Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie pytanko.....

Czy znacie kogoś kto pasożytuje na rodzinie?

Polecane posty

Gość takie pytanko.....
Ona ma dopiero 22 lata co innego jakby miala z 27 i nie pracowala nigdy ;) Wszystko jeszcze przed nią...

Gość erteb wielebny
No wlasnie nie masz renty? A bierzesz jakies leki? Czym objawia sie Twoja fobia? tym ze nie lubie przebywac w towarzystwie ludzi . Gdy znajduje sie wsrod ludzi to od razu moj stan sie pogarsza. Poce sie , kręci mi sie w głowie itd..

Gość takie pytanko.....
A leczysz sie jakos, chodzisz do specjalisty? jak myslisz jaka byla przyczyna powstania u Ciebie fobii? miales trudne dziecinstwo?

takie pytanko..... tak ale do tego jeszcze musisz mieć chęć coś robić a ona nie ma, są różne sytuacje w życiu , każdy inaczej żyje i pod tym względem ją oceniam , rozumiem że jest młoda - że ma czas jeszcze na wszystko ale w niektórych przypadkach w tym także i tym powinna się osoba zabrać za prace, wiedząc że rodzinie jest ciężko- a nie wymagać ciągle

Gość erteb wielebny
znam tez jezyk francuski na poziomie zaawansowanym i angielski . wiec teoretycznie moglbym wyjechac do Anglii i udzielac Anglikom koreptycji z francuskiego .. Ale nie zrobie tego,bo : 1. Mam fobie spoleczną i brak mi odwagi jechac za granice .

Gość erteb wielebny
ka byla przyczyna powstania u Ciebie fobii? nie , miałem normalne dziecinstwo . Przyczyna fobi to genetyka ( mam to od urodzenia ) , bo połowa moich kuzynek rowniez ma fobie i moj dziadek tez miał fobie .

Gość księgowa młoda dosyć
z pracą jest bardzo ciężko. Mieszkam w stolicy, niby mam doświadczenie i zawód wyuczony poszukiwany na rynku, ale ja w oparciu o swoje diświadczenie widzę, że tak nie jest. Ja w tym zawodzie raczkuję, można powiedzieć. I żyję z dnia na dzień w strachu, że mogę z każdej chwili stracić pracę

Gość erteb wielebny
gdy skonczyłem studia na politechnice to odizolowałem sie od ludzi . I stwierdzam jestem teraz człowiek szczesliwym . A gdy chodzilem na studia był nieszczelsiwy . Najwyrazniej jedak fobik czuje sie fatalnie wsród innych ..

Gość erteb wielebny
wole pasozytowac na rodzicach i karmic ich wymówką która kupili ze fobia społeczna która po nich odziedziczyłem blokuje moje mozliwosci twórcze,aktywnosc,motywacje i chec do pracy... dzieki temu moge chodzic na działke,opalac sie ,pic piwo i bawić sie swoimi jajami.

Gość erteb wielebny
A leczysz sie jakos, chodzisz do specjalisty? nie , bo wizyta u specjalisty kosztuje , a ja nie mam kasy , bo nie pracuje .

erteb Tobie to potrzebny jest solidny kop w du...ę i to jeszcze jak rodzice zyja, zebys sie nauczyl dbac o swoje. Poki ma Ci kto podstawic talerz zupy pod nos... 😠 Zdrowy silny chlop robi z siebie mamaje.

Gość takie pytanko.....
A masz ubiezpieczenie zdrowotne? Bo skoro nie pracujesz, nie jestes zarejestrowany w urzedzie pracy to chyba zyjesz bez ubezpieczenia co?

Gość erteb wielebny
jak juz pisałem moi rodzice zarabiaja 10 tys miesiecznie , a ja biore od nich 200 zł na jedzenie . Ale poza tym nie biore od nich kasy , bo nie pracuje . A jak nie pracuje to przeciez nie bede brał , bo tak troche głupio . Od 5 lat nie kupiłem zadnego nowych spodni ani ubrania . Moja stara przyniosła mi nowe spodnie to powiedziałem jej zeby oddała je do sklepu i tak zrobiła .

Gość erteb wielebny
waże 70 kg przy 190 cm wzrostu, zbyt silny nie jestem

Gość erteb wielebny
A masz ubiezpieczenie zdrowotne? nie mam zadnego ubezpieczenia .

Gość takie pytanko.....
Erteb ale nawet przez neta sobie nic nie dorabiasz??? W koncu jak skonczyles studia to moglbys pisac prace czy cos...

Gość takie pytanko.....
No skoro masz bogatych rodzicow to w sumie tylko pozazdroscic..

Gość erteb wielebny
talerz zupy ? nie ja sobie sam robie oady i sniadania .

Gość erteb wielebny
czasem mama i tato zabierają mnie do baru czy kina ...dają mi kieszonkowe i tak zyje

Gość erteb wielebny
ten z 12 19 to podszyw .

Gość takie pytanko.....
A nie czujesz, że marnujesz sobie życie? Nie chcesz założyć rodziny, mieć dzieci, uprawiać seks?

😠

Gość erteb wielebny
nie mam zbyt wielu potrzeb...wazne zebym miał co zjesc ,wypic i czasem mógł sie pomasturbowac w samotności

Gość erteb wielebny
nie mam zadnych kieszonkowych i nie chodze do zadnego kina . Uprawiam działke ostatnio zebrałem 10 kilo ogórkow i pomidorow - wiec troche bawie sie w ogrodnika . wiadomo ze ze sklepu ogórki sa pryskane , a u mnie sa na naturalnym nawozie bez oprysków.

Gość buka buka buka
do dobrze - a czy ta dziewczyna w ogóle pracowała? Bo ja mam 23 lata i też jestem bezrobotna ale ja pracowałam od 19 roku życia i na szczęście dostaję zasiłek z PUP więc mam się z czego utrzymać a do tego jeszcze oszczędności na szczęście miałam dość spore zanim straciłam pracę. Z pracą jest ciężko, szukam już pół roku bez większych efektów.

Gość erteb wielebny
A nie czujesz, że marnujesz sobie życie? Nie chcesz założyć rodziny, mieć dzieci, uprawiać seks? jak nie mam pieniedzy to o tym nie mysle . Gdybym miał prace to moze bym sie zastanowił . A teraz to nawet nie wchodzi w gre , bo wiem ze rodzina kosztuje , a ja nie mam na to pieniedzy . Seks tez kosztuje prezerwatywy itd .. Nie mam na to kasy,,, Wiadomo ze chodzi o pieniadze .

Gość erteb wielebny
zeby miec dziewczyne, to najpierw potrzebne sa pieniadze . Ja nie interesuje sie dziewczynami bo nie mam pieniedzy . Wiec po co marnowac swoj czas na rozważaniu o dzieciach jesli jestem nieudacznikiem ?