Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

antywszystko

czy kobieta ktora ma dziecko moze znalezc normalnego faceta?

Polecane posty

mam dziecko z moim byłym chłopakiem, wystraszył się ojcostwa. czy jestem skazana na samotność z maleństwem czy może mam szanse znaleźć kiedyś kogoś kto pokocha mnie i dziecko? to nie jest ogłoszenie czy coś w tym stylu, są tu tacy którzy związali się z kobieta z dzieckiem? kobiety które znalazły facetów w takiej syt jak ja?

Masz szansę jak najbardziej, sam w tej chwili staram się o względy właśnie kobiety z dzieckiem...narazie jest to trudne jakieś ale jeszcze się nie poddaje :)

Gość nie-ochujałam-wcale
nie masz szans może tylko wśród tych porąbańców z neokatechumenatu czy odnowy w duchu świętym. tam są tacy ofiarnicy jedynie co to sobie będą marnowali życie na utrzymywanie bachora co nie ich tłumacząc to pięknie miłosierdziem.

"nie przeszkadza mi to wcale" być może... dopóki dzieciak nie podrośnie i nie wykrzyczy ci w twarz, że masz gówno do powiedzenia w sprawie jego wychowania, bo nie jesteś jego ojcem;.

Gość lubilubilbui
pewnie,ze sa!!!! moja dobra koelzanka, ma 27 lat i juz 9 letnie dziecko. bujala sie z ojcem dziecka jakis czas. w koncu sie rozstala z nim i teraz zyje juz chyba 3 lata z kims,kogo bardzo kocha. powodzenia!

Dziecka z pewnych powodów nie mogę widywać ale jeżeli w przyszłości do czegoś by doszło traktował bym jak swoje.

Mają o wiele mniejsze szansę na znalezienie kogoś, bo niewielu chce się podjąć wychowania nieswojego dziecka. Sama na miejscu faceta bym takiej nie chciała. Coś mi się wydaje, że Ty już w ogóle masz nikłe szanse, bo zapewne jesteś z tych "ciumkających" matek z dziecięcym suwaczkiem. :O

Mam identyczny problem, jestem samotna matka. Ja juz stracilam nadzieję ze najde kogos normlnego, dlatego przestalam szukac. Czuje sie potepiona prez spoleczenstwo, ze mam dzicko (mieszkam na wsi) chybalepiej by mnie traktowli jak bym byla po jakims wyroku:) chcesz to podaj maila poklkamy

mialam z nim zalozyc rodzine ale to go przeroslo. i nie byl to przypadkowy koles wiec daruj sobie takie uwagi

jak sie jest z facetem i chce sie zalozyc rodzine i zachodzi sie w ciaze to nie jest myslenie tym co masz na mysli. wiec pudlo

jak sie jest z facetem i chce sie zalozyc rodzine i zachodzi sie w ciaze to nie jest myslenie tym co masz na mysli. wiec pudlo

pewnie że masz szansę . Znam wiele kobiet którym nie wyszło z ojcami swoich dzieci . Jedna dziewczyna to nawet ma 4 dzieci , z czego chyba każde z innym i teraz od paru lat ma zajebistego kolesia . Tylko najwazniejsze żebyś dbała przede wszystkim o dobro dziecka i trzeźwo patrzyła na ewentualnego partnera i jego relacje z twoim dzieckiem . Jest wielu facetów którym nie przeszkadzają dzieci z poprzedniego zwiazku , wrecz nawet z czasem darzą je ojcowskim uczuciem . Powodzenia !

Gość haha.!!
po pierwsze: masz szansę. po drugie: nie licz na to, że ten ktoś pokocha Twoje dziecko. może kochać Ciebie i akceptować to, że jest przy Tobie mały człowieczek, ale niekoniecznie musi go kochać. po trzecie: kochałem kobietę, która ma dzieci.... mam nadzieję, ze jak już spotkasz tego ukochanego, nie postapisz tak, jak postąpiła ona ze mną.... Pozdrawiam i życzę szczęścia!!:)

Gość ale xxx normalny
chcesz normalnego? ....a czy tacy są na tym świecie? ale na krótkookresowego faceta masz szanse są też faceci którzy nie chcą mieć dzieci..(ale seksu im się chce ale bez konsekwencji i zobowiązań).i dla nich bezpieczne jest sypianie z kobietą która ma dzieci czyli ma instykt macierzyński zaspokojony i nie będzie naciskała na ciążę , no i nie zajdzie w ciążę przypadkowo aby wrobić faceta celowo w dziecko .........na takiego faceta do łóżka i przytulania też masz szansę Ale coś....... mi się zdaje że ci się miłość marzy..........no to już do bajek należy.....taki książę na białym koniu co to nie tylko wielką miłość poczuje ale i dziecko obejmie ta miłością.....super bajka ..............bajka

Owszem, masz szansę tylko nic na siłę. Jesli będziesz desperacko szukać trafisz na jakiegoś farfocla, który nie będzie Cię szanował. Mało który facet chce kobietę z bagażem więc na pewno może trochę potrwać zanim kogoś znajdziesz.

Gość Marcin84w,.
Nie,

Gość a ja mialam tak
ze facetow wrecz przyciagalam majac dziecko:)

no i nic, koniec tematu. nie ma co sie nad tym rozwodzic. faceci sa do kitu i tyle. z tym sie nie da dyskutowac.