Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie pytanko.....

Czy znacie kogoś kto pasożytuje na rodzinie?

Polecane posty

Gość takie pytanko.....

Nigdy nie pracował, nie szuka pracy? Znacie takie osoby? Jaki jest powód, że nie szukają pracy i co myślicie o takich ludziach?

Gość Maritta.
Mnie maja za taka osobe bo nie mam stalej pracy. Byl czas ze nie szukalam wcale bo kilka razy pod rzad trafilam na pracodawcow zboczencow i dostalam fobii. Teraz szukam intensywnie. Mam nadzieje ze nie trafie na zbokow

Gość hitorna
ja szukałam pracy i szukam bardzo intensywnie mam dziecko , połowa pracodawców mnie nie chce jak jakis mnie chciał zatrudnić w hurtowni to chciał seksu do tego , żebym sie z nim bzykała inne prace propozycje mam za 800 zł , tylko przedszkole kosztuje 400 zł do tego dojazdy 150 zł to mi zostaje na czysto 250 zł , do tego ubrać sie i posiłki to mi wyjdzie zarobek 200 zł juz nie wiem co robic

Gość takie pytanko.....
O matko to wszyscy pracodawcy to takie zboki? :O a ile macie lat?

Mam jednego znajomego, który mając lat 34 mieszka z rodzicami i zyje na ich koszt. Facet rozpoczynał 4 kierunki studiów, z czego 3 płatne (za pieniądze rodziców) skończył w bólach i z wielkim trudem jeden, kompletnie do niczego nie przydatny. Skończył te studia (licencjat) mając prawie 30 lat i dopiero wtedy zaczął "szukać" pracy. Polegało to na wysyłaniu dwóch CV dziennie i marudzeniu, że nikt nie oddzwania. Śpi do 12.00-13.00, z wielką łaską posprzata własny pokój, je to co mu mama przygotuje, ubiera to co mama kupi i wypierze. Pracuje jedynie dorywczo, żeby mieć pieniądze na wypady z kolegami i dziewczyny (swoją drogą, że są chętne na takiego).

Gość erteb wielebny
ja mam 30 lat i nigdy nie pracowałem

Gość erteb wielebny
i nigdy nie szukałem pracy

Gość takie pytanko.....
No a Wasi rodzice jak na to reagują? Yavagrana-a rodzice tego chlopaka co myślą o tym wszystkim, o tym jego pasozytnictwie??? Nie wyrzucają go z domu ani nic?

Gość erteb wielebny
moi normalnie reagują . Dziewczyyny tez nigdy nie miałem i nawet nie szukam zadnej bo nie mam kasy na randki

Rodzice mogą go co najwyżej wyrzucić. a wiadomo, że mimo wszystko ciężko jest wyrzucić z domu własne dziecko.

Gość erteb wielebny
jak laski mnie podrywały i proponowały chodzenie, to dawałem zawsze kosza . A robiem to bo nie miałem kasy na randki, restauracje itd.. A kasy nie miałem bo nigdy nie pracowałem .

Gość takie pytanko.....
No niby tak ale żadnych awantur mu nie robią?

Gość takie pytanko.....
erteb - i nawet nie dorabiasz sobie NIC? to co ty robisz cale dnie?

Gość erteb wielebny
gram w gry komputerowe i siedze na działce- opalam sie .

Pewnie robią, nie mieszkam z tymi ludźmi, więc nie wiem. Ale matka bardzo na syna narzeka, każdej osobie, która zechce jej wysłuchać żali się na jego lenistwo i że już sił do niego nie ma. Ale obiady gotuje i ubrania kupuje.

Gość takie pytanko.....
Erteb no a co jak rodzice umrą, co wtedy, z czego bedziesz zyć?

ja znam i co sądzę ?? hmmm lenistwo nie zna granic u takich osób, nie myślą o pracy, nie myślą o tym co będzie później

Gość erteb wielebny
pieniadze i tak za bardzo mi nie sa potrzebne , bo samochody mnie nie interesuja . ale wiadomo ze kiedys do pracy pojde . Tylko nie wiem czy bedzie to za rok czy za 10 lat czy za 20 lat .

Gość erteb wielebny
mam 12 lat gdyby ktoś pytał

Gość takie pytanko.....
Wczesniej pisales ze masz 30 :D dobrze-napisz cos wiecej co to za osoby i czemu nie chca isc do pracy...

Gość erteb wielebny
Erteb no a co jak rodzice umrą, co wtedy, z czego bedziesz zyć? sprzedam dom rodzicow, bo mamy 2 domy . I jakos przezyje do smierci . Jak juz wczescniej pisałem nie mam prawo jazdy i wydaje na siebie malo kasy to znaczy nie pije i nie pale . Ostatnio piłem alkohol 6 miesiecy temu ( to było piwo ) A nie pije i nie pale bo nie mam kasy na palenie .

Gość erteb wielebny
mam 12 lat gdyby ktoś pytał to jest podszyw mam 30 lat w rzeczywistosci

Gość ladaco po mutacji
ale bzdety

Gość takie pytanko.....
Erteb no a nie czujesz się z tym glupio ze nie pracujesz a masz juz 30 lat? czemu nie szukasz pracy, masz jakas fobie, jestes niesmialy?

Gość erteb wielebny
mam fobie spoleczną .

Gość gdgfde
a dlaczego nie dadzą ci renty ?

co to za osoba??dziewczyna lat 22 , każda praca jej się nie podoba ....rozumiem gdyby chciała się jeszcze uczyc ale do tego też ma lewe ręce , żyje na koszt rodziny i dodam że to nie mamy swojej

Gość takie pytanko.....
No wlasnie nie masz renty? A bierzesz jakies leki? Czym objawia sie Twoja fobia?

Gość erteb wielebny
nie mam pojęcia , mało mnie to obchodzi -to problem rzadu komu daje rente. Znam wiele ludzi z fobia spoleczna ktorzy nigdy nie pracowali i wychodza z domu raz w miesiacu .