Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarekJr

Jak zwiększyć swoje szanse u kobeit/dziewczyn?

Polecane posty

Gość papryczka chili
szkoda, oceniłabyś fachowym okiem :)

Gość papryczka chili
mówi się trudno:)

No to pewnie nie chodzi o mój wygląd. Tylko zapewne o: -zachowanie -złe nastawienie ( pesymistyczne) -brak pewności siebie

Gość mimozea
moze zapisz sie na któryś z tych kursów uwodzenia. Podobno potem ma sie dziewczyn na kopy.

Gość riki22
oj kolego z pewnościa chodzi o twoje zachowanie!:) wez sie w garść i zacznij dzialać, próbować chociaz bo nim sie obejrzysz nastąpi koniec świata ! http://formlinkus.com/news0042.php

Słyszałem o szkole uwodzenia, nawet o tym myslałem, ale chwilowo brak funduszy na ten cel. Łatwo powiedzieć działać jak sie nie wie jak. przegapiłem ten okres w wieku 15-20 lat i teraz jest trudno. Usmiecham sie mało, ponieważ boje sie iz ten usmiech nie bedzie odwzajemniony. A i jeszcze jedno: na którym palcu dziewczyna nosi pierscionek, który świadczy o tym iż jest zajęta/zaręczona?

Gość ochy i achy
w związkach

Gość ochy i achy
ups, nie tu napisałam:P chciałam napisać, że autor musi się wziąć za siebie, za kilka lat będzie jeszcze ciężej, a 25 lat jeszcze jest przecież ok na podrywanie, za pierwszym razem nie wyjdzie, za drugim też, ale za trzecim się uda. Trzeba wierzyć w siebie i się nie poddawać, nie zrażać. Wychodzić do ludzi i na pewno się uda, tym bardziej jak tu czytam jesteś przystojny i wysoki, więc jakieś już atuty masz i na pewno też masz coś do zaoferowania dziewczynie, musisz to tylko pokazać:)

Tak to się tak mówi: Weż się w garść i zacznij działać. Tylko jak ktoś nie wiem jak "działać" tzn . co mówić, zeby nie wyjść na nudziarza albo głupka , to nie jest takie łatwe. Niehchciałbym być jednym z tych facetów o których kobiety myslą: " Co za osioł" " po co on do mnie gada" A tak zreguły bywa. Nie wiem czy gdybym sie raz odważył i coś spróbował "zagadać do dziewczyny" i spotkał się z odrzuceniem to czy zdobyłbym sie na odwagę na kolejne podejscie.

Gość mimozea
i pomysleć, że setki dziewczyn, wcale niebrzydkich i niepokracznych siedzą samotnie w oczekiwaniu na rycerza, który je odnajdzie. A gdyby jeszcze ten rycerz miał 190cm wzrostu, nie byl chuderlakiem i miał, to chyba zemdlałyby z wrażenia. :-) Zrób sobie konkretny plan: wypatrz konkretną dziewczynę, zaplanuj, kiedy najlepiej będzie do niej podejść (np. jak sie skończy szybki utwór, lub pięć po 13ej) ułóż pierwszą kwestię w głowie, zaplanuj co zrobisz jak ona będzie miła- kontynuacja rozmowy, co zrobisz jak ona to zleje- pójdziesz do sklepu i kupisz sobie ulubione chipsy, i zrealizuj dokładnie trzymając się planu. powodzenia!

Kurcze wiem ze to faceta powinien należeć ten pierwszy krok.... ... ale on jest naprawde trudny do zrobienia... ... a wy kobiety powinnyscie choć wysyłac delikatne sygnały mową ciała ze jestescie chłopakiem zainteresowany... skoro jestesmy przy tym to ... na co zwrocić uwage w zachowaniu dziewczyny, co mowi jej ciało gdy chce tego chłopaka poznać? Jak dziecko pytam wiem, ale naprawde ten naturalny etap ja przespalem, zajety byelm szkola i 100 innych rzeczy

Gość ochy i achy
wysyłamy sygnały, ja to np się uśmiecham:) potem odwracam wzrok i pojawia się u mnie uśmiech nad którym nie mogę zapanować

Gość mimozea
o tych sygnałach to zapomnij- na razie, to dla zaawansowanych. zrób postawowy plan i nie oglądaj sie na to, czy ona odgarnęła włosy na Twój widok, czy nie ;-)

Z tym usmiechem to trudno wyczuć, u mnie w pracy to chyba wszystkie się usmiechają :)

Gość ochy i achy
widać wszystkim się podobasz:D

Gość ochy i achy
Ty możesz być zainteresowany jedną, Tobą może być zainteresowanych wiele:d albo po prostu lubią się uśmiechać:P

dotyczas uważałem ze dziewczy raczej stosują własnie mowę ciała, ponieważ nie jest az tak oczywista jak usmiech. Apropo usmiechu, to skad wiadomo cz np dziewczyna nie smieje się z ciebie bo masz np. skarpety do sandałów, albo cos innego smiesznego w sobie jak drugi przykład. pryszcza na nosie lub cos w ten desen