Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napisz, proszę

Bridget Jones

Polecane posty

Gość napisz, proszę

Kto ogląda?

Gość napisz, proszę
A ja oglądam właśnie ten 4 raz :P

Gość gwiazda523
ja właśnie to zapodaję

Ja nie oglądam chociaż to jeden z moich ulubionych filmów. Mają kiepskie tłumaczenie. Mam ten film na dvd z jakiejś gazety, chyba z Gali i tamto tłumaczenie jest milion razy lepsze.

Gość milion rrrrrrrrrazy
ja oglądam po raz trzysetny :-D zrobiłam sobie domowe malibu z mleka kokosowego (dużo wódki) i będę się wczuwać w film ;-D

Gość napisz, proszę
Kocham tę scenę ze śpiewem :P

Gość książka 100 razy
lepsza:D to moja biblia:)

Gość napisz, proszę
Mnie się tylko ta fryzurka nie podoba :P

Gość napisz, proszę
Do ciebie pewnie nawet nie śmiałaby zarywać :O

Gość Hahahaaaaha
"Ideal kobiecosci , ...." hahaha musi byc z ciebie gosciu jeszcze wiekszy pasztet niz z niej :D

Gość napisz, proszę
kinky, jeśli to dla ciebie ideał kobiecości, to możemy się umówić :P

napisz proszę to nie mówię o Firthcie i Grancie bo by uciekali na twój widok, żal takiego komentarza

Gość kolejnydzienszycia
To jest na moja matke i sie z niej smiali jeszcze wiecie - oni sie smiali z tragedii 3 osob - z 3 samobojstw u tej jej glupiej matki wiecie. No ja nie wiem jak oni skoncza i tyle. To samo co rodzina krolewska - 2 strzaly i po nich. Czy maja racje? Czy mieliby gdyby ich zabili. No zabojstwo zalowac, ale oczyszczaja Anglie i tyle. I co poza tym... aaa nie wiem. Historia i tak nie jest po ich stronie. ja mam historie, a ci sa zbyt niemoralni by historia byla po ich stronie. Historia jest od Boga wiecie tylko i wylacznie nalezy historia i jak dla mnie - bo jestem pokojowa - jutro moga sie spakowac i w ponidzialek do USA. Niekoniecznie zabojstwo - pokojowo do USA I SWIETY SPOKOJ. Naprawde. Zwlaszcza na policji bo dzieki matce tyle lat mieli policje i swiety spokoj i tyle. A teraz Diana na nich i nie maja policji wiec czy zyja - tego nie napisze w gazetach nikt bo Amy Winehouse nie zyje, powiesila sie o 4.00 rano na krowim lancuchu w parku kolo palacu Buckingham na przeciw sypialni krolowej Elzbiety 2. NIESTETY to tylko Elzbieta Druga i tyle. Elzbieta Pierwsza to jest ktos. Ona? Ona- bez znaczenia. Gdybym ja tam doszla do wladzy jutro pakejszyn, sluzba porzadna wyplata i tyle. Co jeszcze? Kasa ich i do USA z nimi. Czyszczenie historii Anglii i tyle. PRAWDA to jest o Anglii. Co by sie stalo gdyby kase - w samolot jutro i do USA? CO BY SIE STALO W ANGLII? Co by sie panstwo zawalilo? No to niech tak zrobia bo bedzie ze przeze mnie rodzina sie stracila w Londynie SPENCEROW. To niech sie straca Windsory bo ich mniej, dzieci nie maja i tyle. Tak cenna jest rodzina Middleton wiecie ze niech sie straca Windosory i tyle mnie to obchodzi. To i tak nie jest prawda o historii Anglii. I tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Dopbra 3 strzaly w leb i po nich. i tyle. Bo jeszzcze zapomnialam o ksidzu. Blogoslawienstwo i na sznury albo jutro wypad z Anglii bo im gwaizdy leca - takie prawdziwe, nie takie. Gdybyscie widzieli jaka ta rodzina mojej matki jest niemoralna, ci rodzice to OFIARY sa wlasnie niemoralnosci jej matki i calej tej rodziny. A jak tak wysoka osoba moze szkolnictwo wysmiewac? Nie moze. Nie moze i tyle. Wszystkie szkoly im leca. Ksiazeta na uniwesytecie sw. Andrzeja - dajcie spokoj. Przez krolowa Anglii powiedza. Uhm - i teraz do kosciolka beda latac. No dopoki ktos ich nie zastrzeli - z ochrona niech tam ida. Bo krolowej Anglii sie nikt nie dal a co dopiero Szwabom. To jest takie spoleczenstwo ze Elzbieta Pierwsza uciekla i tyle. Bo o ojca nie stala. Ona to miala wiedziec. Robia co chca. No to dopoki stoja o ojca to OK. O takie cos sluchajcie - matko swieta. No ale to tacy ludzie i tyle. I koniec :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie ten moj ojciec to jeden plus, ze chcial Elzbiete Druga zabic. Chcial no ale... bo dziecko okropne, nikogo nie slucha, robi co chce. Czy bedzie mialo mature. Matura ... bez sensu bo po liceum. Mialam byc po ogrodniczej i tyle. Brugit Jones...az film nakrecili. A szkoda czasu na to bylo. Naprawde. Nie wiem co bym zrobila na miejscu matki. Nie miala szans. Ja tez no ale zawsze mozna sie powiesic i tyle. Albo miec jednak swoje wartosci i koniec. I tyle. I odejsc Z HONOREM. Nic to nie kosztuje no ale...

napisz, proszę kinky, jeśli to dla ciebie ideał kobiecości, to możemy się umówić"" Ideał :) duże piersi, krągłe pośladki, pełny brzuszek :) prawdziwa kobieta :classic_cool: i jeszcze sympatyczna buzia :P To nadajesz.....

Gość kolejnydzienszycia
pewnie uwazal, ze jestem taka brzydka bo ONA mnie nienawidzi. Dziecko, jakie dziecko, gdzie to dziecko jest. To ja wiecie. To ja jestem tym dzieckiem. Swoje lata juz mam wiec wiem gdzie moje miejsce ale... i tyle. Tyle umieli zrobic z tym dzieckiem i wczesniej tez tyle umieli i koniec. Jedno klamstwo. Zycie powiem wam dzieli sie na tych , ktorzy zabili i na tych ktorzy nie zabili i tyle. Nie ma innego podzialu. Czy Amy zabila? Kto wie. Moze i zabila no to taki koniec - samobojstwo straszne i tyle. Choc to juz bylo tyle razy ze szkoda slow... i tyle :( Tam byl list obok niej ze zastanawiala sie czy kolo palacu Buuckingham czy tam gdzie sie powiesila. No i wybrala tam bo co to za kariera - chocby wcale. I tyle. A dalszy ciag nieznany. W razie wielkiej transmisji pogrzebu zalecam otwarcie trumny na oczach milionow widzow. No Majlel raczej w trumnie byl, a inni?

Gość kolejnydzienszycia
Listu Amy Winehouse nie przeczytal nikt i rodzina musi sie poddawac bo po nich wiecie. Samobojstwo z milosci i koniec. Na jej pogrzebie moze 1 osoba przyjdzie. Czy oni ja w ogole pochowaja? i tyle :( Samobojstw z milosci po prostu nie ma i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Ten list jest w smietniku, policja ja znalazla. Nikt nawet nie przeczytal - ja wiem gdzie jest Amy Winehouse i tyle teraz i koniec. SPI W ... i cicho. I czeka na pogrzeb i tyle. No zobaczymy moze beda jakies zdjecia z pogrzebu. No pozyjemy zobaczymy i tyle. Wierzycie w to?

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie jest tak, ze sie powiesila zeby gazety mialy o czym pisac. Tak ja pomawiaja. A moja matka? Czemu ona sie powiesila? Niestety znalazla ja policja i w gazecie nie bedzie niczego. Ale mojej matki nie znalezli policjanci. A listy na poczcie? Czy oni poglupieli. No to taka paczka sie dowiem - to do meza, a dla dziecka wyprawka do szkoly sie nalezala i tyle. Wiele lat temu, a teraz na leki i tyle :( Albo nic i tyle. Ale oni mnie zaszczuja. Moga sie powiesic i nie po mnie. Taka jestem wiecie. No ale... to kosztuje tylko tak inaczej i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Ciekawe wiecie czy ilona J. powiesi sie ze nie moze znaleźć pracy stalej na amazon. de u PATRYKA. U swietego Partyka wiecie...ciekawe kiedy on sie powiesi bo wtedy nie po mnie a tak po mnie bo... tak sie zakochalam ze az sie powiesilam z milosci do niego i jego firmy. Czy haremu i tyle. Jak u zydow. Dziecko z liceum wiecie. 50 letnie. PO MATURZE. Tez mam. W Polsce i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Najlepszy jest jednak ten moj ojciec - dopiero jak postanowil zamknac oczy krolowej Anglii to mogl byc w Niemczech. taki wyklety za matke a przeciez to wszystko jej wina. Naprawde i tyle. Wszystko jej wina a wszyscy na niego, a dziecko ma wszystkich dokumentnie w dupie, czy ona stoi o Anglie. Tak o rodzine krolewska i JEZYK angielski. Bo gdyby nie ja to w palacu mowia po szwedzku WSZYSCY SWIECI tam wiecie. Nawet Karol mowi po angielsku. Bo normalnie po niemiecku mowi i tyle. CHARLES DARWIN on jest bo ma zwierzeta i praktykuje wszystkie pozycje seksualne ze swoja zona - jezeli chcecie sie tego dowiedziec naprawde to polecam wam jego zdjecia bo na pewno robi bo widac bo tak cicho i tyle. A ta jego zona... :( Bo czemu jestem sama jak patyk? Bo jak jedna Diana angielska i druga niemiecka nie rozumiem po co sa te wszystkie dziwaczne fikolki, zeby Charles Darwin mogl robic zdjecia w sobote wieczorem. A jego jedyne pytanie w zyciu to sluchajcie jak robil to Darwin, ze mial 10 dzieci bo on by zwariowal. PO LUDZKU taka odpowiedz i tyle. Cokolwiek to oznacza. BEZ FIKOLKOW i tyle. I czy sa malzenstwem z zona nie wiem. Ale dzieci 10 bylo BEZ FIKOLKOW. Bo tyle wiem, ale reszta mnie nie obchodzi. Bo czy jestem moralna? nie wiem. Ale inne rzeczy wiem. Na przyklad - kto tam uksztaltowal Anglie, ze wyglada jak wyglada dzis. I tyle. No i odpowiedz znam na to pytanie jakiekolwiek to pytanie jest i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie ja jestem WSTRETNA bo ja sobie nie zycze ARESZTOWANIA w Polsce ze przeze mnie rodzine krolewska rozstrzelana jest czy uwieziona przez ...komunistow polskich. Przez jedna komunistke z POlski. Bo tak mnie Patryk po maturze pomawia - jedynie ze nie zaciaga jak Kargul i Pawlak. I ze ksiazki ogrywam amazonowi.de. Nie - tam nie ma ksiazek. Tam sa budynki i papier. Ja im niczego nie psuje. O co ja tam stoje - moja sprawa. Ale ja im niczego nie psuje. A Patryk powinien nie wiem powiesic sie na krowim sznurze jak dla mnie i tyle. Z milosci do krolowej Anglii i tyle. Jakie on ma znajomosci w tych czworakach to pojecia nie macie. SWIATOWYCH czworakach. Ciekawe czy spiewa i tyle. O sole mio. Niech mu tak bedzie. Ciekawe kiedy sie on STRACI. Bo taki bedzie jego koniec przez polska budynkow. Ma za duzo budynkow, nie da rady. To jest zlodziej normalnej rodziny i tyle. A kaj sie stracila jego rodzina to nikt normalny nie wie. Taki szef bez rodziny? Przestancie i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
przez polska grupe. Wiecie - jak mozna przyjsc sobie znikad NA MAGAZYN i okrasc NORMALNA RODZINE MAGAZYNIEROW. Ja nie wiem co ten jego ojciec robil, ale on normalnie nie mogl byc magazynierem. Nie pasowalo bo nie mial transportu. Normalnie nie pasowalo, ale miliony moze miec na CUDZYCH BUDYNKACH. JAK TO JEST MOZLIWE W TAKIEJ DUZEJ FIRMIE? Tam wiecie jakby kilka hal zakosil komus to tam jeszcze, ale taka firma duza. To nie jest bez znaczenia dla panstwa i tyle. On normalnie za 2 zabojstwa , 3 powinien siedziec a to jest normalne wyludzenie majatku co on robi i tyle. przykro mi - cudzego. Bo czemu nie chce wrocic. Bo JA ZA TO POJDE SIEDZIEC, ze moj ojciec przeszedl na moja strone bo mam polska mature i jestem po studiach. No rzeczywiscie duzo osiagnelam, ale no niech mu bedzie i tyle. Matka mu ani reki nie poda i tyle. Ta miala wiedziec co oni wyprawiali. Bo jemu sie ojciec powiesil i wiecie DO GLOWY DOSTAla bo nie powiedzial jej nikt ZE ...JEJ TEZ. I tyle. Bo czemu moja matka nie stoi o Otto. Bo stoi o Brigit Jones. Jak jej zajechac zycie i tyle. Bo przeciez nie mnie - tak sie mam dobrze i tyle. U mamusi obiad - 35 lat. OBIAD U MAMUSI. No to Otto mial miec za swoje wyczyny EROTYCZNE. A ja? Ja mialam miec swoje mieszkanie PODOBNO. Tak mowili 10 lat temu gdy jeszcze wygladalam jak czlowiek, choc podobno zawsze jak malpa z Afryki. A to tak jak Darwin - bo z niego mozna plywac a ze mnie nie. Bo cos osignal. 10 dzieci zrobil - cos tam znaczy i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Bo wiecie ten moj ojciec powinien 10 lat dostac za matke - dostal wyrok od matki mojej matki, a on myslal ze krolowej Anglii - glupi - nigdzie pracy nie mogl dostac. Mial 10 lat siedziec on tego nie rozumie. ZA PORWANIE DZIECKA KOBIECIE. Ile sie dostaje za porwanie dziecka, uprowadzenie. Nie wiem - 10 lat i tyle. Za gwalt. Jedynie ze nas nie zabil i tyle. Ksiadz katolicki Bo o o co mi chodzi? Jakby moja matka sie liczyla dla swojej matki to 10 lat siedzi w kiciu za ojca samobojce. ONA SIE POWIESILA NA KROWIM LANCUCHU. Czy oni tego nie rozumieja? No to niech to zrozumieja. I jej rodzice tez. I jeszcze wiele innych osob jest powieszonych w Anglii tak a nie inaczej wiecie i tyle. Ale ani slowa o tym. I ci wszyscy ludzie na nich - na te rodzine mojej matki, krolewska , tego ojca - na nich wszystkich. Co to jest pol roku za samobojstwo i tyle. I ocalal bo niosl ja na pogrzebie na rekach w slubnej sukni BO MIELI SIE POBRAC tak mowili, a przez to dzieci sie w parkach na drzewach wieszaly bo Boze jak on ja kochal, a ona mu cos takiego zrobila. Bo byla zakonnica, nie chciala wyjsc za maz. 10 lat i tyle :( Przykro mi bardzo. Bo czemu nie stoje o Niemcow. No o kogo? O goscia co mial pol roku kicia zamiast 10 lat? A wiecie jak to boli tak sie powiesic? A te brygidki? I tyle :(