Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szeregowy_17

jak sprawić żeby wróciła.?

Polecane posty

Witam. Wczoraj pożegnałem swoją Ukochaną Dziewczynę, rozstalismy sie, ponieważ mielismy ostatnio kilka dośc powaznych nieporozumień które bardzo ruszyły nasz zwiazek. Niby wszystko sie wyjaśniło, i chcielismy budować od nowa, aczkolwiek moja dziewczyna prosi mnie o czas, ponieważ boi sie teraz wrócić do mnie mimo że mnie kocha. Postanowiliśmy odpocząć troche od siebie, postanowiliśmy spotkać sie 14 sierpnia, w tym dniu wracam z wyjazdu wakacyjnego, i własnie wtedy mamy zadecydować czy chcemy być jeszcze razem. Cała sytuacja jest bardzo cieżka dla mnie ponieważ strasznie ją kocham, i nie widze życia bez niej. Nie chce żeby o mnie zapomniała przez to że będziemy mieli ograniczony kontakt ze sobą, a z drugiej strony chciałbym żeby sobie wszystko poukładała. Nie wiem jak mam postępować, tak żeby ją odzyskać i żeby nie zapomniała o mnie. może ktoś mi doradzi co mam robić? bardzo prosze o pomoc :( :(

ludziom to się wydaję ze druga połówka zaraz po rozstaniu świetnie się bawi nie pamięta , nie cierpi . Myśle że dobrze wam zrobi rozłąka, potęsknicie za sobą i będzie ok. nie martw się

Gość Rzeżucha
Moja druga połówka właśnie świetnie się bawi z innym ;) Bywają w tych samych miejscach gdzie bywałem z nią ja a ona sprawia mu te same prezenty co mnie.Na zdjęciach wygladają na tak szczęśliwych, że aż niedobrze się robi.

Gość Rzeżucha
Moja druga połówka właśnie świetnie się bawi z innym ;) Bywają w tych samych miejscach gdzie bywałem z nią ja a ona sprawia mu te same prezenty co mnie.Na zdjęciach wygladają na tak szczęśliwych, że aż niedobrze się robi.

najgorszy jest ten strach że ją stracę. :( odchodze od zmysłów już powoli, nie ma minuty w której bym o niej nie myslał.. :(

najgorszy jest ten strach że ją stracę. :( odchodze od zmysłów już powoli, nie ma minuty w której bym o niej nie myslał.. :(

Gość Rzeżucha

to moja "była" (Boże jak to brzmi :( ) powiedziała że potrzebuje czasu, i obiecała ze póki sie nie spotkamy będe w jej życiu tylko ja. Ufam jej i wiem że faktycznie tak będzie. najgorszy jest jednak strach że moge ją stracić. eh. :(

Gość ewrwetwetwe
"ludziom to się wydaję ze druga połówka zaraz po rozstaniu świetnie się bawi nie pamięta , nie cierpi " mój ex którego strasznie kochałam chyba nie cierpiał... 2 miesiące po naszym rozstaniu jego nowa laska była już w ciąży...

Gość Rzeżucha
Mnie moja powiedziała, że mnie kocha a na drugi dzień miała już inną zabawkę.

@ewrwetwetwe czasem i tak bywa, ale jeśli naprawdę był jej bliski albo jest nadal to cały czas będzie w pamięci

Czas dobrze robi. Pomaga wiele rzeczy zrozumiec na nowo. To czas nie na to BYŚ SIEDZIAŁ I PŁAKAŁ NAD SOBĄ ALBO CIAGLE JA PRZYWOŁYWAŁ W MYŚLACH. to czas byś zastanowił się nad soba nad swoim postępowaniem , nad tym co robiłes źle , gdzie popełniłes błąd. Nie wrzucajmy wszystkich do jednego worka. Ona na pewno postąpi tak samo. Skoro chce czasu to faktycznie ten czas jej daj.