Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość incredibles

dlaczego zaczepiają mnie starsi...

Polecane posty

Gość incredibles

witam, dlaczego zawsze zaczepiają mnie stasi mezczyzni? mam 26 lat, odkad pamietam zaczepiali mnie starsi. kiedy mialam 15, 16 zaczepiali mnie nie rowiesnicy ale 25,28 latkowie. kiedy mialam 18 i zaczełam chdzic po dyskotekach, klubach barach to zaczepiali mnie 30 latkowie. teraz zaczepiaja mnie 40, 50 latkowie. lekarz, kierowca w pksie i moglabym wymieniac wiecej. bylam na obozie zeglarskim, byli znjaomi i taki kolega, do ktorego mialam slabosc, ale on zainteresowal sie inna kolezanka, mna natomiast jego ojciec. to juz zaczyna byc meczace!

Gość fftttt88
masz duzy biust ? oni czesto leca na to

Gość incredibles
mam mały biust, jestem budowy takiej normalnej.. do szczuplutkich nie naleze, ale i gruba nie jestem . mam 170 cm wzrostu , nosze rozmiar 38.dlugie falowane wlosy, z makijazem nie przesadzam. wiec nie wiem...

Gość incredibles
up

Gość incredibles
nie wygladam staro..

Gość siri
Starsi faceci to zboki....nie przejmuj się....omijaj takich szerokim łukiem! Pozdrawiam!

Gość Starszy facet*******
bo starsi widzą twój urok osobisty, którego młodse obesrańce nie dostrzegają, bo widzą świat kutasem.

Gość incredibles
mlodych nie obchodzi wiec urok osobisty? w taki razie na co patrza?

Gość uuuuuuak
jak to na co? ty tak serio sie pytasz i nie wiesz??? na cycki, dupe i cipe leca..

Gość starsi widza urok
osobisty, wdziek, potrafią to docenić. młody to tylko patrzy na to żeby szynko zwalic do wyra. starsi doceniają szczegóły np piekne oczy, piekną skórę, elegancje itp.

Gość dssgrgtrgr
ja mam identycznie, podniecaja sie , chca sie umowic!!

Gość dssgrgtrgr
i zeby nie bylo wygladam duzo mlodziej od mlodszych dziewczym

Gość czasem lepiej umówić
się ze starszym niż ze szczylem. starsi sa kulturalniejsi, delikatniejsi, duzo wiecej wiedza o zyciu i kobietach

Gość Starszy Facet*****************
dopiero po przekroczeniu pewnego wieku, zauważyłem jak bardzo kobiety są piękne, czego będąc młodym nie dostrzegałem, widząc tylko obiekt seksualny. Może dlatego młode dziewczyny instynktownie to wyczuwają i lubia starszych facetów. Tylko jest pewne ale: młodszych sie wstydzę, a starszych brzydzę, czyli nie zawsze warto starego pryka podrywać, bo może być niespodzianka.

Gość incredibles
jak juz pisalam, nie przesadzam z makijazem. mam dlugie alowe wlosy. z reguly ludzie daja mi mniej lat tak 23, 22 wiec chyba staro nie wygladam....?

dawaj zdjęcie.......................................................................................................................................................