Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję pracy

Gdzie mogę pracować jeśli

Polecane posty

Gość potrzebuję pracy

nie chciałabym w sklepie, na kelnerkę to się chyba w ogóle nie nadaję, zajmować dziećmi odpada bo dzieci nie lubię, nie mam głowy do przedmiotów ścisłych- z matmy miałam 2 z fizyki i chemii to samo, biologię mogłabym za to wykuć jakbym chciała

Gość potrzebuję pracy
no niech ktoś coś powie

Gość kama 22
Do zbierania owocow.

Gość potrzebuję pracy
hm a ile się za to zarabia? może jakieś inne propozycje i nie tylko takie na lato?

Gość potrzebuję pracy
hm?

Gość gwiazda523
Nawiążę współpracę z atrakcyjnymi i sympatycznymi dziewczynami w wieku 18-35lat. Praca w luksusowym apartamencie w Gdańsku. Oferuję: - pracę w komfortowych warunkach - bezpieczeństwo i dyskrecję - bardzo wysokie zarobki, codzienne rozliczenie - możliwość nieodpłatnego zamieszkania ( w mieszkaniu jest pełne wyposażenie do pracy jak i do zamieszkania) - Sesje zdjęciowe i ogłoszenie leżą po mojej stronie, - profesjonalną i skuteczną reklamę - bardzo miłą i bezstresową atmosferę współpracy - indywidualne ustalenie godzin pracy Mile widziane również Panie bez doświadczenia. Zainteresowanym dziewczynom odpowiem na ewentualne pytania.

a co ma nauka maty bologi czy chemii do pracy.. masz jakies wyksztalcenie? pozstaje ci praca fizyczna raczej, może na produkcji, rolnnictwo itd

Gość potrzebuję pracy
na razie jestem po skole i myślę o ewentualnym kształceniusię w jakimś kierunku gwiazda523- a jakiego rodzaju to praca? ale do gdańska mam daleko więc raczej nie

Gość TRALA-LALA
ile ty masz dziewucho lat??? to sex oferta ! skoro lubisz biologię....:D

Gość gwiazda523
podpowiedz już padła wiec myśle że już jesteś w temacie,co do mieszkania to zapewniam i opłacaj ja

Gość potrzebuję pracy
mam 18lat, dobra nie załapałam że sexoferta, pytam więc na poważnie, jakieś propozycje konkretnych zawodów dla mnie?