Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieczywowa panienka

czy chodzicie rano po świeże pieczywo czy jecie wczorajsze?

Polecane posty

Gość pieczywowa panienka

jestem ciekawa. Ja codziennie chodzę, ale jest to męczące, chyba powinnam przestawić się na wczorajsze

Gość pieczywowa panienka
czasami musze wszystkie śmietniki na ośce przejrzeć nim znajde reklamówkę z pieczywkiem :classic_cool:

Gość wolałabym świeże
ale nie jestem w stanie wyjść rano na czczo z domu. Muszę najpierw zjeść śniadanie.

Pewnie ze wczorajsze... Ale ja jem tylko ciemne, wiec inaczej smakuje.

Ja z reguły to lubię świeże pieczywo,ale podobno starsze ma mniej węglowodanów jest bardziej trawienny,a jak ci sie nie che chodzić to zmobilizuj się i pomyśl sobie że ruch to zdrowie i będziesz w formie:)

Gość pieczywowa panienka
to jest o tyle męczące ze rano myje włosy i specjalnie codziennie je suszę żebym jeszcze zdążyła iść do sklepu i zjeść śniadanie. A gdybym nie chodziła po pieczywo to mogłabym je zostawiać to wyschnięcia i same by wyschły przez ten czas to przygotowuję śniadanie i je jem

Zawsze mozesz pokroic, zamrozic i rano wyciagnac przed kapiela, bedzie mniej zeschniete i smaczniejsze. Na Slasku jest dobry chleb, nawet po kilku dniach smakuje wysmienicie

Nigdy nie kupuje rano. Kupuje ciemne pieczywo,które kilka dni jest pyszne. Oczywiscie nie moze byc na ulepszaczach bo wtedy plesnieje. Ostatanio odkryłam chleb orkiszoy i chleb pieczony na kapuście. Moga nawet tydzien lezec i nic im nie jest:)

Gość rexona4567890-
a nie macie problemów żolądowych od razowego? ja bardzo lubie taki chleb ale zauwazylam ze jak rano jadłam go, potem kanapke w pracy to po południu mój brzuch wydawał niemiłe dzwięki (nie z glodu, bo bylam najedzona, ale cos się w nim przelewało :O )

Gość pieczywowa panienka
czasem uda mi się wysepic wczorajszy chlep od sąsiada :)