Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napisz, proszę

Bridget Jones

Polecane posty

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie ta Amy Winehouse nawet jakby zaszla to NIGDY W ZYCIU NIGDY W ZYCIU by po porodzie swojego dziecka nie zoabczyla. NIGDY W ZYCIU. Ona szans na to nie miala. takie sa dyrektorki lesby wiecie. I tak przegralam tam w tej pierwszej szkole mojej tez. To chyba tez lesba i tyle. tak ja pomawiam - bo jak ja pomawiam lesba i tyle. Poszlo o paszport, ale lesba i koniec. Przegralam. I tylko lesby tak niszcza. Przez to zawsze ludzie NIENAWIDZILI lesb bo lesb sie NIENAWIDZI. Bo wiecie wszyscy np. na Pana Jezusa, ze cudzoloznym wybaczal. Patrzcie przychodzily do Niego, a PRZYSZLA JAKAS LESBA? Przyszla? Raz tam stal o jakas przy studni. O lesbe? Dzieci miala. Lesby dzieci nie maja i wszystkie co maja dzieci nienawidza ZA TO. Albo ze sie nie chcesz poddac i tyle. Lesb kazdy nienawidzi i ich sie nienawidzi i tyle. Lesba to cos najgorszego na swiecie. tak sie nalezy bac lesb i tyle. I cala szkola mojej matki sie powiesily - wszystkie lesby sie popowieszaly takie sa lesby. Tak sie nalezy ich bac. Ta matka miala uciekac stamtad to dostala zwolnienie dyscyplinarne wiecie. Ona byla naiwna, ale to tam wiecie... dziecko jej ukradli i sie powiesila. Bo czemu ona sie powesila bo dziecko jej ukradli i tyle. Ona a Brigit Jones. Same gwalty przez ojca, no ale... bo czemu ksiazka do dupy. BO ANI SLOWA PRAWDY. Ona w ogole nie byla zabawna, a ze wszyscy sie smiali to ona tez i tyle. No ale koniec... :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie co raz mi sie snil czarny pajak na bialym tle - gonil mnie jakby. To bylo PRZERAZAJACE. Kilka lat temu? Na pewno po roku 2008. Czy wtedy nie taka jedna lesba od sw. Jana Chrzciciela, ktora znalalam wiecie nie powiesila sie na krowim lancuchu jak ojciec mowili a ona zrobila to bo nie stoi o niej corka krolowej Anglii czyli moja matka bo ona to wiedziala i dziwila sie ze stoje o lesby. No wiecie - ja ja szanowalam jako czlowieka i gdybym wiedziala jakie sa lesby to UCIEKAM wiecie - to sie tam wszystko skonczylo zanim zaczelo, no ale... gdzie ona jest? To wiedziala, ze ojca w szafie znalazla, wspolczula mu. I co dalej? Ona chyba nie zyje. Nie mam i nie chce. okropna i tyle. Przeze mnie do piekla nie pojdzie. Taka kolezanke jakas miala - wlosy po mnie zostaly. No bo miala pelno wlosow wszedzie az sie dziwilam ze tyle wlosow moze lezec wiecie i chyba pretensje do mnie, ze na krowim lancuchu jak krolowa Anglii czy ona zglupiala i czy mnie wysadzic w powietrze jak wroce do ogrodnictwa czy co? A DLACZEGO JA MAM TAM WROCIC? Dlaczego one sa takie PIERDOLNIETE UMYSLOWO ze tam mam wracac jak mnie potraktowaly jak GOWNO Z DUPY. Czy one nie rozumieja ze po prostu ludzie maja ich dosyc. Wystarczy ze przez nie moja matka powiesila sie na sznurze. To ja juz nie musze. Bo lesby nie stoja wiecie o dzieci bo nie, a normalne stoja i to sie nie da z lesba. Moze nie wyszlam za maz przez lesbe. Kto wie? Ona chyba ma mi do powiedzenia ze NA MOJ WIDOK GDYBY WIEDZIALA TO CO WIE TERAZ powiesilaby sie na krowim lancuchu i tyle. Bo tak mnie zgnoila rodzina ze tyle mi pozostaje - im tez. Ale wiecie ja mysle ze jeszcze rok i koniec. Ale nie rodzina LESBY. Wy tego nie rozumiecie. ALE ja nie mam Grecji z LESB i tyle. Ja mam Grecje inaczej. Ja tych lesb nie potrzebuje i tyle. Bo wroce powiedza po grecje wrocilam zeby dowalic krolowej Anglii ze o mnie nie stala. Ale ja mam grecje OD SIEBIE. Nie z lesb. Lesby to bylo najgorsze co tam bylo . PODOBNO. Ale ja np. mam poglad ze to nie bylo najgorsze co tam bylo choc moze bylo bo normalnej po lesbie zostaje sie powiesic i tyle. NA KROWIM LANCUCHU. I chyba Greczynki konczyly, ze zwierzat nie bylo i tyle. No ... ja tak dokladnie TAKIEJ historiii nie znam. Ja stoje o inna historie, inaczej. Ta historia jest po stronie Niemcow i tyle. No ale Anglia ma inna historie. To nie jest ta sama historia i tyle. Ja stoje po swojemu tak jak mi sumienie mowi i tyle. No a reszta? Czy ja sie musze tym przejmowac? Po co? Bo nie wiem po co :( Bo sie lesby powiesza przeze mnie i co wlasciciel ogrodnictwa zrobi. CALA SZKOLA MOJEJ MATKI SIE POWIESILA PRZEZ KROLOWA ANGLII a oni sobie Brigit Jones pisza i sie smieja z ludzkich tragedii, a gdybym nie zyla to kto im pomoze? Wszyscy na potepienie wieczne przez brygidki niemieckie bo nic nie zrobily ze zjawa. A co ta moja matka mogla, ze weszla do kaplicy i zjawa. Co ona mogla? No przestancie juz. Do mnie podszedl diabel i zamknal mi oczy. Czy ja na to zasluzylam? Akurat sie poprawilam. A wczesniej nie mogl. Szybciej bym sie poprawila. Bo sie ze mnie smieja ze zostalam stara panna wiecie, ale jakie ja mialam szanse na normalne zycie po Jimie Jones. ZADNYCH. Przez niego - zadnych. I tyle. Dlatego jest moj i koniec. Taki ograny ze szok. A chodzilo tylko o pieniadze na lekarstwa... kto by to pomyslal i tyle. A jak mi zycza w Londynie? Zebym sie powiesila na krowim lancuchu za to co tak pisze o BRIGIT JONES. Bo tak ja ojciec nazywal jak sie dowiedzial ze slucha PINK FLOYD. Zmiecie jej to na muzyke ogranowa. Organy? To nie dla mnie i znowu smiech. Nie juz wole uczyc w szkole. A za chwile powiedziala - a moze i organy lepsze? I tyle. I wiecie o co poszlo? Bo ona nie chciala robic takiego skandalu, ale ona byla manipulowana zwierzetami przez rodzine. Zeby sie poddala. I wiecie na koncu powiedzieli w sobie JAJA BIZONA SA LEPSZE OD CIEBIE TY IDIOTKO bo nie chciala isc sluzyc do palacu bo byla moralna wiecie, a musialaby spac ze sluzba albo nie wiadomo co bo nie wydana. Przez to slubna suknia i tyle. A nikt nie rozumial, wszyscy sie smiali, ze taka milosci, dzieci sie wieszaly i tyle :( I teraz wiecie caly Londyn trzeba ograc - nigdzie tam nie laźcie w nic nie wierzcie - KLUBY DZENTELMANOW to dobre dla faszystow. ORAZ STARYCH PANIEN SIE DOWIEM - to sie jeszcze okaze czy sie wydam czy nie. Na razie jestem zareczona od 5 lipca biezacego roku, a co bedzie to nie wiem - to czas pokaze. Moze pistolet w plecy. Nie wiadomo. Moze noz - zaraz pistolet. Wiadomo jak jest... :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie jak te brygidki stoja o te lesby to one sie przez nie powiesza I tyle. Taki bedzie koniec. Poglupieja. One na nie stoja o poronienia. Chyba przez to w ogole sa lesby i tyle. Ja tylko ostrzegam . Ja zaraz spieprzam od lesb. Ostatnia firma - no to tam bylo satanisci i lesby. No wiecie - co tu robic? i tyle. Do normalnych - czyli kogo? Mordercow? Nie wiem. Zalamac sie i plakac. Amy Winehouse umarla a wy nie i tyle :( Pokolenie Kaina wy jestescie i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Smieja sie ze zostalam stara panna bez pracy stalej przez krolowa Anglii ElZBIETE PIERWSZA po co o nia stoje. Bo jest lepsza niz Hilter i lepiej stoi. To niech mi zaplaci za moje posmiewisko z amazon. de. I mi zaplaci bo to wiem. Jak nie tu to kiedys. Po co stoja o ksiazki nie wiem. JA MUSIALAM przez Ilone. Tam sie stoi o budy ale ja nie moglam i tyle. Bo sie balam, ze krolowa Anglii sie obrazi? KTORA. ILONA JAGIER mysli o samobojstwie w wannie przez lesby bo nie ma dzieci, teraz wcale ich nie chce, przegiela i koniec :( Wiecie - ja bardzo cenie sobie parafie w Polsce - zwlaszcza jedna bo gdyby nie ta parafia to nie moglabym stac o krolowa Anglii i potepienie wieczne przez matke bo bylo ze corka krolowej Anglii lazi se po sektach zamiast sie uczyc... greki i laciny. Ale za co? Przeciez pieniadze byly sie dowiem. Ja nic nie dostalam - no co ja mialam dostac. Po twarzy i tyle. A jak cos sie nie podoba to na policje i koniec. Na mnie bo sie nie wydalam. To nie moja wina. Bo jestem z Rosji. No ale niby co ja robie w tej Polsce wiecie. Cale zycie do dupy. Moja matka powie to samo i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Elzbieta Pierwsza ma ODE MNIE cala historie Anglii tak jak nalezy. Oni za jego plecami robili WSZYSTKO, WSZYSTKO. Tej Hiszpani mialo nie byc, wszystko bez sensu. Co wy. Ale jak nie maja Grecji tak nie beda miec SWOJEJ WLASNEJ HISTORII w Anglii takie to jest spoleczenstwo OBRZYDLIWE bo mi nie chca dac pieniadzy ktore mi sie naleza NA LEKARZA to Niemcy beda miec ich historie , swoja. Bo ja nie mialam lasu jak bylam mala wiecie. Bo mialam las w dupie. Doslownie. A co ja czlowiekiem nie bylam? Za to mialam rosliny i zwierzeta i wystarczylo mi powiedziec wez sobie wybierz rosline i zwierze i nie po tobie. I TEGO NIE POWIEDZIAL MI NIKT bo co w ogole robie w tej Polsce. A gdzie niby mam byc? Tylko tu - co mi zostalo po krolowej Anglii. Polska i tyle :( Wy nie rozumiecie co to znaczy Elzbieta Pierwsza czy Indianie i nigdy tego nie zrozumiecie . Albo Kosciol Katolicki bez sw. Piotra i tyle. Ale takie jest zycie. Gorszy z nim niz bez niego i tyle. Dobrze wiedzial gdzie mial isc. Pan Jezus mu powiedzial - Tobie nie powiem gdzie masz isc, zrobisz jak zwykle co zechcesz i tyle :( No i zrobil co zechcial. Ale co to nie napisze. Bo mi tego Pana Jezusa zal po prostu. Ale go nie zabil. Po prostu go nie zabil. Bo mu sie Z RAK WYSLIZNAL wam powie - jak ryba. Bo on cale zycie byl ...ryba. Bo czemu brygidki moga robic takie rzeczy a to wynika z tego wiecie, ze sa od sw. Piotra i sa rybami. Bo to jest ze on istnial. Ale to tez jest ze one sa satanistkami. Bo satanisci wierza ze nie bylo Pana Jezusa. Byl tylko swiety Piotr i zalozyl kosciol OD RYB. Dlatego sa dozwolone ofiary ze zwierzat dla NIEGO jakby i to mu ratuje tylek bo co on zrobil mial gdzie indziej isc i co innego robic -a on poszedl do Rzymu , zeby... miec co jesc/pic/nwarocic Zydow? czy mial... niekoniecznie i tyle. Ale poczytajcie sobie Ewangelie. Tam duzo pisze. Uczynie was rybakami ludzi - czy on tak powiedzial? I kazdemu powiedzial co ma robic, a jemu nie. Zrobisz co zechcesz. A pozniej przyszedl i powiedzial WROC i tyle. I sie wrocil i nie po nim, a inaczej po nim i tyle. Bo powiedzial tak - kazdy tu tu a ty lepiej bedzie dla ciebie jak wrocisz do lodzi i zostaniesz rybakiem i tyle. Bo tak nienawidzisz mojej wladzy, ze rzadze sobie rozgrzeszeniem. Bo tego nie rozumiesz. I tak mu powiedzial i z tego wynikalo gdzie mial isc, ale poszedl do Rzymu. Bo czemu ten Kosciol jest taki? Z niego :(