Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdbdf

Kto szczerze oceni mój śpiew?

Polecane posty

Nawet fajnie, ale trochę trudno mi ocenić, bo nie znam tej piosenki i nie wiem, jak brzmi oryginał :) A poza tym nie jestem specjalistką (sama śpiewam potwornie :D ).

Głos masz fajny, śpiew teeeż, serio ;) Ale ja tam żadnym znawcą nie jestem. Aha i jak mogę coś dodać - to zaśpiewaj odważniej. Jak wchodzisz np. w "Zdoooobyć świata szczyt..." to słychać za ciche wejscie "...zdoobyć świata". Powinnaś wg. mnie wejść wtedy z impetem "ZDOOOOBYC ŚWIATA SZCZYT!" Pozdrawiam :)

Gość potrzebująca-w potrzebie
fajny głos.

Gość fdbdf
Dzieki za radę. Myślę, że jak tylko będę miała lepszy mikrofon to będę mogła się lepiej wykazać bo z tym muszę właśnie tak ostrożnie wydawać z siebie dźwięki :D

przede wszystkim brak energii wyszly flaki z olejem, slysze tez kilka falszow ale sam utwor jest bardzo prosty do zaspiewania, wiecej wigoru i pomyslu od siebie

Gość ojejejej ku
kilka fałszów??! Człowieku, chyba się nie znasz. Ładnie i czysto zaśpiewane. I widać tez, że z zadna tonacja nie bedziesz miala problemu. ja akurat troche sie znam.

Gość gfgf
bardzo ladna barwa głosu, wykonanie takie sobie

Gość sialala esemesik zapier..
Hej. Wiem co to znaczy nagrywac sie przez kamerke. Wiec "wykazac sie" nie wykazesz przez zadna. Dlatego trzeba oceniac tylko glos. Dla mnie ok.

Trzymasz się tonacji, ale nie było do końca czysto. Ale wiadomo, jakbyś zapisała się na śpiew czy coś to mogłoby coś z tego być :) Ogólnie barwa ok :)

Gość papiereczkuuu
Jest fajnie. Barwa bardzo ładna.

a ja powiem tak jest poprawnie, bez rewelacji.. taki zwykly przecietnie zaspiewany kawalek.. osobiscie mi sie nie podoba troche falszu, zero emocji.. zaspiewane w jednej tonacji, barwa tez nie zbyt mi sie podoba moze zmien repertual, w tym Cie nie widze