Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlaaag

Ściągnie aplikacji z android market. BŁAGAM

Polecane posty

Gość szlaaag

Ludzie, proszę, napiszcie mi po ludzki co mam robić po kolei żeby ściągnąć jakąś aplikacje??? Jak czytam jakieś fora to mam wrażenie, ze siedzą na nich sami informatycy i nic z tego nie rozumiem. Dodam jeszcze, ze chciałabym pobierać je przez komputer i potem dopiero na telefon. ALE JEST PROBLEM. Założyłam konto na Google i nie przychodzi do mnie mail potwierdzający założenie konta.... Szlag mnie trafia

Gość winooooo
Wlasnie pisze z mojego androida. Z marketu sciagaj bezposrednio na telefon to naprawde wygodne, a wiec na poczatek wlacz w ustawieniach wifi, nastepnie klikasz na ikone marketu logujesz sie na swojego gmaila(tu nie ma co tlumaczyc) wbijasz zezwalajac na wlaczenie danych w tle. To wszystko nic trudnego. To pierwszy moj tak dlugi post pisany przez telefon i musze powiedziec ze szybko mi to idzie

Gość szlaaag
No cóż... już nigdy nie połącze się z internetem ani z androidem... pożarło mi 200 zł z konta... okradziono mnie.

Interaktywne piersi na twoją komórkę Interaktywna tapeta, która pozwala zaspokoić męskie pragnienia. Trzęś, dotykaj, szczyp i macaj piersi seksownej dziewczyny. Aplikacja reaguje na potrząsanie telefonem i na dotyk pięknych piersi;) Poniżej znajduje się filmik! obejrzyj go i przekonaj się, że warto! Dla mnie bomba. https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.aircompany.magictits&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsInBsLmFpcmNvbXBhbnkubWFnaWN0aXRzIl0