Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Posłuchajcie Grzechotnika

Dwa telefony na ten sam numer

Polecane posty

Może ktoś pomóc? znajomy ma telefon na abonament z ery juz około 10 lat ten sam numer , jednak zastanawia mnie dlaczego karta sim wyglada jak nowa czy jest mozliwosc aby miał dwa telefony na ten sam numer ? w tym na jeden przychodziłyby esy z wybranych numerów a na drugi z innych ? dodam ze numer jest aktualny i odpowiada ale zastanawia mnie ta karta... pomóżcie to ważne . :(

"jednak zastanawia mnie dlaczego karta sim wyglada jak nowa" Bo stara była zniszczona i wymienił na nową?

Gość 4w576y th
nie, to niemożliwe... a numer sobie najzwyczajniej w świecie przeniósł. mój zaczyna się od 501, kupiłem telefon jeszcze w Idei,a obecnie mam w Play.

"jednak zastanawia mnie dlaczego karta sim wyglada jak nowa" Żebyś miała podstawy do snucia teorii spiskowych?

na nowy nie wymienil, bo bym wiedziala.. to co jeszcze moze byc?no doradzcie cos jeszcze..

Na bank chcesz usłyszeć że ma drugie życie. No więc jest agentem ruskiego wywiadu, a ty jesteś przykrywką. Ma drugi telefon do kontaktowania się z centralą i przekazywania materiałów. Musieli dać mu drugą kartę żebyś czasem tego nie odkryła bo by musiał cię zlikwidować. Uciekaj do Zimbabwe i módl się żeby cię nie znalazł...

Gość posluchajcie grzechotnika
robisz sobie zarty a dla mnie to powazna sprawa,bo jego dziwne zachowanie a do tego ciagle zaklocenia w radiu samochodowym jak od esow,dlatego przypuszczam ze moze miec drugi telefon,...