Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnydzienszycia

ostatni list na kafe.

Polecane posty

Gość kolejnydzienszycia

juz nie moge :( nie przejmujcie sie mna za bardzo. Moze tu jeszcze napisze. Wiecie - moja matka miala ZLA inicjacje. Wszystko co mogly zrobily zle. To wiedzial moj ojciec i jej to powiedzial. Zeby sie nie przejmowala inicjacja bo wszystko zle bo im powiedzieli w Rzymie. Ze ten diabel na pewno byl przez to, ze byla zla inicjacja i tyle. Wszystko pomieszaly, teraz by bylo dobrze, wtedy bylo zle. I tyle. A wiecie on sie nadawal do tego zeby do niej pojechac i porozmawiac czy sie umie wyspac bo uwazali, ze nie umiala spac po zjawie przez inicjacje wiecie. I tyle. No dobra - ta moja matka juz wszystkim pieprznela i patrzcie - jaki mlot - pokropilby ja woda swiecona i kazal czytac dziela Brygidy Szwedzkiej, wyniesc z tego mieszkania gdzie indziej i byloby wszystko dobrze i tyle. A on? Taki koniec :( No i tyle wam napisze. Nawet inicjacji nie umieja zrobic glupie brygidki i tyle. A reszta to same pierdoly powiem choc 1 rzecz jest istotna oprocz tego jak cudownie stracilam prace 2 lata temu - czy jak ktos urodzi dziecko z cesarki jak moja matka - to ma porod zaliczony czy nie. Ona nie chciala rodzic cesarka. I patrzcie - te zakonnice. One sa chodza w ciazy, a porod? Co wiemy o ciazy Maryji. Nic - ale porod to wiemy - ciezki, a dalej? No i gdzie - na sianie i tyle. Bo ja napisalam wiecie, ze polscy ksieza to SNOPY SIANA. Bo oni tam sa - to jest asysta przy porodzie Maryji. Naprawde. Oni tam sa. Nie ze sw. Jozef oni sa - porod, porod, a co dalej? Co zrec? Nie to jest to siano - sa w tej stajence i w snopach tam sa, obserwuja to. I zobaczcie jak za czlowiekiem idzie historia - nie da sie ograc tego. A co powiedziec, napisac o polskich firmach w Holandii. Co myslec o takiej lasce, ze wyrżnęła cala rodzine ZEBY MIEC SIE DOBRZE, ale jest tylu ludzi na swiecie, ze jak ona mogla tak pomyslec. Ona ich mogla skasowac jakby NAPRAWDE cos jej zrobili - przychodzi do domu, ojciec rzuca w nia czyms ciezkim, cala w siniakach, gwalt za gwaltem, ze szczegolnym okrucienstwem, nikt nic nie robi. No wiecie co... to jeszcze zrozumiem, ale ktos tam sobie cos uroil i z dnia na dzien cala rodzina sie traci i JA MAM STAC O TAKA PRACE. No wiecie - jak? O takich ludzi? Przeciez to ZERO SENSU ma. Sami powiedzcie. Bo ona nie pojdzie siedziec BO NIE TAKIE RZECZY SIE W HISTORII DZIALY a ja mam przestac zyc od swiat do swiat bo to nie ma sensu. Po pierwsze tak nie zyje. Ale mam prawo wrocic na swieta do domu. A jezeli chodzi o historie to jak tacy ludzie byli to byly WOJNY. Bo z takich ludzi to tylko zolnierze na front moga a nie normalni ludzie w kontaktach. I wiecie te telefony - oby sie to skonczylo. Mialam sobie ograc telefon - jedna rzecz, ktorej w zyciu nie zrobil. I tak przepadl lord Jim - nie ogral sobie telefonu. zeby po prostu telefon nic nie znaczyl bo on sie domyslal, ze wszystko jest zmowa, ale nie umial sobie ograc telefonu. Ja to sobie ogrywam i jest OK. Ale rok do tylu. Rok do tylu i koniec. I wiecie na ogranym telefonie - jakas tam prace znajde, ale po prostu jestem zalamana. Szkoda, ze wiecie 10 lat temu nie ogralam sobie telefonu bo mialam tylko linie telefoniczna ograc miedzy moja pierwsza a druga szkola i w 3 pracuje do dzis. A ja sobie tej 3 szkoly nie ogralam - w sensie lini telefonicznej miedzy pierwsza a druga szkoly bo by juz nie bylo ani pierwszej ani drugiej dyrektorki, a tak wsszyscy maja prace W PARAFII, leja ze mnie ze smiechu, ze co ja na starosc zrobie i tyle zyskalam wiecie. iwonka pelne kieszenie, ja nic. No mam nadzieje, ze za rodzine do piekla pojdzie i tyle. Ci w biurach tam tez, no ale... wystarczylo ograc telefon. W tej pierwszej firmie tez wiecie, a w innych tez i tyle. 2 lata bez pracy przez TELEFON. Niesamowite. I tyle :( A teraz wszyscy moga dzwonic ile chca. Wszystko przez matke i tyle :( Historia... a przepisy? :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie tak doszlo do gwaltu. Wiedzial, ze nie umie spac to ja zgwalcil i w sumie nie mogla isc na policje bo wiedziala, ze jak pojdzie na policje to sie ZNOWU nie wyspi jak w tym zakonie. Bo czemu w sumie ona poszla? Bo nie umiala spac. Inna buda. A tam wiedzieli ze to samo, tak wyslali Otta - kryminaliste - ograli jej inicjacje i miala o nich stac, wrocic i jechac do Szwecji. po co jej ta daremna szkola? Ta dyrektorka to lesba, ona jest gorzej niz chora na leb. No zla inicjacja i nic nie wyszlo. Nie tylko. Bo uwazaly, ze poszla bo nic nie wyszlo, dziecka nie bylo i tyle. Nawet tego dziecka jej zawiscily. Ale popatrzcie ile jest dzieci brygidek na swiecie. Strasznie duzo wiecie. Ta Amy, ta dyrektorka w szkole mojej matki. Dlatego nie miala z nia szans. Ona uciekla od brygidek i skonczyla studia, a ona skonczyla studia u brygidek. No to wiecie. Ale miala zauwazyc co sie tam dzieje. I wiecie ona nie chodzila do parku na te dyrektorke - a ona tak myslala, ze splawia ja parkiem, nie - a tam sie ZAWSZE dzieci wieszaly. I przez to ona byla bo ciekawe czy przy brygidce dzieci sie beda wieszac na drzewach w parku. Bo jak nie - to bedzie patron Charles Darwin, a jesli dalej to nie. A to w takim razie wiecie co zrobila coreczka Darwina 10 letnia. Powiesila sie na drzewie w parku bo miala dosyc zwierzat i tyle. Dlatego ja tak ciagnelo do parku, te dzieci tez taak lataly po tym parku... tak jakos musialo byc. I tyle :( Oni tego nie wiedzieli wiecie, a powiedzieli, ze pies ja pogryzl i spopielili zwloki. Ona sie chyba stracila ta coreczka i co to? Ludzie wiedzieli, ze powiesila sie na drzewie w parku bo tam sie ludzie wieszaja to ona tez i tyle. A ogolnie zniknela, wpisali, ze chora i tyle. A moja matke tez spalili od razu i grob byl pusty, a do brygidek dzwonili? Czy wszystko gra im? Tak gra gra. A trumna? Wszystko pasowalo? Wszystko, wszystko te brygidki. Na pewno? A co mialo nie pasowac. A nic - i odlozyli telefon i przestali stac o te brygidki w Londynie bo nawet je chcieli i tyle. Zeby sie dzieci nimi pozbywac. Ja i tak sie nikt nie przejal bo stara, ale dzieci to tam... i tyle wiecie. I tak ta corka Darwina wszystkich wciaga i tyle. Bo moja matka myslala, ze w parku niezle, ale jak tam wlezc. Te dzieci malutkie, leciutki, jak malpki po tych galeziach ta jego corka tez. I po sznurkach tam chodza, na koniec sie wieszaja i tyle. A ktore to dzieci takie chytre? I gdzie sie powiesily te nauczycielki? Tam w parku obok i tyle. Na pewno tak bylo. Albo w domach o jednej godzinie? bede to wiedziec i tyle. To wam moge jeszcze napisac a inne rzeczy nie. Na razie.

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie - moim JEDYNYM BLEDEM bylo, ze nie ogralam sobie i telefonu i internetu. ORAZ CALEGO TRANSPORTU osobom, ktore mnie skrzywdzily. Jesli ten moj starszy brat ma magazyn a nie ogrodnictwo to niech sobie sam ogrywa transport za samobojstwo rodzicow przybranych mojej matki bo nie pozwolili jej odejsc - moze mieli pozwolic? CO ONI MIELI ROBIC? Chodzic do psychiatry sie dowiem. Wiecie co - im powiedziano, ze matka jest DZIECKIEM OD BRYGIDEK. Sami byli dziecmi brygidek. Wiedzieli jedno w zyciu - ze nie sa ochrzczeni i nigdy sie nie ochrzcili. I tyle. Czemu? A rodowody JAKIES mieli - w brygidkach, ale nie wiedzieli nawet jakie. Bo jakie sa dzieci brygidek skoro sa JESZCZE gorsze. Maja JAKIES rodowody. Ale jakie to nie wiadomo. A jesli chodzi o chrzest to... no coz... sami sobie powiedzcie. I oddzielam Polske od takiego zerstwa bo sobie wszyscy mysla za duzo a telefon wynaleziono we Francji, Net w USA i co mi zrobicie? Bo ja lece wynalazkami. To teraz sie zmowcie, zeby mnie z zachodu wylac. Prosze bardzo. Droga wolna. Bo ogralabym telefon w pierwszej firmie i tez bym dawno na magazynie byla a tego nie rozumialam , ze telefon byl IWONKI i tyle. JEDYNY BLAD - myslalam ze telefon byl do Polski. No a teraz to sobie moga dzwonic ile chca bo NIE ZASLUZYLAM NA TAKIE PSIE ZYCIE bo kazdy widzi, ze w dziecinstwie bym powiesila gdybym wiedziala ze matka nie zyje i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie ona by sie tak czy siak powiesila - i tak byloby na nich, ze dzieci brygidek wyrzucily dziecko brygidek. Oni i tak nie mieli wyjscia, a nikt nie powiedzial ODDAC dziecko i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Powiem wam ze ciesze sie strasznie ze Niemcom zgadzaja sie pozycje seksualne. Moga stac tak o zwierzeta. Bo po co one sa? Zeby miec zwierzeta w Afryce i tyle. Bo gdzie indziej nie. No to niech jada polowac. Ten moj ojciec - po co mu byly te pozycje. Na safari. JEDYNE CO MIAL ZROBIC po samobojstwie ojca to spakowac sie i wyjechac do USA, ale coz... a zyje Z HOROSKOPOW bo dla mnie to sa horoskopy. A dzieckiem - dziecmi to sie nie przejal nigdy. Ojciec samobojca, on kryminalista , ale rodowody to tak. Od takiego kogos. Dziekuje bardzo. BO W SUMIE rodzice powinni sie zapytac dzieci czy chca od nich rodowody - nie. Bo to trzeba stac o takie osoby wiecie. A takiego ojca to nalezy po prostu i tak dalej. Utopic w wannie bo jedyne co soba prezentuje to WIELKIE NIC i tyle :( I takich jak on. A te brygidki to naiwne, ale takie same jak on. I tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
I jeszcze wam napisze ze jak chcecie pomawiac dzieci cudze to DZIECKO DARWINA - tak sie mowi. I tyle. wiecie jakie dzieci sie wieszaja na sznurkach I MOGA? Takie, ktore NIE CHCA sie uczyc. OD Darwina. to wiedziala dyra w szkole mojej matki i... nie po niej za to. Bo co te dzieci by osiagnely ta szkola. I ja tez tak mialam sie powiesic - na sznurku na drzewie parku jak sie uczyc nie chcesz. I czemu nie chce isc do szkoly UCZYC bo bede tak mowic - idz sie powies na drzewie w parku jak dziecko Darwina jak ci sie uczyc nie chce. I by ode mnie szly i nie po nich. A ja swiety spokoj wiecie w tej klasie. Tego chcecie? I tyle :( Bo za dobra bylam, a jednak dziecko Darwina jest w piekle i tyle.