Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcalabym byc lubiana i miec k

w pazdzierniku drugi rok studiow...to bedzie straszne...nie nawiązalam przyjazni

Polecane posty

na pierwszym nikt sie nie znał, była taka okazja, a ja nieśmiała :( teraz już są grupki...mogłam miec kolezanki ale bylam glupia zahukana..teraz mam tylko 1 kolezanke i chlopaka ale z nim chyba sie rozstaniemy

moze nie lubia mnie bo czesto puszczam glosne, smierdzace baki? :(

rozstanę się z chłopakiem a wtedy z czystym sumieniem zbliżę się do koleżanki...

może mój problem wynika stąd że kolezanki mieszkają bez rodziców robią co chcą a ja musze meldować sie w domu o 21? :o moze cos w tym jest ale niektórzy nie imprezują a i tak są lubiani

Gość notweszka
Na studiach (dziennych oczywiscie) z reguly jest tak, ze osoby miejscowe (czyli pochodzace z miasta, gdzie studiuja, mieszkajace z rodzicami) trzymaja sie razem i osoby dojezdne albo mieszkajace na stancji, w akademiku trzymaja sie razem. Zwykle ta 2 grupa jest zdecydowanie bardziej zgrana, czesciej imprezuje, nie musi nikomu sie meldowac. Skoro Ty mieszkasz z rodzicami i musisz sie meldowac, to nie dziwota, ze znajomych brak.

to takie przykre, ale cos w tym jest, na poprzednich studiach kumplowałam się z Warszawiaczkami i na obecnych też chodze z chlopakiem z mojego miassta ;) przynajmniej w wakacje nie siedze sama :)

O 21 musisz się meldować? A ile ty masz lat, żeby Cię tak traktować?Jak byłam w twoim wieku(a nawet młodsza) to chodziłam gdzie chciałam, z kim chciałam i wracałam o której mi się podobało i tez mieszkałam z rodzicami.

Gość i mam ndzieje ze ona teraz
widc jestes nieciekawą osoba i tyle. Na studiach mialm sporo tkich osob, co to strasznie na siłe sie pchali w towrzystwo, nie znosilismy ich ;/ jak ktos jest fajny to nie musi sie starac zeby miec kontakty, byc lubianym. Widac Ty jestes inna, niekoniecznie gorsza, ale inna i rodzice nie mja tu nic do rzeczy. Jestes nudn i tyle, nikomu nie potrzebna znajomosc z dziewczyna, ktora sie zali n kafe