Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz kafeteria

Miłość

Polecane posty

Gość wierze o miłości chcesz
gadać ? o teeeeeeeeeeej godzinie

Nie wiem, szkoda mi w sumie słów na gadanie o niej, jak można coś tak wspaniałego w ogóle spróbować opisać? ;) Chciałbym po prostu znowu mieć teraz kogoś obok siebie i tak ją przytulić, że aż oczy wytrzeszczy ;)

Gość a w dzien potrafisz
wpieprzac sie w tematy o ktorych pojecia nie masz, niemoto. Idz spac dzieciaku i tak cie nikt nie zechce!:P🖐️

wtedy najbardziej odczuwa się samotność , to dlatego.Te wytrzeszczone oczy mnie rozśmieszyły.

sosie: Aj ta miłość, hehe ;) Słyszałem bardzo ciekawe stwierdzenie, że miłość jest różą. Jest piękna i daje nam piękne kwiaty, ale ma też kolce, dzięki którym dopiero jesteśmy w stanie docenić jej piękno ;)

Gość Vincenza przeczołgana
Miłośc to dla mnie dawno i nieprawda.

Hmmmmm kocham ją nadal, lecz to i tak nie ma już przyszłości, więc tak na dobrą sprawę... dopiero teraz kiedy nie jesteśmy razem, widzę jak mocno obdarzyłem ją uczuciem ;) Miłość jest naprawdę pokręcona :)

nie zawsze jest pokrecona,,,moja jest prosta jak drut;) czasem to nawet bym chciala, zeby troche sie pokrecila, ale gdzie tam...on tez kocha mnie:D

Sądzę, że nie, chodź nadal między nami jest uczucie, bo oboje lubimy się nadal do siebie przytulić i podrażnić ;) Tylko po prostu teraz nie jest to związek, raczej przyjaźń która jest czymś mega pozytywnym :)

ja jak Lukasz , przegrana sprawa , nawet jak chciałam się zakochać na siłę ,żeby zapomnieć, to i tak nic