Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fospipifodpfpdsfds

Dlaczego dziewczyna jest tak wredna

Polecane posty

Gość fospipifodpfpdsfds

Pokłóciłem się z nią wieki temu i zimna wojna trwa już 2 lata. Laska nie odpuści żadnej okazji, robi co może, zachowuje się jak rozpieszczona gówniara, która myśli że coś sobie z tego robię Męczy to mnie już, nie lubiałem jej nigdy i nie mam zamiaru ją przepraszać Jak myślicie kocha mnie i sie wkurwia że mam ją w dupie i robi wszystko żebym zwrócił na nią swoją uwagę?

Co Ci po naszym myśleniu ? Ważne co ona ma na myśli tym zachowaniem. Może gra Ci na nerwach z zemsty albo że chce właśnie zwrócić twoją uwagę, skąd mamy wiedzieć ? nie znamy jej. Starych pozdrów 🖐️

Gość fospipifodpfpdsfds
Do niczego aż tak strasznego nie doszło, powiedziałem jej że jest głupią wredną suką i od tego się zaczęło Już 2 lata panna mnie nie nawidzi chyba z miłości, bo jak bym był obojętny to by odpuściła

"powiedziałem jej że jest głupią wredną suką " Prawda czasem bywa bolesna :D

Gość dzialeczka jest fajna
zraniles jej uczucia do zywego, dlatego nie odpuszcza :D

Gość aleee
moze nie moze Ci wybaczyc ze juz nie jestes z nia nie wiem, albo jak ja potraktowales

Gość fospipifodpfpdsfds
Głupio się zachowałą zrobiła frajerską akcje,która dotyczyła mojej siostry Więc o jakich zranionych uczuciach można tu mówić Gdy np odpierdala kolejny numer ciśnie mi, ja się śmieje i mówię bo mnie kochasz dlatego a ona szału dostaje rzuca we mnie różnymi przedmiotami pojebana wręcz Potem rano na aucie pisze szminką na szybie śmieszny jesteś i żałosny

Gość hehehahahha
Ta jasne bajeczkę sobie wymyślił Szminka hehhehehe

Gość Olewacz pierożków
Baby są wredne i mściwe. Ja też taką miałem w pracy. Przez 2 lata nie odpuszczała, do póki ja nie wywalili z pracy :O

Gość dzialeczka jest fajna
"Głupio się zachowałą zrobiła frajerską akcje,która dotyczyła mojej siostry Więc o jakich zranionych uczuciach można tu mówić" To pisz dokladnie o co biega,bo napisales w takim tonie: "Jak myślicie kocha mnie i sie wk**wia że mam ją w dupie i robi wszystko żebym zwrócił na nią swoją uwagę?" Skoro pytasz CZY CIE KOCHA? to taka odp.dostales, skoro ci obojetna,po co na forum pytasz ? durnota

Gość Olewacz pierożków
Możesz być pewnien, że ona cię nie kocha. Jedyny sposób, to się jej pozbyć.

Gość fospipifodpfpdsfds
No wstaje rano, spieszę się do roboty i na szybie pisze To było dzisiaj a takich anonimowych różnego typu to masę było przez 2 lata np pomazane dzwi bita śmietaną,albo np na fotce.pl pisze z lewego konta, załozyłeś sobie konto i sobie walisz pod laski z fotki? ja prywatna wiadomość Jest to przejabne mam tego dość nie mogę nawet auta pod blokiem zostawić Udała wielka psiapsiółę mojej siostry i ja wyjebała na głupie 100 zł czy tam 200.siostra cos tam chciała kupić chyba bizuterie koleżanka tej suki ponoć miała jej sprzedać, siostra dała jej kase i ani kasy ani towaru Potem się dowiedziałem od wspólnych znajomych że się podzielili one kasą Oczywiście kto ma to załatwić braciszek, chodz ciągle jej powtarzał nie zadawaj się z nią Fakt ona nikogo nie kocha,

Gość fospipifodpfpdsfds
Generalnie nie wiem jak mam postąpic nie będe jej bił bo to bądź co bądź dziewczyna mimo że suka a takie dziecinne akcje to po prostu nie bede się w to bawił