Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drobna pani

Nic nie czuje !!!

Polecane posty

Nie chce wyjasnien (po co mi klamstwa) ciekawosc schowam w kieszen .Bylam z nim prawie 6 lat wiec znam go .i co poslucham klamstw ,pozwole zostac i co dalej ...pewnie totalny brak zaufania .To nie jest takie proste .On moze bedzie sie dobrze czul ,a ja ??? Wczoraj bylam w domu ,przyszedl nie otworzylam drzwi (troche sie tez rozkleilam -przyznam )emocje ,czy tez adrenalina opadla pochlipalam i czuje sie paskudnie ,ale do tej samej rzeki nie wejde .za tydzien mielismy planowane wakacje .Wybieram sie sama ,pewnie dobrze mi to zrobi.Dzieki Wam wszystkim :)

Gość a ja mam gorzej
Przeczytałam cały wątek. Rewelacyjna z Ciebie kobieta:) Twarda.

Twarda- wcale nie ,jest mi parszywie przykro .Mam wrazenie ,ze chodze jak robot ,a wszystko dzieje sie obok mnie

Gość a ja mam gorzej
Przejdzie. Uwierz. Ja prawie 3 lata temu zabrałam synka i o 3 nad ranem opuściłam nasz wspólny dom. Już w miesiąc po wyprowadzce wprowadziła się tam kochanka męża już oficjalnie. A zdradzał mnie już wcześniej. A jak go ostatnio zobaczyłam to nawet mi serce nie zadrżało. Normalnie obca osoba.

Gość cyku cyku cyk
nie da Ci spokoju. Wpusc go, wysluchaj. Co szkodzi? Po prostu nie wierz w klamstwa i historyjki. Prawdopodobnie opowie cos w stylu - taka kolezanka z pracy malolata nie daje mi spokoju - ale tylko spytaj dlaczego z nia w ogole kontynuowal rozmowy przez sms..trwalo to przeciez dlugo. ja bym z nim pogadala, ale starala sie byc twarda.

Otworzylam i poprosilam aby odszedl ,a mi pozwolil dojsc do siebie ,bo dobiero wtedy bede mogla z nim rozmawiac . O dziwo posluchal

Gość Anulkaaaaaaggg
mnie wczoraj facet po 5 latach zwiazku pow ze to koniec, nie widzi sensu i odchodzi i jest pewien tego na 100% :) fajnie prawda? a 3 dni temu rozmawialismy o slubie i plany , itp..a tu masz... :)ze on musi odpoczac i ze moze kiedys wrocimy do siebie... niby nie pasujemy do siebie.. ale przepraszam dopiero teraz o tym sie dowiedzial ? wczesniej to co bylo? ja glupia ryczalam non stop, przeszlo mi... ciezko mi jest z tym.. jednak 5 lat jak dla mnie bez konkretnego powodu nie skresla sie od tak. ja nie wiem... faceci sa dziwni... ty im oddajesz cala siebie a on - wiesz doszlem do wniosku ze jednak to nie jest to. a przepraszam to co innego? ze niby sie za czesto kłócimy :| przepraszam kłóciliśmy sie jak w każdym związku... nikt nie jest idealny... matko jedyna... straciłam wszystko i nie wiem co zrobić teraz mam ze sobą... załamałam się... ale co ja mogę? na siłę nie będę z nikim.... ehhh.. żyje daje po dupie

Gość ja ci nie pomoge
nie da ci tak szybko spokoju musisz byc pewna czego chcesz i wóz albo przewóz z moim byłym wiedziałam, ze nie chcę być na 100% (co nie umniejsza cierpienia) ale nei wpuszczałam go do domu, nie odbierałam tel. nie odpisywałam an smsy, po prostu zniknęłam z jego żyucia. Molestował mnie no stop jakieś 5 miesięcy, ale potem się uspokoił nieco i odpuścił. Tez nie chciałam robić z seibie idiotki i wysłuchiwac kłamstw i bajerów :-O jeszcze mam trochę szacunku dla siebie, a to,że takim zachowaniem nie okazałąm jemu szacunku, to akurat mam w dupie, brak szacunku za brak szacunku i tyle

Nie mam zamiaru z nim dyskutowac ,zalezy mi jedynie na czasie .Musze ta sytuacje dobrze przegryzc i wyrzygac aby isc dalej ,jego obecnosc i ponizanie sie przed drzwiami nie pomaga mi

Gość jędza zła
I co tam u autorki słychać???

Po trzech dniach warty pod drzwiami ,dal mi spokoj .A ja wysprzatalam mieszkanie i czuje sie dobrze ,ale jest mi smutno (a moze to rozczarowanie ?) ach Ci mezczyzni...

Gość jędza zła
Nos do góry, ważne że pozbyłaś się pasożyta :) A w końcu poznasz kogoś wartościowego ;)

Gość i co dalej????
podnoszę

no i dzisiaj minal miesiac ...od mojego ostatniego wpisu Bylam na wakacjach (sama) wypoczelam .Mialam male perypetie z jego siostra .Jestem sama i czuje sie b.dobrze .czasami mijamy sie na ulicy (rzadko ,ale jednak) wzielam sobie psa (sunie )ze schroniska jest slodziutka

Gość GorąceSłońce9999
o kuźwa, genialna jesteś ! mało która z nas ma takie "jaja" :) Minął już miesiąc- przez cały ten czas nie porozmawialiście, nie dałaś mu dojść do słowa, 'wyjaśnić' ?