Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita1987

Jestem młoda a nie bawi mnie seks :(

Polecane posty

Gość Anita1987

Nie to, że nie lubię. JEst przyjemny, mój chłopak jest fajny w łóżku ale nigdy nie doszłam do końca. Miałam w życiu 3 partnerów, 2 z nich oceniam na 6+ w łóżku. Sama ze sobą nie umiem się "bawić" bo... mnie nie bawi ;p Trochę mam mwrażenie że "za luźna jestem", a mój partner ma się czym pochwalić. Często wchodze do łóżka prawie ze skryzżowanymi nogami bo czuję się tak podniecona a potem - klapa. No i jest do wyboru około 20 minut seksu jak chłopak dojdzie albo 40,50 kiedy żadne nie dojdzie a chłopak padnie na pysk [ja na górze też bywam, ale i mi i jemu się bardziej podoba jak to facet przejmuje inicjatywę]. Mówiłam o tym chłopakowi [jesteśmy 3 lata razem] ale niestety mimo wielu prób nic z tego nie jest. Od dłuższego czasu - a że uważam że seks jest przyjemny - po prostu trochę olewamy ten problem, ale przyznam że mnie to drażni :( A ile mam lat? 24 dopiero... Mam nadwagę [68kg] ale ważyłam dużo więcej [około 95] i przyznam że wtedy seks był przyjemniejszy o dziwo. Nie uważam, że wyglądam źle, wręcz przeciwnie. A mój luby nieważne jaka jest prawda jest dla mnie super przystojny i bardzo mi się podoba, zwłaszcza w samym ręczniku :)

Gość iuhyuhyuk
a na koncu sie zacieszasz ze masz przystojnego facia, tak jakby problemu nie bylo :D

Gość Anita1987
No wiesz kocham go i nie wyobrażam sobie innego ;) I mnie to cieszy. Martwi mnie że niestety problem jest ale jak nic się nei da zrobić to nie ma wyjścia i trzeba z tym żyć podbijam

1. "nigdy nie doszłaś do końca" z żadnym, czy tylko z tym? 2. Czym się różnił seks z tamtymi na "6+" a tym ostatnim? 3. Skoro "nie bawi cię seks" to dlaczego oczekujesz orgazmów? 4.Skoro nie lubisz "dotykać się' sama, to w jaki sposób chcesz dać partnerowi wskazówki co ma robić, żebyś doszła? Oczekujesz, ze dozna olśnienia, lub przypadkiem trafi i "odwali" robotę za was oboje? 5. Myślę, ze z 80% kobiet pomaga sobie sama na początku przy orgazmach - przecież same siebie znamy najlepiej - najważniejsze to polubić własne ciało, jakoś mam wrażenie, ze problem u ciebie leży bardziej z blokada w głowie :)

Gość xxl-men
Sproboj moze z innym facetem, moze cie to podnieci. Oczywiscie dyskretnie.