Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grunt to dobry bunt

Co mam powiedzieć koleżance?

Polecane posty

Gość grunt to dobry bunt

Powiedziałam jej że wczoraj miałam wyjechać na mazury na 2tyognie, po to aby mieć od niej trochę wolnego, niestety dziś się zapomniałam i weszłam na chwilkę na zapalone gg, ona wtedy była i na pewno widziała że się zapalam, byłam widoczna może z minutę ale jednak byłam, co mogę teraz jej powiedzieć jak mnie zapyta?

Gość olivia dunham
ze bylas w kafe/korzystalas u rodziny??

Gość dfgthuj
ze masz gg w komorce;/

Gość wertyp
ze poslzas do kafejki internetowej tam lub ze poznalas jakies towarzystwo tam i ze mieli laptopa z netem i ci dali

Gość chrupiaca cheerio
ze bylas w kafecjce internetowej na mazurach? :D albo, ze mam korzystala z komputera a gg otwiera sie automatycznie? a najlepeij to prawde - ZE JEST TOKSYCZNYM WAMPIREM I CHCESZ OD NIEJ ODPOCZAC

Gość ssds
ze porzyczyłas laptopa na wakacje i siedziałas na gg

Gość grunt to dobry bunt
hm ona wie ze w komorce nie mam, amyslicie ze jak powiem ze mama mi mogła grzebać w kompie pod moją nieobcenośc to nie będzie dziwne? a w kafejce można swoje gg otworzyć, nie ma na to jakiś zabezpieczęń?

Gość dfgthuj
o jezu......;/ dziewczyno gdzie ty mieszkasz...po za ty co sie bedziesz tlumaczyc zobaczyla to zobaczyla twoje wakacje i spedzasz je tak jak chcesz a gg teraz mozna miec wszedzie tam gdzie jest zasieg

Gość mały odkrywca
chyba nie tylko Ty korzystasz z komputera w domu? poza tym myślisz że jak "wrócisz" za dwa tygodnie to koleżanka będzie o tym pamiętać? gorzej jak spotka Cię "na miescie"

To powiedz jej, ze sobie ściągnęłaś gadu na telefon 🖐️ a co ją obchodzi co masz w telefonie?

Gość grunt to dobry bunt
ja nie wiem jaki to tytuł, a wdomu w zasadzie tylko ja, mama czasem uczyła się obsługiwac wordpad program pocztowy i pograć w kierki :D

Gość wertyp
prosze pmozcie mi z tym tytulem :(

Gość onecia
wordpad?????

Gość grunt to dobry bunt
wordpad, uczy się szybko pisać

Gość onecia
nie mam wiecej pytan, zakladam ze masz 13 lat

Gość grunt to dobry bunt
zdziwiłabyś się ile mam lat

Gość onecia
nie wiem ale zbyt bystra to ty nie jestes. jest XXIw ty jesli jestes mloda to powinnas byc na czasie z nowinkami technicznymi, gg mozna zalozyc wszedzie w kafejce na laptopie na kompie stacjonarnym wiec pytania czy nie trzeba zabezpieczen sa dla mnie dziwne zakladasz go wszedzie tak samo jak na tym kompie z ktorego korzystasz, po 2 wordpad to tak stary program ze az nie wiem po co go uzywac... a microsoft word wiesz do czego sluzy? a po 3 nie musisz sie spowiadac kolezance odpoczywasz tam gdzie chcesz a gg moglas zalozyc w tel. dobrze ktos napisal wyzej problem bedzie wtedy kiedy cie spotka gdzies na miescie

Gość mały odkrywca
no to akurat dzis mama grała sobie w kierki chociaż i tak obstawiam ze koleżanka albo tego nie zauważyła albo (co jest najbardziej prawdopodobne) za dwa tyg nie będzie już nic pamiętać a jeśli nawet to nie zapyta.I tak pewnie gdzieś na nią wpadniejsz na miescie-prawo murfiego;)

Gość doradzimy pomożemy;p
powiedz , że jakiś bezczelny typ podpierdolił ci nr gg;p i go zmień. Po problemie

Gość wertyp
prosze pomozcie mi z tym tytulem

Gość grunt to dobry bunt
ja wiem z kafejek nie korzystam, a model telefonu mam taki że gg nie da się zainstalować, co do zabezpieczeń, to np. jak w szkole miałam zajęcia z grafiki to nie można tam było otworzyć gg więc pytam :P a w ogóle to nie wordpad tylko microsoft word pomyliłam się... no i w ogóle nie mogło mi się automatycznie gg właczyć bo jaz awsze automatycznie mam ustawione że jestem ukryta i koleżanka o tym wie :P

Gość onecia
ale nie stresuj sie tylko baw sie dobrze, co ja to obchodzi, pojawilas sie i juz. w razie czego powiedz tak jak tutaj pisza ze bylas w kawiarence albo w domkach jest net albo ze mialas laptopa ty /kolezanka/kolega/tata czy z kim tam jestes teoretycznie na mazurach