Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dns1

Wyobrazcie sobie ze stoi przed wami ktos o idealnej dla was urodzie czy wtedy

Polecane posty

Gość dns1

zdradzilibyscie swojego partnera, wiedzac ze mozecie z ta osoba uprawiac seks a nikt sie na pewno nie dowie? Odpowiedzcie szczerze, bardzo szczerze

Nie, nie zdradziłabym, ale wiem, że to dość niespotykane.

Gość nie jeżeli
kochałabym partnera,jeżeli już tak średnio to mogłoby być różnie

Powiem CI,ze wyobrazalam sobie taka sytuacje i jak zachowalabym sie wtedy i nie, nie zdardzilabym..zdecydowanie

Gość malutkaaaaaa
Wiem z doswiadczenia ze wiele rzeczy wychodzi na jaw zupełnie przypadkowo, wiec... hmmm... nie ryzykowalabym:P

Gość poranione stopy
nie - niezaleznie od okolicznosci. Facet, który nie zdradza, bo nie ma okazji lub chętnej babki, a gdyby znalazł sie w sytuacji jak wyzej - zdradziłby, to dla mnie nie jest wierny facet.

Gość Witamiżegnamzarazem
I jakbym potem z sobą wytrzymał? Ja mam ideały i zasady, a nie tylko "żreć".... Poza tym, nie ma mowy, żeby wygląd był wszystkim. Nie wiem, jakbym chciał, i tak nie da się wytrzymać w ogóle z inną osobą tylko ze względu na wygląd.

poranione stopy mas zracje, wiernosc siedzi w srodku, to cecha charakteru a nie stan tymczasowy

Gość moniquee
A ja wlansie nie wiem, moj partner jest dla mnie superatrakcyjny wiec moge smialo powiedziec,ze nie zdradzilabym bo po co skoro moj partner jest przystojny bardzo dla mnie i dobrze mi z nim w lozku, ale nie wiem co by sie dzialo jakbym byla z kims kto mi sie srednio podoba fizycznie..

Gość 40-stka
No właśnie. Sam wygląd? Dla kobiet najbardziej seksowny jest męski umysł :) Inteligencja to najskuteczniejszy wabik. Idealna uroda może być irytująca.

Gość Kosior
wierny to może być pies

Gość Witamiżegnamzarazem
Skoro pies może, to człowiek powinien!

Gość 40-stka
Przypomniał mi się Pierce Brosnan z żoną Keely Shaye Smith. Z babeczki emanuje pewność siebie. 16 lat małżeństwa.

Wtedy nie :) Ale kusi mnie zawsze kiedy piszę maile z nieznajomymi facetami, którzy potrafią cos ciekawego powiedzieć.

Gość rdtehgerh
zdradziłabym o wiem, że każdy by to zrobił, zwłaszcza każdy facet każda kobieta może nie - te o niskim libido by nie zdradziły

Gość co tu ma libido do rzeczy
ze niby kobieta o niskim libido nie zdradzi? mam faceta, wieloletni przechodzony związek, seks rzadko i byle jaki. Mam ogromna ochote, fantazjuje na temat innych facetów, aloe nie zdradze i już, bo mam zasady. Libido nic do tego nie ma.

Gość 40-stka
no tak. Wielkość libido jest często u kobiet odwrotnie proporcjonalna do rozsądku.

Gość 40-stka
Posta rdtehgerh miałam na myśli.

Gość 40-stka
*post.

Gość dns1
Dlatego napisalem,ze kazdy ma za siebie odpowiedziec szczerze. Smiesz amnie rzeczy typu "kazdy by.." albo "nikt nie..", kazdy za siebie mowi

Gość szonsewski
a co uroda ma do seksu ?

nie zdradzilabym, nawet gdyby nikt sie o tym nie dowiedzial, ale waznijsze i silnijsze jest dla mnie to co zbudowalam ze swoim partnerem, ta wiez i nasz wspolny czas. Mimo ze juz nie czujemy moze takiej chemii jak przez pierwszy miesiac, ale zwiazek sie rozwinal i to jest najcennijejsze, wiemy co mamy i mozemy na sobie polegac - bezcenne

Gość Witamiżegnamzarazem
Jebać powierzchowność. :P