Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAN KAZIMIERZ

obraza dziewczyny

Polecane posty

Gość PAN KAZIMIERZ

Jest pewna dziewczyna na której dosyć mi zależy, obydwoja mamy po 20 lat no i tu pojawia się problem, ponieważ ze względu na nasz wiek przyczyna mojego problemu może się wydać niektórym absurdalna, mi się w każdym razie taka wydaje. Smsowałem sobie dzisiaj z tą laseczką, było mi przyjemnie z tego powodu, bo lubię tę dziewczynę itd, i w pewnym momencie spytałem się jej o radę. Użyłem przy tym stwierdzenia że "Skoro mi się już napatoczyłaś, to spytam się Ciebie o..." no i się spytałem, ale ona szczeliła focha że napisałem że się "napatoczyła" dokładnie. Sam nie wiem, czy to ja zachowałem się jak głąb, czy może ona totalnie nie ma do siebie dystansu? Rozsądźcie forumowicze :P

Hehe strzał w kolano kolego ;) Skoro całkiem do rzeczy ta znajomość, z twojej strony- i wiadomo masz nadzieje , że z jej także- to stwierdzenie, że się napatoczyła jakby to wszystko przekreśla;) W sensie zdecydowanie każda dziewczyna odebrałąby to jako nie podważalną oznakę, że ó smsowanie nie miało dla Ciebie większego znaczenia, może nawet pomyślała, że na siłę z nią utrzymujesz konwersację.. Wiesz.. No nie wątpliwa gafa ;)

Gość Aśka*
Sorry,ale jak dziewka nie ma jaj,to właśnie strzeliła focha.Co innego jak dłużej z nią piszesz,jest to osoba poważna,spokojna to właśnie jest to jak najbardziej gafa z Twojej strony.