Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamOchoteNaMizianko

mieszkam z faceteem z ktorym sie rozstalam

Polecane posty

Gość mamOchoteNaMizianko

od ponad tygodnia nie jestesmy juz razem mimo, ze razem mieszkamy, spimy w jednym lozku i praktycznie spedzamy ze soba cale dnie(ale to kwestia czasu bo musze poczekac 2-3 tygodnie na wypowiedzenie z pracy),ale nie przytulamy sie, nie mamy juz wspolnych planow,zreszta to trudne do wytlumaczenia. a problem w tym, ze ja mam cholerna ochote na seks , wiem ze to juz koniec ale jestem cholernia napalona mowilam mu o tym a on , ze nie bedzie zadnego seksu... wiecie moze jak go namowic do " przyjacielskiego seksu"?? tylko nie mowcie, ze sie nie szanuje czy cos, ale wole to zrobic z nim niz z jakims innym...

Gość OneTwo
Niestety ale Twoja dupa już mu się nie przyda. Daj komu innemu, niech inni korzystają.

Gość mamOchoteNaMizianko
onetwo kurde , ale szczerze to nie chce mi sie narazie nikogo szukac... musze cos wymyslec.. staszek jesli chodzi o maja higiene to sie nie boj zawsze jestem pachnaca:P:P:P

Gość mamOchoteNaMizianko
tenostatni niedziel nawe po kupie bo od razu sie myje:-/ :-/

Gość OneTwo
Macie bidet ?

Po każdej kupie się myjesz? A jakbyś np musiała zrobić kupę w Toi-Toiu podczas koncertu Arki Noego to co? Nie wierzę że wtedy byś się umyła po kupi i była pachnąca.

Gość mamOchoteNaMizianko
tylko jak wysikam się to nie podmywam się

Gość nie wiem??????????
a co ty myślisz, że on ma ochotę ruchać coś czemu kopnął w dupę??? hahahaha w życiu!!!!!!!!!!!

Gość mamOchoteNaMizianko
end game w koncu ktos z normalna odpowiedzia:):) juz probowalam wlasnie wczoraj i powiedzial, ze nie:(:( eh, on chyba sie boi, ze sobie narobie nadzieji, ze bedziemy spowrotem razem...

Gość nie wiem??????????
widać, że tylko u ruchaniu myślisz, to po co mu ktoś taki!!!!!!!!! kup sobie wibratora i ulżyj w potrzebie:D

Gość mamOchoteNaMizianko
nie wiem wibrator to nie to samo :-//

mamOchoteNaMizianko end game w koncu ktos z normalna odpowiedzia juz probowalam wlasnie wczoraj i powiedzial, ze nie eh, on chyba sie boi, ze sobie narobie nadzieji, ze bedziemy spowrotem razem... MOże. Ale to dziwne, bo przecież mężczyźni też mają potrzeby. Co się stało, że się rozstaliście? Przecież musiłaś go choć trochę pociągać, skoro byliście razem?

Gość nie wiem??????????
a na co ty liczyłaś, że zerwiecie i dalej będziesz mogła się z nim ruchać? na pewno znalazł porządniejszą i fajniejszą, ot co:D

Gość oijowefhwoeh
ale on juz rucha inne czy jest taki oziębły??? dziwne to. najlepiej spróbuj jakiś trików.. bylas z nim i wiesz co go podnieca. wylec spod prysznica nago albo bardzo skąpo ubrana czy coś :P

A może on się faktycznie boi, ze zajdziesz, a nie planuje z tobą przyszłości.

Gość nie wiem??????????
ten ostatni niedziel zajebisty jesteś!!!!!!!:D

Gość mamOchoteNaMizianko
dlaczego sie rozstalismy? #hmm..tak naprawde zadne z nas nie wie...on stwierdzil, ze to koniec ...ja sie z tym w koncu pogodzilam.. nie znalazl fajniejszej bo jak juz pisalam mieszkamy razem i wraca z pracy o tej godzinie co zawsze a weekendy spedzamy razem :-/. a jesli chodzi o ciaze to niestety nie u nas:) taka byla nasze decyzja ten ostatni niedziel daruj sobie:-/

wyprowadż się bo on chciałby zaprosić swoja nową dziewczyne, a ty dalej u niego przesiadujesz :/// ijeszcze seksu chcesz

Jak facet nie chce sie z Toba kochac to: 1. ma inna 2. nie pociagasz go psychicznie. Mysle, ze juz nic nie zdzialasz. Ciekawe w jaki sposob sobie poradzisz z temperamentem ;)

Może ona ma już inną? A może ma jakiś poważny problem? Np. zrobił dziecko innej? Może się dowiedział o chorobie? Dziwne, facet nigdy nie podejmuje nagle decyzji o rozstaniu i to nie podając powodu i jeszczwe sypia z tobą w jednym łóżku. Trochę to tajemnicze i dziwne. Najpierw musiała byś poznać prawdziwy powód jego decyzji o rozstaniu.

Gość mamOchoteNaMizianko
no wyprowadzam sie za 2 -3 tygodnie, i wracam do polski a mieszkania tutaj wynajac na 2-3 tygodnie jest nierealne. zreszta on sam zaproponowal takie rozwiazanie... demorai jakos bede musiala dac rade...hehe musze odnowic znajomosci w polsce:):) mam nadzieje, ze nie wszyscy sa juz tatusiami hehe

E, to pewnie sie uciesza na wiesc o Twoim powrocie ;) A gdzie mieszkasz? Ja tez poza PL :) Tak tylko zartuje, bo przeciez najpierw musialabys sie przekonac, ze ze mnie "w porzo" gosc ;)