Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandragorowa22

jak mu pomóc? proszę o porady

Polecane posty

Gość mandragorowa22

cześć, liczę na waszą pomoc po krótce sprawa wygląda tak. jestem z chłopakiem od ponad roku, jest nam cudownie ze sobą, kochamy się, świetnie się dogadujemy ja mam 22 a on 24 lata, jest policjantem, dopiero niedawno zaczal pracę kiedys pracowal w anglii i mieszkal u swojego kolegi, pozniej oni sie pożarli o cos i wrocil do polski. ktos sie wlamal temu chlopakowi na nk, dodawal jakies gejowskie zdjecia, chamskie komentarze i wiadomosci do znajomych.. ten chlopak zglosil to na policje i podal jako glownego podejrzanego mojego chlopaka - radka Radek byl zlozyc zeznania w tej sprawie, oczywiscie nie ma z tym nic wspolnego, jestem o tym przekonana i chodzi o to, ze od tamtego czasu ciagle sie stresuje, boi sie ze moga go zawiesic w pracy przez taka durnote, juz z nim o tym gadalam i tlumaczylam mu, ze skoro tego nie zrobil, nie udowadnia mu tego to nic nie bedzie on twierdzi ze doskonale o tym wie i zdaje sobie sprawe tylko bardzo go boli ta sytuacja z bylym przyjacielem od kilku dni lyka na potege tabletki uspokajajace (ziolowe, jakis valerin czy cos).. tlumaczylam mu, mowilam, ze to nie jest wyjscie i to nie pomaga przez to mam wrazenie ze jeszcze bardziej chodzi przybity i mysli o tym wszystkim caigle twierdzi ze boli go brzuch i czuje wewnetrzny niepokoj.. nie potrafi sobie dac rady z emocjami stal sie nerwowy nie wiem jak z nim gadac, jak mu pomoc, podsunelam mu pomysl zeby znalazl sobie jakies zajecia, silownia czy cos, zeby nie mial czasu na myslenie o tym, zeby sie wyzyc

Gość mandragorowa22

Gość mandragorowa22
może jednak ktoś się wypowie

Gość mandragorowa22
licze na was

Gość kamaaaaaas
ale jakiej Ty pomocy oczekujesz?

Gość mandragorowa22
chcialabym żeby ktoś mi powiedzial jak mam z nim rozmawiać. stal sie nerwowy i ciagle bierze te tabletki myslac ze mu to pomoze doslownie co 2-3 godzini do tego twierdzi ze jest mu lepiej, nie chce zeby tak robil, ze przy kazdym problemie siega po tabletki po prostu nie wiem jak z nim gadac, widze ze sie meczy

Gość kamaaaaaas
oj, to chyba będzie cięzko. nikt Go nie zna tak jak Ty. ale może po prostu spróbuj wypełnić cały Jego wolny czas sobą... a tak się właśnie zachowuje przez te tabletki, niby ziołowe, a otumaniają;D