Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klallalalaa

Mój 27 letni facet mieszka w rodzinnym domu. Czy to normalne?

Polecane posty

Gość klallalalaa

Witajcie. Czy to normalne, że facet w tym wieku mieszka z rodzicaqmi i rodzeństwem? Jesteśmy razem 4 lata. Czy nie uważacie, że w tym wieku powinien już sam sobie radzić w życiu czy na moim miejscu nie zwracałybyście na to uwagi i przygotowywałybyście się do wspólnego zamieszkania za rok?

Gość nastukany
Na twoim miejscu kupiłbym mu jakiś apartament na urodziny.

Gość młoda weronika
tzn nie wiem,znam kilka przypadków gdzie bracia mych koleżanekżyją przy rodzinie w wieku pod 30tkę, więc może ni jest źle

Gość klallalalaa
Już komentarz o apartamencie :) W pewnym wieku wydaje mi się, że facet powinien (tak samo jak kobieta) kupić mieszkanie(nawet na kredyt) lub wynająć, jak nie stać na kredyt. Ja mam 21 lat i poważnie myślę, aby wyprowadzić się za 2 miesiące. Dziwię się po prostu, że przez 27 lat, a 9 od czasu ukończenia 18 lat nie zdążył się usamodzielnić.

Gość młoda weronika
zdarza się

Może zbiera na to mieszkanie, a jak znajdzie tę jedyną,to cos razem wybiorą

Gość pampkina na na
po prostu za dobrze mu na wikcie mamusi, pewnie roboty znaleźć nie może i dlatego się tam zagnieździł

Gość 4fit TRRYBSSSSSS TO JA RÓŻA
pFFF, mój facet ma 26 lat, jesteśmy od 2 lat razem i też mieszka z rodzicami. Jakby chciał, mógłby wynająć mieszkanie/wziąć kredyt, ale po co? Co innego jakbym była w ciąży np. A tak? Po co płacić za wynajem, czy odsetki kredytu. Mój chłopak ma 50 tys. odłożone i woli jeszcze poczekać i dozbierać i kupić mieszkanie za gotówkę, ale to spokojnie, przecież nie pali się. Zresztą mi jest dobrze tak jak jest, mam 23l. i jeszcze nie palę się do prowadzenia domu i tych wszystkich obowiązków, więc ja nie widzę w tym nic dziwnego.

Gość klallalalaa
W sumie to bez sensu ten temat, bo i tak go kocham i to nic nie zmieni. Cofam pytanie ;)

Gość lwtb rekin finansjery
Tępe idiotki z kafe :o. Dla was liczy sie tylko kupienie domu/mieszkania na kredyt, zrobienie dzieciaka i tyle :O. Moze mieszka w rodzinnym domu, bo bardziej mu sie to oplaca i odklada na wlasne 4 kąty ? Typowy,plebejski tok myslenia - wziac kredyt hipoteczny na 30 lat, oddac bankowi 2x wiecej i miec zludne przekonanie, ze mieszkaja na wlasnym :o