Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za 5 lat humanisci gora

Za 5 lat humaniści będą górą!!!!

Polecane posty

1. Coraz więcej osób idzie na polibude 2. Coraz więcej osób nie wybiera się na żadne studia 3. Była czasy kiedy był mały przyrost naturalny Humaniści będą w cenie :classic_cool:

Co Ciebie tak boli? teraz duza czesc spoleczensta idzie na kierunki scisle, inni nie ida wcale na studia, maly przyrost naturalny. Za 5 lat humanisci beda naprawde w cenie, w koncu to ludzie o duzej wrazliwosci.

dzis pojecie humanista nabiera pejoratywnego znaczenia, ale nie bez powodu, jesli humanistami nazywaja sie ci, co kolo nich rzadko kiedy stali. wedlug badan pewnego socjologa z uniwersytetu jagiellonskiego w krakowie, 20% studentow i studentek (glownie) zamieszana jest w tzw. seksbiznes, glownie sa to kobiety i to glownie, o zgrozo, z kierunkow humanistycznych, w tym w wiekszosci filologii i pedagogiki.(ok 25%)

ktore* btw. mysle, ze nie beda w cenie i pisze to jako student kierunku humanistycznego

Gość jaajaaaaa
ja jestem humanistką, ale wybieram się na studia ścisle, bo niestety teraz humanista znaczy tyle, co nieuk

to przykre, ale jest w tym duzo racji. Dlatego jestem po trosze szalencem idac na studia humanistyczne bedac pasjonatem. Moge na tym zle skonczyc