Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 67575u6

moja kobieta nie zrobila prawka a kupila auto i jezdzi!!

Polecane posty

Gość 67575u6

wczoraj kupila dużą astre z 2002 roku..Prawko zaczela robic rok temu ale jej nie szlo...wo ogole nawet do egzaminu nie przystapila..W koncu stwierdzila ze nie bedzie ilionow za jazdy placic kupi auto nauczy się sama "na gorąco" i dopiero wtedy zrobi bo musialaby wykupic 100jazd a ana toja nie stac:O:O

Gość 67575u6
tak kurwa chwale sie ze mam taką "rozsądną "dziewczyne:O:O

Gość No ale co to ciebie obchodzi??
Jak ją złapią-jej problem Będzie musiała płacić-jej problem Nie będzie mogła potem zrobić prawka-też jaj problem... Jeszcze wyjdzie na to że zapłaci więcej jak ją złapią niż by miała płacić za egzaminy,albo spowoduje wypadek...-ale to też jaj problem Więc czym ty się przejmujesz bo nie wiem??

Gość 67575u6
przejmuje sie bo ona naprawde nie umie jezdzic.Boje sie ze sie zabije,albo zabije kogos i pojdzie siedziec!!:O

moze sie przejmuje bo to potencjalna matka jego dzieci i nie wiadomo jeszcze z jakim pomyslami wyskoczy :D no ale moze ona chce cwiczyc na polnych drogach a nie w srodku miasta?

Gość 67575u6
planuje jazde po Pabianicach..wiec to nie jest wies

Gość 67575u6
h

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
weź schowaj jej kluczyki

Gość Daj spokuj
Albo zatkaj rurę wydechową kartoflem...nie będzie wiedziała o co kaman.Hehehe

Gość 67575u6
sluchajcie to nie jest smieszne..Ja i jej matka jestesmy przerazeni..Jej matka dzis dzwonila i plakala mi w sluchawke..ona jest uparta i jak cos postanowi to nie ma mocnych nic ja nie przekona...zawsze byla nieodpowiedzialna i wiatrem podszyta..Kocham ją bo to dobra dziewczyna,ale kuurwa najechetniej bo bym jej wpierdolił dzisiaj

Gość rrrrrrr
Fak, sie wystraszylam ze to o mnie, tez prawka nie zdalam, kupilam Astre i jezdze:) ale nie jestem z Pabianic;)

Gość rrrrrrr
No i nie mam faceta😭 ;D

Gość ja pier%%%%%
Kurde niedobrze :-/ na twoim miejscu przemówiłabym dziewczynie do rozumu, wygarnęła że zachowuje się jak smarkata, że może zabić kogoś i pójdzie za to siedzieć albo sama siebie zabije :-/ i niech pomysli nad tym swoim zachowaniem. Truj jej do upadłego, jeśli Ci na niej zależy ;-) Ile Twoja dziewczyna ma lat ?

Gość 67575u6
ona skonczyla 25lat wiec nie jest szczeniarą. Ostatnio jak sie poklocilismy...spontanicznie sama wsiadla w samolot i poleciala na wyspy kanaryjskie(calkiem sama co prawda z biura podrozy ale nei znajac jezyka bez kolezanki zadnej)

Gość ja pier%%%%%
w moim wieku :-( masz impulsywną dziewczynę widze. może zdziałasz jak konsekwentnie będziesz jej gadał, ze może swoją lekkomyślnością spowodowac wypadek innych bogu ducha winnych ludzi a siebie w najlepszym razie przykuć do łóżka, gdzie wegetowałaby do końca swych dni. Spróbuj w tej sposób, odwołaj się do jej wyobraźni. Nie zawsze będzie jej szczęście dopisywało

Gość ma racje pabianice to dziura
nauczy sie poczuje pewnie i zda z palacem w nosie.Wyluzuj

Gość utylizator
a ile ty masz lat?

Gość Witamiżegnamzarazem
Wkurza mnie, jak ktoś, winą swojej głupoty, stanowi zagrożenie dla innych. Mało to już doświadczyłem wieści o śmierci dzieciaka?

Gość 67575u6
ja mam 28lat Totalna ignorantka...ona nawet nie bierze pod uwage ze moze nie jezdzic tym autem,planuje jutro jechac na zakupy..Dzisiaj podobno caly wieczor jezdzila,wlaczyla soibe muzyczke i jezdzila zadowolona

Gość 67575u6
67575u6

Gość marcin84ww
i dobrze niech się uczy.Mi ojciec też dawał starą ładę samarę abym sobie do szkoły dojezdzał,w tym samym czasie robiłem prawko.

Gość 67575u6
67575u6