Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidnamysz25

Teściowa się czepia ,że nie miałam wkładu czy służnie?

Polecane posty

Gość bidnamysz25

Jestem parę lat z chłopakiem on remontował połowę domu u mamy gdzie tam chciał zamieszkać ze mną ,a ona ma do mnie pretensje ,że nie miałam wkładu tylko jaki sens jak to tylko mój chłopak, a oświadczyny były parę miesięcy temu,a z resztą w prównaniu z ukochanym zarabiam grosze a czasami nawet nie mialam pracy on zarabia dużo pieniędzy, a co jak się rozstaniemy będę dzieliła szafki,telewizor hmmm

Gość yyyyyyyyyyy
Patrz na to co mówi i robi Twój chłopak, a nie teściowa, bo będziesz z nim żyła, a nie z nią

"Jestem parę lat z chłopakiem on remontował połowę domu u mamy" paranoja. facet remontuje za swoją kasę połowę domu mamusi, w którym pewnie tylko jakiś czas pomieszkacie. a wyremontowana połowa mamusi zostanie. więc baba raczej powinna się cieszyć, że ma remont za free.

Gość bidnamysz25
tlyko ,że ona to przy całej rodzinie mówi nawet do mojej mamy

Gość bidnamysz25
i powiedziała ,że robię gnój tylko zawsze po sobie sprzątam cokolwiek robię czy cos zjem idę od razu umyć raczej nie bałaganie co ona się tak czepia?

Gość yyyyyyyyyyy
Pewnie synek to jedynak i mamusia nie potrafi się z nim rozstać, pogodzić się z tym, że już nie jest najważniejsza