystkimmm
idz do dobrego endokrynologa,wyglada ze masz problemy hormonalne( niski tostesteron),ktorego brak odpowiednich ilosci rzutuje na caly ustroj,i powoduje inne zmiany chorobowe

Gość przede wszystkimmm
a druga sprawa te wymioty,leki to moze wynik stresu,ktorego non stop doswiadczasz,moze to poczatki nerwicy lekowej,moze lekarz rodzinny powinien ci dac lekkie leki uspokajajace,zyjesz w ciaglym stresie przez swoj stan i taki efekt ale najlepiej poszukac jak napisalam dobrego endokrynologa