Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Webster

Szukam atrakcyjnej dziewczyny ktora moglbym zaprosic na wakacje do Dubaju

Polecane posty

Gość Ameliaaaa
Achtylko chyba powinieneś jakiś znany Europejski kraj wybraż bo pewnie sama to sie ta dziwczyna do dalekiego mniej europejskiego kraju nie wybierze a troski o swoje bezpieczeństwo.

Gość chrupiaca cheerio
Ameliaaa bardzo pozytywnie piszesz. Ale czy naprawde warto ryzykowac? Moze Webster to naprawde PIMP?

Bardzo pozytywnie napisalas - wiem ze polacy sa ogolnie zawistni wiec mnie nic tutaj nie dziwi.....to ze chce kogos poznac to takie porazajace ? to o czym Amelia mowisz to couchserfing ale to mnie nie interesuje bo ja niestety bede troche tutaj uwiazany praca ale pracuje do poludnia wiec mam pozniej mase czasu wiec pomyslalem ze moze kogos poznam ale z tego co pisza "zyczliwi" wiem ze to strata czasu :)

Gość chrupiaca cheerio
Amelia chyba nie miala na mysli couchsurfing tylko biuro turystyczne wlasnie...skoro jestes gotowy pokzac Dubai i ugoscic to dlaczego sie nie zarejestrujesz na couchsurfing? na pewno sporo Polskow korzysta z tej strony ;)

Gość ona85......
wow przeczytałam wszystkie strony i jesteście troszkę nudni.. Webster wlasnie wolalbym bez dobrodziejstwa inwentarza - poprostu , kumata kobieta z ktora mozna porozmawiac , gdzies wyjsc , ponudzic sie - mało jest kobiet w którymi można się ciekawie nudzić ale jeszcze mniej takich facetów. dlaczego żadna w was nie napisała, że jest konkretnie atrakcyjną i ciekawą kobietą?? eternott na pewno nie jesteś atrakcyjny tylko pragniesz takim być na siłe ubierasz sie w jakieś ciuszki , wiążesz sweterek na pęk na klatce że niby taki lans jesteś nie jesteś super spasiona gęba, jakby cie ubrać w zwykłe ciuchy bez lansu to gorzej niż przecietnie widać przerost formy nad treścią - wstaw swoje zdjęcie wtedy się pośmiejemy, łatwo oceniać nie dając nic.

Gość chrupiaca cheerio
eee tam zaraz zawistni jestesmy :D wzbudzasz po prostu podejrzenia tak otwarta oferta, wrzucajac pozerskie fotki Poza tym nie napisales konkretnie jakie masz pomysly na spedzanie wspolnego czasu - jakie masz atrakcje w okolicy Napisz to moze ktos sie odezwie ;) I jak skrzynka pocztowa - zawalona? :D

Gość Ameliaaaa
Tak jak napisała chrupiaca cheerio couchsurfing to troszeczkę coś innego- czyli własnie udostępnianie swojej kwatery - ewentualnie czasu własnego popołudniu - pokazanie miasta osobom które chcą cos zwiedzić zobaczyć lub poprostu na chwile się zatrzymać I chyba włąsnie w sytuacji o której piszesz ta opcja byłaby najlepsza. Chcesz poznać kogoś wartościowego to troche się postaraj - kasa i propozycja wizyty nawet w Dubaju to wbrew pozorom bardzo niewiele Pozdrawiam

a ja mysle ze nic na sile - nie bede sie przeciez prosil kogos ani robil wielkiej reklamy :) tak czy inaczej milo bylo poznac