Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam parę pytańńń

Telefon w mixie pytania

Polecane posty

Gość mam parę pytańńń

Chcę wziąsc nowy tel w mixie na doładowania. Moja mama wzieła tel i pozostało jej 21 doładowań. Czy może teraz wziąść następny na siebie? I czy jeżeli mam rente po ojcu to mogę na jej podstawie kupić tel?

Gość sosia
ta, i trzeba co miesiąc minimum 30 zea łądowac.. daj sobie lepiej z tym spokój, potem będą ciągle Ci przedłużac umowę.. powiem tak, miałam przez 3 lata w mixie.. o MASAKRA, po tych 3 latach przysłali "ostrzeżenie" że nie doładowałam konta w ciągu ostatnich 2 miesięcy, za co czeka mnie kara ok 2 tys. zł. Fajnie nie? tylko że ja doładowywała wtedy, ale raz za 10 zł, a po tygodniu za 30..tylko że zapomnieli w umowie zawrzec że to juz sie wtedy nie liczy :)

A ja sobie chwale mixa, bo mialam wiele lat i zmienialam telefony jak rekawiczki. A doladowac conajmniej za 30 i tak musze co miesiac wiec o co cho? lepsze to niz abonament.

ja już drugi tel w mixie mam i jestem zadowolona, co do odpowiedzi wyżej to jest obowiązek raz w miesiącu doładowanie jednorazową kwotą i na tym właśnie polega mix, nie liczą się np 3x10zł. Moja mama miała dwa tel w mixie na siebie, z jednego korzystałam ja z drugiego brat. Studenci mogą wziąć na podstawie legitymacji