Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarekJr

Jak zwiększyć swoje szanse u kobeit/dziewczyn?

Polecane posty

--->>Witam, mam lat 25, jestem wysokim, szczupłym facetem/chłopakiem. --->>Nie mam zeza,krzywego nosa,pryszczy, szram ani blizn na twarzy. --->>Mieszkam z rodzicami. W tym roku koncze studia magisterskie. --->>W moim domu nie było za ciekawie( było biednie, ojciec alkoholik terroryzował matkę oraz mnie) przez co mam problemy z nawiązaniem kontaktu z dziewczynami i... ...nigdy nie miałem dziewczyny. Nie wiem co robić aby ten stan rzeczy zmienić, postanowiłem tu na forum zapytać jak zwórcić uwagę dziewczyn na moją osobę? w jaki sposób stać się dla nich atrakcyjniejszym?

Nie jestem pewny siebie i mam ok. 190 cm wzrostu - to tyle kwestii uzupełnienia

Gość Abbcca
Przystojny jesteś, bo męska uroda to w 80% wzrost, wystarczy więc, więcej cwaniactwa w zachowaniu - wtedy będziesz 'pewny siebie' i obserwuj uważnie - wiekszości dziewczyn z pewnością sie spodobasz, bedzie to po nich widać.

Gość gwoli wyjasnienia...
na ogol to, co nas pociaga w innych osobach, to jest cos, czego nie mozna sie nauczyc. alb sie to ma, albo nie. mysle, ze w tobie siedzi duzo z twojego "nieciekawego" domu i masz z tego powodu opory. bo dziewczyne trzeba kiedys zaprosic do domu, przedstawic rodzicom...wiec sie przed tym bronisz swoim dla ciebie nieswiadomym zachowaniem (to jest przypadek dla psychologa, sam sobie nie poradzisz)

kłopotów ze wzrokiem u mnie nie stwierdzono. Dużo własnie sie mówi ze jak ktos wysoki to juz przystojny, no niestety na moim przykładzie to chyba sie nie sprawdza skoro przyzyłem juz ćwierć wieku i jakoś zadna dziewczyna mi nie powiedziała ze jestem przystojny. Zainteresowanie z ich strony też nie uraczyłem. Nie sorry kiedy usłyszłałem ze jestem przystojny,ale to było od znajomych mojej babci i cioci , były to kobiety po 55 roku zycia.

Gość a co!
190 cm? to ja biorę w ciemno:D zawsze mi się marzył taki wysoki:):)

Gość Abbcca
Zainteresowana dziewczyna nigdy nie powie Ci, ze jesteś przystojny - boi się, ze posądzisz ją wtedy o napraszanie się. Wręcz jakby mówiły znaczyło by to, że jest coś z Tobą nie tak, gdyż z reguły one mówia takie rzeczy beznadziejnym typom z litości. A czy umiesz obserwować, tzw mowę ciała - jak chociażby w czyją stronę zwraca sie osoba mówiac do grupy, czy od razu zauważy Twoją obecność jak wejdziesz od pokoju pełnego ludzi, itp?

Gość A teraz sobie przypomniałem że
ja jestem podobny do Marka Jr. też tyle cm, podobną historię życia. aż nie chce mi się wierzyć, że wzrost tak działa na kobiety? podbijam co jeszcze działa na dziewczyny?

Gość !qaz
ja mam 190 i na dodatek jestem przystojny i jedyne co slyszałem od kobiet to np. że dzis wygladam elegancko, czy że szcześciem byłoby mież takiego meża jak ja ..innych nie pamiętam. Nie oznacza to od razu że są mną zainteresowane.

Gość a co!
jeszcze seksowny głos i zniewalający uśmiech:) jak to jest, że co chwilę faceci piszą, że są tacy wysocy, a na ulicy ich nie widać? siedzicie w domu ciągle? 190 cm, zaraz się zakocham chyba:D

Gość !qaz
no to właśnie ja :) i nie siedze ciągle w domu :)

Z masą u mnie nie ma problemów. Waże ok 98kg , także chybym patykiem nie jestem, brzucha piwnego tez nie mam. Staram się zdrowo odżywiać i uprawiam sporty ( basen, rower, bieganie) No tak tylko gdzie tu samemu wychodzić? Jeśli ludzie gdziesz wychodzą to przeważnie w grupkach, a jak sie pojawi ktos sam ( np. dykoteka,jakiś klub czy teraz w wakacje plaża) to troche dziwnie to wygląda.

Gość a co!
to gdzie trzeba mieszkać, żeby Cię spotkać?:D

Tu jest pełno wysokich i samotnych. Chyba dziewczyny jednak nie lecą na wzrost.

Gość A teraz sobie przypomniałem że
ja mam wysoki głos. tenor znaczy. czy to mnie dyskwalifikuje? czy muszę mówić BAAASEM? jaki głos jest seksowny?

Gość !qaz
na południu.. a Ty gdzie szukasz ? :)

Gość a co!
ja na wschodzie. wiedziałam, że będzie daleko:P dla każdego co innego jest seksi, nie da się dokładnie określić, seksowny głos to taki, którego chce się słuchać godzinami i aż dreszcze przechodzą:D

Gość a co!
do autora: kiedyś jak poszłam biegać, chociaż nie lubię tego strasznie, biegałam od kilku dni zawsze w tym samym miejscu i pewnego razu zagadał do mnie chłopak, bo też tam biegał i tak nawiązaliśmy znajomość:) może to jest pomysł, chyba, że jesteś bardzo nieśmiały...

Dorby pomysł, dziękuje. Z tym ze ja własnie jestem niesmiały i boję się odrzucenia/porażki. a mieszkam na pomorzu

Gość !qaz
nieśmiały dwa razy traci..wiem to po sobie

Gość a co!
do autora: to sobie pomyśl, że jak podejdziesz do dziewczyny i coś tam nie wyjdzie, to więcej już jej nie zobaczysz:) nie ma się co wstydzić, trzeba próbować:)

Mieszkam w małej miejscowości, gdzie dość często spotyka sie tą czy inną osobe a to w sklepie, albo autobusie albo na ulucy. Wiec wyobraż sobie jak duzy byłby to wstyd spotkac taka dziewczyna do której sie zagadało a ona by ciebie wysmiała lub cie zignorowała kompletnie. Albo jeszcze gorzej spotkać ją z chłopakiem-karkiem np

Gość a co!
oo, no to faktycznie:P A studiujesz w innym mieście? może od października próbuj:D

ok : - być bardziej pewnym siebie, bo takich lubią kobiety; - oraz popracować nad głosem. To wszystko? czy jest jeszcze coś, na co kobiety zwracają uwagę u meżczyzny>?

oczywiscie nie wrzucę tu na forum swojego zdjęcia. Jak podasz @ to moze się odważe. btw. chyba mieszkasz w trójmiescie, na jakiej uczelni sie broniłas PG, UG czy AM ???

Gość papryczka chili
na to jak traktujesz kobiety, czy masz do nich szacunek, czy masz poczucie humoru, a narazie nie zauważyłam nic takiego, czy dbasz o siebie, masz jakieś pasje, cele, ale myślę, że pewność siebie to podstawa:)