Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kareen

pomocyyy

Polecane posty

Gość kareen

Mam wielkaaaaaa prośbę;( mam 25 lat- jestem. tzn byłam z moim chłopakiem 4,5 lat. Nigdy z nim sie nie kochałam. Ale ostatnio tak bardzo nalegał że się zgodziłam. I następnego dnia powiedział że mnie zostawia bo "nie byłam zbyt dobra" ? ;( normalnie nie mogę tego pojąć jak on mógł. ALE PRZEJDE DO KONKRETÓW: chcę się zemścić na nim . Tylko potrzebuję pomocy. Chce wrobic go że jestem w ciąży- musze kupić test i zrobic go przy nim. Inaczej nie uwierzy. Ale żeby to zrobić potrzebuję moc kobiety w ciąży. Inaczej się z nim nie da. I niech tak będzie sie martwić i ubolewac co zrobi przez 2-3 dni. \ Błagam pomóżcie;( Oczywiscie zrewanżuję się i zapłacę za pomoc;( moje gadu-gadu: 37094511

Gość a ile zaplacisz
za taki test?

Gość czesccccccccc
gdybym byla w ciazy to bym ci pomogla ale nie jestem..;/

Gość kareen
Powiem wam szczerze- czuję się jakby ktos kogo wydawało mi sie że znałam mnie zgwałcił i wykorzystał jak znoszoną skarpete;( nie test. Test muszę zrobic przy nim. i potrzebuję mocz kobiety w ciąży;( a nikt ze znajomych w niej nie jest.

Gość a ile zaplacisz
No ale pytam ile zaplacisz za taki test czy tam mocz? Jestem w ciazy wiec moge sprzedac ;-)

Gość kareen
Mi to wszystko jedno;( ile byś chciała?

Gość kareen
tak pocztą

Gość kareen
prosze. tak bardzo chce sie zemscic na nim;( przepłąkałam już tydzien:( i czuje sie jak szmata.

Gość czesccccccccc
rozumiem..;/ zle cie potraktowal.. kurcze nawet nie mam kolezanki w ciazy..;/;

Gość kareen
zapłace ile chcecie.. blagam;( to bardzo wazne dla mnie. wtedy bedziemy kwita. piszcie na gg jesli chcecie; 37094511

Gość kareen
to jak?

Gość kamaaaaaas
wiemy dobrze czego chcesz. wpoisz mu, że jesteś w ciąży, wówczas on pójdzie z Tobą znów do łóżka , teraz już bez jakiegokolwiek zabezpieczenia, bo po co i tak "już po potokach". Po tym ekscesie liczysz na prawdziwą ciążę. Ale pamiętaj taki wymuszony związek nie będzie Cię satysfakcjonował. I nie pie*prz tu o zemście , bo nikt Ci nie uwierzy. Ale skoro tak bardzo chcesz się zniżyc do takiego poziomy to słyszałam, ze istnieją hormony, które zmieszane z moczem wyczarują Ci pozytywny wynik testu;) ampułka ok. 40

Gość kareen
pomoze mi ktoś?

Gość kareen
Naprawde nie. Przysięgam. Myslisz ze ja w wieku 25 lat bawiłąbym sie w takie cos? bylo tak jak mówie i nie każ mi do tego wracać bo normalnie juz nie mogę;(

Gość vxdtfdghgfhghgh
ale chcesz mocz czy test juz zrobiony? ja ci moge wyslac test jesli chcesz

Gość kamaaaaaas
ja wcale niczego ci nie kazę. po prostu nie trawię takich lasek. zmarnujesz mu życie takim niechcianym dzieckiem. uwierz mi , bo jestem w nieco podobnej sytuacji.

Gość kareen
mocz. żeby ten test zrobic. Potrzymam go tak 2-3 dni, i tyle;( jakie to jest trudne;( eh

Gość czesccccccccc
kamaaaass a on jej nie zmarnowal ?? neich robi co chce jesli to jej ulge przynesie to niech mu tak robi tyle, a ty sie nie wymadrzaj skoro masz podobna sytuacje , moglas sama byc madrzejsza ona sie pyta czy ktos zrobi jej przysluge a ty jej nie umoralniaj

Gość kamaaaaaas
weź Ty się dziewczyno wyluzuj, właśnie przez wzgląd na swój wiek powinnaś byc nieco mądrzejsza!

Gość vxdtfdghgfhghgh
mocz to bedzie trudno raczej wyslac:):)

Gość kareen
Wiem ze wiele jest takich dziewczyn. ale ja do nich nie naleze. nigdy w życiu nie wrobiłam tak faceta. Poprostu chce mu zrobic to samo jak on mi- niech sie czuje tak samo podle jak ja teraz;(

Gość czesccccccccc
i dobrze daj mu nauczke, i juz.. !

Gość kareen
pokryje koszt wysyłki. no błagam;( to jest świeża rana;( i bardzo boli. Ja myślałam że to jest ten jedyny a on mnie zostawil bo nie jestem "dobra w łóżku dla niego" ;( boże;(

Gość kareen
i to po 4 latach i 5 miesiach związku:(

Gość vxdtfdghgfhghgh
jesli chcesz moge ci wyslac za darmo. Tak dla zabawy:):) tylko jestem juz w 6 miesiacu i nie wiem jakie wysokie jest stezenie tego hormonu ciazowego, bo ponoc juz wyzej w ciazy to jest go mniej

Gość kamaaaaaas
sama z nim poszłaś do łożka , a że on teraz nie chce z Tobą być to takie jazdy chcesz mu zgotować! nie masz szacunku do siebie i nie dziw się, że tak Cie potraktował. nieraz lepszym rozwiązaniem jest odpuszczenie sobie, niż poniżanie się zbędne w dodatku. zastanów się co Ci powie, jak zareaguje jak oznajmisz mu , że to tylko taki "wkręt"? choć szczerze w to wątpię bo chcesz go złapać na dzieciaczka. żenada

Gość czesccccccccc
jakis dziwak, wiadomo ze na poczatku mozesz nie byc doswiadczona , mogl cie nauczyc ;p