Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz kafeteria

Miłość

Polecane posty

Dlaczego jest taka sytuacja? Hmmmm... niestety różnice charakteru, ona bardzo lubiała imprezować, ja wolałem zostać w domu przed telewizorem. No i niestety, to co tak naprawdę było największym blędem jaki popełniłem, to zazdrość, cholernie zła cecha. Teraz jestem w stanie spróbować związku bez niej, calkowicie to odrzucić, ale czasami niektóre blędy sa bardzo trudne do naprawy.

Nic sie wlasciwie nie zmienilo po slubie--kocham i jestem kochana i codziennie na nowo staram sie namietniej kochac....

Gość Grubas z filmu
Momo dostaje zawsze to czego chce!

zazdrosc moze zniszczyc najlepszy zwiazek ale to trudne do ukrycia, a do wyeliminowania wrecz niemozliwe, to chyba tkwi w charakterze czlowieka.

Pewnie...bylismy razem prawie 3.5 roku nim sie.pobralismy.(po 2 tyg bycia razem zamieszkalismy razem). A wy? Jesli to nie jest zbyt osobiste?

Jeżeli mam być szczery.. czasami myślę, ze ona nigdy nie kochała w pełni, to było chyba najgorsze. Ale nie winie jej za to, nie robiła tego świadomie. Dom dziecka i molestowanie przez sukinsyna który ją adoptował wytworzyło w niej naprawdę chory obraz miłości i cholerny lęk przed nią. Ciężko jest kochać, nigdy nie zaznając tego uczucia, nawet od rodziców. Jednak i tak nie żałuję żadnej chwili, bo to jak się zmieniła przez ten czas, było ogromną zmianą, nie koniecznie zawsze na lepsze, ale nikt ni jest doskonaly ;)

My byliśmy razem 1,5 roku, razem na stałe nie mieszkaliśmy nigdzie, ale jak to młodzi, zawsze się cos kombinowało, żeby być razem :)

Jest Zazdrosc a Zazdrosc. Oczywiscie jest to normalne i zle by bylo gdyby partner nie bylby zazdrosny. Ale chora zazdrosc---zabija i niszczy zwiazek.

five oclock: Zazdrość można zwalczyć, sadzę, że jestem na dobrej drodze ku temu, ale zobaczy się w praktyce ;) Zazdrość to lęk, strach. Kiedy jednak coś rozumiesz, jak możesz się tego bać? Jak tylko mam nastrój staram sie nad tym rozmyślać, i to naprawdę ciekawy temat ;) Zobaczymy jednak jak będzie w praktyce

Wiem, że nie jest, ale to było piękne, i choćby miało być nieosiągalne, to i tak bym spróbował ;) Ja się w tym związku nie męczyłem, wręcz odwrotnie, czulem się lekki jak ptak, wręcz latalem i emanowałem szczęściem, niestety ona miała jakaś niewidzialną ścianę ktorej nie mogla przejść i zrozumieć to, co ja czułem

wlasnie, w praktyce wychodzi czasem zupelnie inaczej niz bysmy chcieli, zazdrosci nie mozna rozsadnie wytlumaczyc, po prostu jest, oczywiscie mowie o tej chorobliwej, toksycznej;)