Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Webster

Szukam atrakcyjnej dziewczyny ktora moglbym zaprosic na wakacje do Dubaju

Polecane posty

Gość AIe wstyd....
Proszę ile tępych dziwek się pcha, żeby być sprzedane. Głupich Poleczek nigdy nie zabraknie handlarzom.

nie ale ktoś tutaj z tych pomarańczek widzę cię zna- wymienił twoje imię

Egipt wychodzi mi już bokiem, a poza tym mam ogromną ochotę na szersze wody, a nie rafy i rafy i nurkowanie do maks. 15m, bo dalej dno:) W Dubaju są fajne miejsca, gdzie wreszcie mogłabym zejść sobie na jakieś 80-90metrów na trimixie, nie natykając się na "kochaną" termoklinę już na 7m jak w Pl :) Mam ze 3-4 stałych partnerów nurkowych, ale jak na złość wszyscy w sierpniu spłukani/ zajęci/żona rodzi/ nie mają urlopu. Polecam jednak powrót do nurkowania, nie ma nic wspanialszego niż nocne nurkowanie i bioluminscencja morz..:

haha nie mam na imie Arnold zreszta nie obchodzi mnie co pisza pomarancze - chyba kazdy wie jak to z nimi bywa :)

dlatego też spojrzałam w te twoje fotki bo mi Arnold tez kojarzy się z Dubajem ;-)

Blankaaaeee ja nurkowalem w meksyku i bylo bardzo interesujaco jednak nie moglem sie skupic na podziwianiu zycia podwodnego bo caly czas myslalem o tym by oddychac - u mnie w pracy jest tez spora ekipa angoli ktorzy nurkuja i sa to dosyc zorganizowane wypady

Gość uwaga arnoldzik
ma wybujala fantazje i przerosniete ego;)

Aaaaaa, Meksyk, moja ukochana część świata :D Mało tam życia nie straciłam :D W Meksyku absolutne cudo to cenoty na Jukatanie- podziemne jaskinie z mega przejrzystą wodą. Od 2 lat się czaję, ale nie skończyłam jeszcze szkolenia nurkowanie w grotach. Może za rok... Im więcej nurkujesz (i warto zrobić dobry kurs, nie jakieś chujowe PADI, tylko w NAWI ale starym, dobrym CMASIE), tym bardziej przebywanie i oddychanie pod wodą jest dla ciebie naturalne :)

Gość jakis czarny mam
wlasnie mialam napisac o cenotach.bylam i nic na mnie takiego wrazenia nie zrobilo a nurkowalam w wielu miejscach

Gość jakis czarny mam
nie mam szkolenia na jakinie w grotach.nie jest to wymagane

Gość eternott
on chce jakąś wrobić w przemyt narkotyków

Gość cdsiudsuc
A w jakim mniej więcej wieku powinna ta atrakcyjna być??

Gość andrea myrander
dobrze niech jakaś kretynka da się wrobić :) Albo pojedzie do burdelu sprzedana przez handlarza żywym towarem, albo Będzie siedzieć w pierdlu dożywotnio za przemyt narkotyków.

Gość Kutanganangartel
Blankaaaeee Aaaaaa, Meksyk, moja ukochana część świata Mało tam życia nie straciłam Jesteś żałosna. :O

Gość eternott
wygląda na takiego cwaniaczka , wygórowane mniemanie o sobie lekko spaśnony, stroi sie tacy są najgorsi jak dba o siebie to niech uprawia sporty widać że chce uchodzić za najlepszego

andrea myrander ale mi sie chce smiac z takich osob - nigdzie nie bylas nic nie widzialas - co najwyzej na ogrodku siedzialas :) a jak idziesz na randke z kim to tez sie zastanawiasz czy cie nie porwie ? cdsiudsuc to czy ktos jest atrakcyjny to chyba nie zalezy zbytnio od wieku :)

,,eternott wygląda na takiego cwaniaczka , wygórowane mniemanie o sobie lekko spaśnony, stroi sie'' tak stroi się w dziurawe spodnie:D :D:D

spoko wieszajcie na mnie wszystkie koty :D to nie jest analiza mojej osoby a poprostu pytanie czy jakas dziewczyna chce spedzic ze mna wakacje ot wszystko

Webster wybacz ale atrakcyjny mężczyzna,zadający takie beznadziejne pytanie na forum jest troszkę śmieszny:) Bo raczej normalny facet nie szuka nieznajomego towarzysza wakacji na forum internetowym. Zaproś jakąś koleżankę:)

Gość eternott
taa, jakaś sie zgłosi a on ją weźmie wiadomo że chce jakąs selekcje zrobić albo szuka młodej zgrabnej sztuki która nie ma forsy i będzie dla niej bogiem ,łatwo takiej zaimponować wystarczy że kupi jej drinka i będzie miał seks całą noc albo za obiad

mieszkam juz od dawna za granica wiec kolezanek za duzo nie mam a te co mam to albo zajete albo mi sie nie podobaja - stad te daremne pytanie

Gość stroi sie w dziurawe spodnie
:D

Gość ja bylabym zainteresowana
ale powiedz jak Ty sobie to wyobrazasz w szczegolach?

a moze latwiej bedzie zainteresowanym osoba pisac na mojego maila ktory jest i tak podany

napisz od razu że nie masz żadnej do łóżka na okres wakacyjny:) do ponudzenia się ,,zwisałaby ci'' atrakcyjność dziewczyny:) Ale na pewno chętne się znajdą.powodzenia w dalszych poszukiwaniach:) (ale tylko wtedy kiedy ty stawiasz całe wakacje):)

ale ja nic o lozku nie wspominalem wiec nie wiem skad te przypuszczenia - widze ze glodnym chleb na mysli :P