Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapibarraaa

czy Polska jest też zagrożona zamachami

Polecane posty

Gość kapibarraaa

jak myslicie wspieramy Amerykanów zaatakowalismy Irak, trzymalismy muzułmanów w naszych bazach

Gość ptasiek nastroszony
jak potwierdzą łupki to tak

Gość ale akurat zamochowcem
byl chrzescijanski fundamentalista, wróg innowierców, w tym muzułmanow, Moze Rydzyk kaze strzelac do ateistów i niekatolików?

Gość oczywiście ,że
jest zagrożona , machaniem jajami przez JarKacza.

Gość chrzescijanie w mordowaniu
maja wieleowiekowe tradycje- krucjaty, inkwizycje - wszystko przed nami.

Gość kogo to obchodzi....
PIS nawołuje do walki kto wie:(

Gość czyn tego Norwega jest kary-
-godny, ale ktoś musi wreszcie pokazać, tym islamistom, że w Europie są gośćmi i szariat, to mogą krzewić u siebie, nikt im tego nie zabrania. A ja nie życzę sobie, by mi jakiś mułła darł mordę z minaretu kilka razy dziennie, wystarczą kościelne dzwony.

Gość chrzescijanie w mordowaniu
mamy Młodzież Wszechpolską...skombinowac troche materialow wybuchowych - ile z tym roboty.

Gość raport dostarczenia
Nikt tego naprawdę nie wie, i nikt nie powie, Ja osobiście uważam że przy tej całej fali gówna w którym brodzimy po kolanach z winy naszego rządu, miałbym mieszne uczucia gdyby ktoś za ten syf odpowiedzialny został by rozwalony. Może nawet bym zatańczył.

Polska obecnie nie jest zagrożona atakami ze strony zagranicznych organizacji terrorystycznych. W ostatnim czasie pojawiły się jedynie przypadki terroryzmu wewnętrznego (sprawa antykomora i bombera z Krakowa).

Gość jest zagrożona, bo agent Tomek
jest na emeryturze i nie ma fachowców od zamachania np jajami, albo fiutem miękkim.

Wizerunek Polski w świecie Islamu jest skomplikowany. W Turcji Polska jest wciąż kojarzona głównie z Wiedniem i Janem III Sobieskim. W Iraku z hojnymi dyplomatami PRL-u którzy przyjeżdżali rozdawać dzieciom prezenty. W Libii z polskimi pielęgniarkami których wiele tam pracowało (i niektóre pracują do dzisiaj). Moja Mama też tam pracowała. Byłem tam razem z nią (miałem 11 lat). Czeczeni postrzegają Polskę głównie jako schronienie. W Pakistanie o Polsce było głośno głównie za sprawą zamordowanego przez Talibów polskiego inżyniera. Ogólnie sprawę uznaje się za blamaż - dyplomatycznej interwencji rządów Polski i Stanów Zjednoczonych, oraz dużych wysiłków władz Pakistanu, Polaka nie udało się uratować. I to mimo że wśród samych Talibów były poważne wątpliwości czy go zabić czy nie. W Afganistanie Polska jest znana za sprawą polskich żołnierzy którzy tam służą. Rozdają dzieciom słodycze, przybory do pisania...ogólnie są lubiani.

Rząd Islamskiej Republiki Iranu, który życzy śmierci Stanom Zjednoczonym i Izraelowi, wobec Polski jest raczej neutralny. Ogólnie nikt na świecie nie życzy sobie konfliktu z Polską.

Gość ladaco po mutacji
bo my jesteśma bitni i głośni oraz honorni

Gość Polska nie powinna się obawiać
zamachów, mamy na Krakowskim Przedmieściu gwardię moherowych beretów i nas obronią, różańcami i krzyżami.

{ 10:53 [zgłoś do usunięcia] chrzescijanie w mordowaniu maja wieleowiekowe tradycje- krucjaty, inkwizycje - wszystko przed nami. } Inkwizycja.. ok. A teraz może rozwiniesz temat krucjat, jakie były ich przyczyny? http://tnij.org/mq0z A i tak nie wymieniono tam chyba wszystkich, muzułmanie walnie się do tych krucjat przyczynili. Podawanie samego faktu krucjat bez zauważenia jakichkolwiek przyczyn świadczy o złej woli i wrogości wobec chrześcijaństwa, tak zrobiła np gazeta wyborcza, o ile dobrze pamiętam.