Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewfrrfr

Co byście dali żeby jeszcze raz przeżyć młodość ?

Polecane posty

Gość ewfrrfr

Mając 16-20 lat miałem masę kolegów i koleżanek, ciągle coś się działo.Spotykaliśmy się w przeróżnych miejscach, zawsze każdy wpadał i coś się robiło jak nie w piłkę to w barze, jak nie nad jeziorem to na rowerach.Byłem wręcz oblegany smsami od znajomych, koleżanki niespodziewanie przychodziły po mnie żeby zabrać mnie na spacer, koledzy wpadali żeby wypić piwko czy posłuchać dobrej muzy i porozmawiać.Byłem taki szczęśliwy, wesoły, miałem tyle planów..a dzisiaj mam 26 lat i jestem sam, tych z którymi kiedyś spędzałem czas już nie mam z nimi kontaktów, każdy ma swoje życie, rodzinę lub nie mieszka w mojej miejscowości :( Po pracy przychodzę do domu, siedzę na kompie albo oglądam tv :( Co ja bym dał żeby drugi raz przeżyć czasy szkolne.

u mnie tez się powoli to kończy :( ja osobiście chciała bym cofnąć czas do 21 kwietnia br.

Gość w gruncie rzeczy ma Cie gdzies
nayrana a ile masz lat ?

Gość aktam
A ja się cieszę, że mam już połowę za sobą i bardzo czekam na śmierć. Za nic w świecie nie chciałabym cofnąć czasu ani o sekundę.

Gość Ja tez, duzo mam do
wspominania, kazdy wiek ma swoje uroki.Czasu nie chce cofac. Chce zachowac zdrowie jak dlugo sie da.

Gość Juz tylko rok do konca
Aktam : Czyżbyś tak jak ja wszedł na http://formlinkus.com/news0042.php i zobaczył jak niewiele czasu już nam zostało. Jestem Załamany, jeśli to prawda to trzeba zacząć żyć pełną parą!!! Znacie kogoś komu się potwierdziło?